Horoscop
Înapoi la
Nu Skin
Adevarata Stare de Bine

Ce simte când este îndrăgostit de tine, în funcție de zodie

Otilia Geavlete

Când vorbim despre dragoste, ne referim adesea la o gamă foarte largă de sentimente, dintre care unele nu au nimic de a face cu iubirea adevărată. Chiar și atunci când cineva simte doar o excitație de natură sexuală sau are un instinct de vânător, care vrea să-și domine prada, numim aceste sentimente sub termenul generic de ”îndrăgostire”.

cuplu vesel

De aceea, a-ți da seama dacă un bărbat este îndrăgostit de tine nu este întotdeauna ușor și te poți înșela, confundând simpla atracție fizică cu iubirea. Însă astrele te pot ajuta în acest joc complicat al sentimentelor, dezvăluindu-ți ce simte un bărbat când este cu adevărat îndrăgostit, în funcție de zodia sa. 

Ce simte când este îndrăgostit

Berbecul

Fiind condus de Marte, planeta pasiunii, energiei și dorinței, este ușor ca Berbecul să confunde iubirea cu o simplă surescitare sexuală. Dar, când este cu adevărat îndrăgostit, simte mult mai mult de atât. Are sentimentul că poate lupta pe viață și pe moarte pentru dragostea sa și își arată afecțiunea în toate modurile posibile. Îi cere iubitei să-l însoțească în toate aventurile sale și se simte mai plin de energie și entuziasm decât oricând. Vei ști, cu siguranță, că un bărbat Berbec este îndrăgostit de tine, dacă îți va face declarații înflăcărate, îți va prezenta toate hobby-urile sale și te va surprinde cu cele mai neașteptate inițiative, de exemplu o ședință de scufundări sau de bungee jumping împreună. 

Taurul

Venus este planeta Taurului, de aceea acest semn își va arăta iubirea în mod evident, lipsit de cenzură, avalanșându-te cu declarații, cadouri și dovezi publice de afecțiune. Este adevărat că bărbatul Taur  nu se deschide foarte ușor când vine vorba de emoțiile sale, mărturisindu-și sentimentele doar atunci când întâlnește pe cineva în care are deplină încredere. Dar, după ce s-a îndrăgostit, nu mai are nici o reținere, pentru că tot ceea ce își dorește este să înconjoare cu afecțiune și răsfăț obiectul dragostei sale. 

Gemenii

Bărbatul Gemeni are o minte foarte deschisă și pozitivă, dar nu este ușor să-l prinzi într-o relație. Te poate păcăli, pentru că este curtenitor și comunicativ, adoră să flirteze și are multiple legături pasagere. Dar, când este cu adevărat îndrăgostit, se simte subjugat de persoana căreia i-a dăruit inima sa. Vorbește cu ea câte în lună și în stele și poate petrece o zi întreagă în preajma ei, fără să simtă nevoia să se întâlnească cu altcineva. Unul dintre cele mai importante semne că bărbatul Gemeni este cu adevărat îndrăgostit este că îți încredințează cele mai intime gânduri și emoții, inclusiv fanteziile sale pe care nu le-a mărturisit nimănui. 

Racul

Condus de Lună, Racul este genul ”totul sau nimic” în relațiile sale amoroase. Primul semn că este îndrăgostit de tine îl reprezintă faptul că te lasă să pătrunzi în carapacea sa, să-i cunoști emoțiile ascunse. Încrederea este fundamentală pentru bărbatul Rac, așa că dragostea lui nu se poate dezvolta decât dacă are deplină încredere în cineva. Când un bărbat Rac te lasă să pătrunzi în casa lui, îți arată lucruri care sunt prețioase pentru el și nu se ascunde din calea ta atunci când se simte vulnerabil, înseamnă că ești stăpâna inimii lui. În plus, bărbatul Rac este foarte protectiv și atent cu persoana pe care o iubește, iar acesta este un alt semn foarte clar al sentimentelor sale.

Leul

Atunci când se îndrăgostește, bărbatul Leu devine mai strălucitor ca oricând și vrea ca ținuta sa regală să fie cât mai vizibilă în ochii tăi. Este mândru să fie îndrăgostit și vrea ca toată lumea să-l vadă alături de persoana care i-a luat în stăpânire inima. Dragostea lui este copleșitoare și plină de pasiune, de aceea orice femeie se reface foarte greu dacă s-a despărțit de un bărbat Leu. Bărbatul Leu își dorește să creeze o lume perfectă pentru el și persoana iubită și este foarte loial atunci când se îndrăgostește cu adevărat. 

Fecioara

Nativul Fecioară este foarte pragmatic și are un program de viață clar stabilit, iar dacă găsește loc în acest program pentru o anumită persoană, este evident că s-a îndrăgostit de ea. Dar acest lucru se întâmplă în pași foarte mici, pentru că bărbatul Fecioară este conservator și indecis, dorind să fie sigur de sentimentele sale și ale parteneri, înainte de a începe o relație. Atunci când iubește, un nativ Fecioară este cât se poate de interesat de partenera  sa, îi ascultă părerile și ține cont de toate emoțiile ei. Acesta este un semn important al dragostei sale, ținând cont că față de alte persoane poate fi destul de critic și intransigent. 

cuplu natura

Balanța

Dragostea unui bărbat Balanță poate fi măsurată după capacitatea sa de a renunța la orice altă activitate și de a petrece timp exclusiv cu persoana iubită. Se știe că grupul de prieteni este foarte important pentru Balanță, dar când este îndrăgostit, persoana la care ține reprezintă lumea pentru el. Condus de Venus, ca și Taurul, bărbatul Balanță admiră iubirea în toate formele ei. Are nevoie de o parteneră care să-i încânte simțurile, să-i stimuleze mintea și să îi satisfacă latura sa senzuală. Deși poate fi un amant destul de nestatornic, atunci când se îndrăgostește nu mai simte nevoia să caute pe altcineva, pentru că poate petrece ore în șir vorbind sau făcând gesturi tandre cu persoana dragă. 

Scorpionul

În cazul Scorpionului, linia dintre iubire și obsesie este destul de fină, de aceea te-ai putea lăsa ușor înșelată de sentimentele sale. Pe cât de senzual și dornic de plăcere este în relațiile sale pasagere, pe atât de tradiționalist și fidel este atunci când vine vorba de o iubire adevărată. În realitate, Scorpionul preferă o legătură profundă, contrar a ceea ce se crede despre el, că este ahtiat doar de latura erotică a relației. Dar nu îi este ușor să își încredințeze sufletul unei persoane, nici să găsescă comunicarea emoțională perfectă pe care și-o dorește. Cunoscut ca unul dintre cele mai geloase semne din zodiac, Scorpionul poate deveni foarte posesiv când este îndrăgosti. Pe de altă parte, este gata să sacrifice orice pentru persoana iubită, acesta fiind unul dintre cele mai grăitoare semne ale afecțiunii sale. 

Săgetătorul

Este simplu să-ți dai seama că un bărbat Săgetător este îndrăgostit, dacă este gata să stea cu tine un timp nelimitat, fără să simtă neapărat nevoia să exploreze lumea de afară. Un nativ Săgetător nu va renunța niciodată la obiceiurile sale pentru o iubire pasageră. Când vrea doar sex de la cineva, Săgetătorul acordă foarte puțin timp persoanei respective și nu o include niciodată în planurile sale. Atunci când iubește, pe de altă parte, nu poate face nici un plan care să nu se raporteze și la persoana de care este îndrăgostit. Îți mărturisește că tu faci lumea mai frumoasă pentru el, iar acesta este unul dintre cele mai frumoase lucruri pe care nativul Săgetător le poate spune unei femei. 

Capricornul

Ca semn condus de Saturn, planeta care aduce ordine  și structură în viețile noastră, Capricornul are nevoie de o fundație foarte solidă în relațiile sale, așa că nu se lasă sedus de legături efemere. Pentru el este important să comunice direct cu sufletul tău, să știe că vă asemănați în scopurile și valorile voastre. Când este îndrăgostit, bărbatul Capricorn îți poate face cele mai profunde declarații, discută cu tine despre lucrurile importante ale vieții lui și este gata să renunțe la rutinele sale rigide, doar pentru a fi cu tine. Are, însă, nevoie să fie apreciat, să-i fie acceptate țelurile ambițioase și să se simtă susținut în acțiunile sale. De asemenea, Capricornul nu suportă minciuna, de aceea este mai bine să-i spui adevărul, oricât ar fi de dur, decât să îl protejezi într-un mod neautentic. 

Vărsătorul

Când vine vorba de iubire, Vărsătorul este cât se poate de direct și își spune fără ascunzișuri sentimentele. Acest semn excentric și independent nu face o declarație decât atunci când este convins de adevărul ei. Dacă un bărbat Vărsător îți spune că este îndrăgostit de tine, poți fi aproape sigură că este adevărul- adevărat. În cazul Vărsătorului nu se aplică nici una dintre regulile standard din relațiile obișnuite de dragoste. El caută pe cineva cu care să poată comunica asemeni unui prieten, care să-i înțeleagă umorul puțin straniu și nevoia de a construi o lume mai bună. Romantismul naiv și tradițiile amoroase nu au ce căuta printre obiceiurile Vărsătorului. Nu vrea să facă o concesie nici măcar pentru persoana iubită, pentru că acest lucru ar însemna că renunță la valorile sale. 

Peștii

cuplu romantic

Atunci când un bărbat Pești este îndrăgostit, pătrunde în adâncimi emoționale mai mari decât oricare alt semn din zodiac și se dăruiește complet relației de iubire. Chiar dacă se află într-o cameră plină de oameni, nativul Pești nu are ochi și urechi decât pentru persoana pe care o iubește. Un bărbat Pești poate fi destul de posesiv și nu vrea să împartă cu nimeni atenția femeii de care este îndrăgostit. Romantismul său poate fi uneori exagerat, pentru că simte nevoia să trăiască o relație de poveste și se lasă uneori influențat de imagini stereotipe ale dragostei. Dar, când trece de aceste bariere, dragostea sa este autentică și intensă, iar emoțiile lui nu pot fi stăvilite, indiferent câte obstacole apar în calea iubirii sale. 

Surse foto: Unsplash

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.6 (5)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  top 5 divahair.ro

  • vizionate
  • votate
  • discutate
  1. Horoscop complet 1-7 martie: prima săptămână de primăvară îți aduce lumea la picioare (11876 vizite)
  2. Meghan Markle și prințul Harry, noi dezvăluiri tulburătoare despre Familia Regală, în cel mai așteptat interviu al anului (6516 vizite)
  3. Regretata Diana, cea mai frumoasă prințesă a tuturor timpurilor, potrivit oamenilor de știință (5124 vizite)
  4. Alexandra Dinu + Mircea Radu = LOVE. Detalii neștiute despre relația celor două vedete (4551 vizite)
  5. Horoscop complet 8-14 martie: zodiile strălucesc ieșind din „umbra” lui Mercur postretrograd (4285 vizite)
  1. Sfaturi de care orice Scorpion trebuie să țină cont, dacă vrea să îi meargă bine în viață (nota 4.6)
  2. Diana Bianca: "Mama e mereu o prelungire a fiintei mele." (nota 4.5)
  3. Horoscop chinezesc 2021. Sfaturi pentru noroc la bani în anul Bivolului de Metal (nota 4.2)
  4. Vitamina B12 poate calma probleme cu tenul și pielea uscată? Ce spun specialiștii (nota 3.8)
  5. 4 trucuri ce te ajută să ai o piele cu aspect tânăr și luminos (nota 3.3)
  1. Cinci beneficii ale consumului de șampanie (0 comentarii)
  2. Trucuri simple pentru rufe mai curate, fără pete! (0 comentarii)
  3. Nu ajungem întotdeauna să fim până la adânci bătrâneți cu iubirea vieții noastre (și asta e în regulă) (0 comentarii)
  4. Carolyn a renunțat la zahăr acum mai bine de 30 de ani și corpul ei parcă nu a mai îmbătrânit (0 comentarii)
  5. La 15 ani de la moartea Laurei Stoica, mărturisirile dureroase ale mamei ei îți sfâșie sufletul (0 comentarii)

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!