Horoscop
Înapoi la

Ce spun cărțile de tarot despre destinul tău, în 2023, în funcție de zodie

Ce spun cărțile de tarot despre destinul tău, în 2023, în funcție de zodie

Ramona Jurubita

Simbolistica anului 2023 este dată de multe elemente, iar unul dintre ele este chiar suma cifrelor (2+0+2+3). Rezultatul este cifra șapte, ce reprezintă schimbarea percepțiilor asupra vieții și te invită să privești totul cu alți ochi, până când ajungi să cunoști profunzimea fiecărui detaliu. Oare să fie 2023 un an al transformărilor? Ca să aflăm, trebuie să citim previziunile cărților de tarot.

Tarotscopul nu conține doar predicții, ci și sfaturi sau îndrumări pentru fiecare zodie în parte. Până la urmă, degeaba știi ce te așteaptă dacă nu știi cum să reacționezi, nu-i așa? Rolul cărților este acela de a te ajuta să pășești întotdeauna pregătit/ă pe toate cărările spre care destinul vrea să te îndrepți.

Înainte să ajungem la informațiile detaliate pentru fiecare zodie în parte, va trebui să vedem care este cartea asociată fiecărei luni din 2023:

Ianuarie: Îndrăgostiții
Această carte se concentrează pe armonia interioară și pe capacitatea unui om de a fi loial. După numele ei ne putem da seama că are o mare influență asupra relațiilor noastre, ceea ce înseamnă că în ianuarie trebuie să alegem oameni pe care îi considerăm compatibili. Putem deveni parteneri mai buni și mai înțelegători dacă lăsăm energiile începutului de an să ne ghideze.

Februarie: Puterea
Puterea ne arată că vom traversa o perioadă în care vom avea mare încredere în noi, dar, în același timp, vom da dovadă de compasiune și înțelegere față de ceilalți. Răbdarea oamenilor va fi pusă la încercare în februarie, dar aproape toți vor găsi forța care îi va ajuta să își păstreze calmul.

Martie: Justiția
Va fi o lună în care ne vom explora valorile morale și ne vom întreba la fiecare pas dacă acționăm corect. Auto-reflecția va juca un rol important în această perioadă.

Aprilie: Turnul
După câteva săptămâni de analiză, vom începe să țintim tot mai sus, așa cum indică această carte. Vom îmbrățișa schimbarea și nu ne vom opune deloc nici măcar transformărilor neașteptate.

Cărți de tarot întinse pe o masă

Iată care sunt: Cele cinci zodii a căror viață se va schimba radical în anul 2023

Mai: Lumea
Pe măsură ce vom îmbrățișa schimbările, vom învăța să trăim cu ele, iar Lumea indică puterea noastră de a privi în ansamblu și de a lua decizii doar după ce vom fi siguri că am ales corect.

Iunie: Judecata
Schimbarea și auto-reflecția sunt temele ce vor predomina și în iunie, având în vedere că această carte ne va arăta ce loc ocupăm în lume. Vom căpăta mai multă claritate și vom înțelege dacă hotărârile deja luate aduc beneficii în viitor.

Iulie: Spânzuratul
Vom realiza că obiectivele noastre sunt greu de atins și că trebuie să depunem eforturi. Dar nu ne vom da bătuți, pentru că scopurile noastre vor fi prea mari și nu vom putea renunța la ele. Această carte ne dă de înțeles că mintea ni se va deschide către noi perspective, iar asta înseamnă că vom găsi calea spre reușită.

August: Împăratul
În această lună, vom simți că lucrurile scapă de sub control și nu vom mai face față schimbărilor. Va fi o luptă continuă pentru a reveni la ritmul obișnuit. Nu se știe cine va învinge mai repede teama de necunoscut și va reuși să domnească din nou peste imperiul stăpânirii de sine.

Septembrie: Moartea
Septembrie va fi momentul în care ne vom da seama că ne-am transformat și că nu mai suntem cine am fost. Așadar, vom lăsa în urmă trecutul și ne vom concentra pe noua noastră viață. Moartea simbolizează încheierea unei etape și începerea alteia.

Octombrie: Roata Norocului
Luna a zecea din calendar ne arată că în jur există o mulțime de oportunități și că trebuie să știm cum să le sortăm. Nu putem profita de toate, dar e nevoie să le alegem pe cele mai bune pentru noi. Nu va fi o perioadă ușoară, căci o decizie greșită poate strica totul. Însă, vom învăța să și pierdem.

Noiembrie: Marea Preoteasă
În noiembrie, trebuie să ne folosim experiența și cunoștințele acumulate. Vom avea de trecut câteva teste, dar nimic nu ni se va părea greu dacă ne amintim de lecțiile culese pe drum.

Decembrie: Împărăteasa
Este un an de auto-reflecție, schimbare și acceptare. Vom înțelege acest lucru abia la final, când decembrie ne va găsi deja pe propriul drum, bucurându-ne de stabilitatea dobândită. Dar traseul până aici nu va fi ușor, căci în lunile anterioare am avut mult de urcat și de coborât...

Iată ce spun cărțile de tarot despre destinul tău, în 2023:

Berbec
Vei experimenta câteva schimbări care îți vor influența cursul vieții. Va fi loc de noi începuturi promițătoare, pe care s-ar putea să le ratezi dacă lași confuzia să te cuprindă. Încearcă să fii tot anul atent/ă la ce se întâmplă în jur și să fii deschis/ă către noile oportunități.

Taur
Cele mai mari transformări din viața ta vor avea loc în plan profesional. Te așteaptă o serie de surprize, dar nu vei ajunge ușor la ele. Trebuie să îți păstrezi optimismul, răbdarea și să lucrezi cu dedicare. Deși rezultatele muncii se vor vedea cu întârziere, tu vei avea satisfacția că ai reușit.

Gemeni
În 2023 ai șansa de a evolua și de a ajunge foarte aproape de visele tale. Chiar le poți atinge dacă ești hotărât/ă și nu te răzgândești în anumite privințe. Personalitatea ta va căpăta un nou contur, în urma schimbărilor la care vei fi supus/ă. Când vei dobândi stăpânire de sine, toate piedicile vor dispărea din calea ta.

Rac
Diferite aspecte ale vieții tale vor arăta diferit pe parcursul acestui an. S-ar putea să îl începi în compania unor oameni și să îl termini lângă alte persoane. Sau să fie vorba despre aceleași corpuri cu minți și suflete schimbate? Asta vei descoperi pe măsură ce vei trece prin cele 12 luni încărcate.

Leu
Anul va începe foarte bine pentru tine, dar s-ar putea să distrugi totul dacă te gândești mereu la eșecurile din trecut. Lasă energiile bune să te cuprindă și bucură-te de reușitele lui 2023, fără să te gândești la evenimentele neplăcute din alți ani.

Fecioară
Prima parte a anului îți va pune la încercare răbdarea și te vei simți puțin dezorientat/ă. Totuși, asta nu înseamnă că vei merge într-un ritm descendent, căci îți vei reveni la un moment dat. Există șanse de a construi o relație stabilă, o familie sau o casă în ultimul trimestru.

Persoană care ține în mână câteva cărți de tarot

Balanță
În plan amoros vei experimenta cele mai multe schimbări în bine, iar acesta este un mare motiv de bucurie. Vei simți emoții intense de care vor depinde relațiile tale și nu vei avea probleme nici pe alte planuri. Se anunță un an foarte bun!

Scorpion
S-ar putea să ai câteva probleme de sănătate, dar le vei rezolva rapid, mai ales dacă le identifici la timp. În cazul în care ai rămas blocat/ă într-o situație nefericită, până la finalul lui 2023 vei reuși să te eliberezi și vei începe un nou drum. Nu-i așa că aștepți cu nerăbdare această perioadă plină de lucruri bune?

Săgetător
Începi anul în glorie, căci ascensiunea profesională îți va oferi satisfacția de care ai nevoie pentru a te simți împlinit/ă. De asemenea, vei reuși să legi și prietenii cu unii colegi, iar acest lucru îți va da încredere în tine. Mai ai de lucrat la capitolul comunicare dacă vrei să eviți conflictele, dar totul se învață pe parcurs.

Capricorn
Vei găsi fericirea în cele mai mici lucruri, cum ar fi călătoriile, cadourile simbolice sau plimbările în jurul casei. Vei aștepta cu nerăbdare să îți dezvolți capacitățile intelectuale și vei participa la evenimente de cultură. Urmează un an în care vei reuși în carieră dacă aprofundezi cunoștințele pe care le ai.

Vărsător
Armonia, echilibrul și stabilitatea vor fi aspectele principale ale lui 2023, așa că te vei strădui să îți ghideze și ție viața. Pe la jumătatea anului, sănătatea șubredă îți va pune câteva piedici în drumul spre evoluție. Totuși, afecțiunile vor fi ușor de tratat și nu pierzi trenul către fericire dacă nu îți pierzi nici speranța.

Pești
Vor exista câteva tensiuni în primele luni și trebuie să te concentrezi pe obiectivele tale, astfel încât să nu lași problemele să te tragă înapoi. Începând cu septembrie, vor apărea noi oportunități profesionale de care trebuie să profiți din plin. Nu-i așa că vrei să vezi schimbările? Atunci nu renunța!

Se pare că anul 2023 va fi plin de evenimente diverse și nimeni nu poate ști cu exactitate cum se pot schimba situațiile de la o lună la alta. Dar dacă suntem pregătiți pentru orice, nu vom simți dificultățile. Oamenii care muncesc din greu vor fi răsplătiți din belșug de Univers.

Citește totul despre: Anul Iepurelui de Apă 2023 - Cele mai importante predicții pentru noul an

Surse foto: iStock, PixabayPixabay

Surse articol: InstaastroAstrofameAstrofame

Articolul urmator
Zodiile care își blesteamă fostele iubiri
Zodiile care își blesteamă fostele iubiri
Ce carte de tarot esti?
Incepe quiz
Ce carte de tarot esti?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.8 (5)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.