Ce previziuni are Carmen Harra pentru anul 2023

Ce previziuni are Carmen Harra pentru anul 2023

Ramona Jurubita

Clarvăzătoarea Carmen Harra (67 de ani) a făcut publice previziunile sale pentru anul 2023. După spusele sale, se anunță a fi un an cu multe schimbări și pare că apele nu se vor liniști prea curând. Vrei să afli cum va fi viitorul poporului român? Mai jos găsești toate declarațiile controversate.

Nu a vrut să sperie pe nimeni cu veștile rele, așa că a explicat de ce oferă și astfel de detalii. Pentru că este important ca toți să conștientizăm situația în care ne aflăm, Carmen Harra a tras un semnal de alarmă cu privire la acest subiect.

„Încerc să vă vorbesc despre cum văd eu lumea în viitor și vă rog să mă contraziceți dacă aveți alte opinii. Nu vreau să proiectez nimic negativ, vreau doar să fim realiști și să vedem exact unde ne gândim. Realismul este esențial în situații de genul ăsta pentru că suntem toți afectați. Toată lumea este afectată.”, a subliniat într-un videoclip postat pe canalul ei de Youtube, intitulat „Carmen Harra, previziuni pentru 2023! Iată ce ne așteaptă de anul viitor...”

Conform declarațiilor lui Carmen Hara, țara noastră va fi zguduită de nemulțumirile oamenilor față de nedreptățile pe care sunt nevoiți să le îndure. Gestul celor care s-au săturat de probleme politice și financiare va schimba felul în care se desfășoară totul în România.

„Vin proteste uriașe în România! Românul întotdeauna s-a exprimat, dar oamenii pe toată planeta sunt într-o stare din asta de protest general. Pentru că ce se întâmplă la ora actuală… Negăm această inflație care este vizibilă, negăm că suntem într-o stare de recesiune, de un dezastru material. Toate lucrurile astea nu le discută nimeni, nu le pune în perspectivă, ba dimpotrivă se spune că nu avem nici recesiune, nici inflație, că toate sunt perfecte. Dar omul de rând, și omul de rând e majoritatea pe planeta asta, nu mai are modalități de supraviețuire.”, a explicat clarvăzătoarea.

Carmen Harra sprijinită de o comodă, în timp ce poartă o rochie roz cu perle pe mâneci și un colier tot din perle.

În ciuda previziunilor sumbre pe care le-a făcut, a ținut să menționeze că eforturile depuse de cetățenii tării în 2023 nu vor fi în zadar. Aceasta a mai spus că o schimbare în bine va reda echilibrul țării.

„Văd o revenire spectaculoasă a românilor în următorii ani și revenirea la România inițială pe care o știm cu toții de atâta amar de vreme și aici va fi puterea României. România renaște (…) Văd în luna noiembrie că se va întâmpla ceva puternic în România, pentru că românul este tare săturat. Văd o revenire la proteste, pentru că întotdeauna intervenția divinității își spune cuvântul și ceva o să se întâmple care ne ajută să ne eliberăm de aceste personaje care, de fapt, trebuiau să plece de multă vreme.”, a mai spus.

Speranța va contribui la straea noastră de bine, fiindcă ne va ajuta să îmbrățișăm cu ușurință transformările prin care vom fi nevoiți să trecem, iar Carmen Harra i-a încurajat pe români să aibă încredere în forțele lor.

„Putem spera că prin protestele astea ajungem undeva, că prin protestele astea reușim să fim auziți. Vocea poporului trebuie auzită undeva.”, a continuat aceasta.

Ca să nu instaureze panică printre oamenii care o urmăresc și se ghidează după vorbele ei, clarvăzătoarea a încercat să le ofere și sfaturi prin intermediul cărora îi îndrumă cu privire la viitor. Principalul ei îndemn pentru ceilalți a fost să renunțe la negativitate.

„Vorbele au o putere magnetică, energetică incredibilă, dacă nu v-ați dat seama (....) Nu spuneți niciodată că nu sunteți buni, că nu sunteți norocoși, că nu aveți ce vă trebuie. Spuneți tot timpul o să am, eu sunt. „Eu sunt” e cea mai puternică declarație care există. „Eu sunt sănătos, eu sunt bun, eu sunt bogat, eu sunt frumos, eu sunt dornic să ajut omenirea”. „Eu devin” când spun „eu sunt”. Vă rog din suflet să faceți asta în fiecare zi și o să vedeți că vibrațiile energetice în jurul vostru se schimbă, viața voastră se schimbă.”, i-a sfătuit pe urmăritorii săi.

Acestea au fost previziunile lui Carmen Harra pentru anul 2023. Tu ce crezi? Oare se va întâmpla totul cum a spus?

Citește și: Cinci mari evenimente pe care Baba Vanga le-a prezis pentru anul 2023

Surse foto: Facebook, Facebook

Surse articol: CancanYoutubeSubstantial

Articolul urmator
Previziunile pentru 2024 de la Carmen Harra. "Este un an karmic și anii karmici aduc la lumină experiențele trecutului"
Previziunile pentru 2024 de la Carmen Harra. "Este un an karmic și anii karmici aduc la lumină experiențele trecutului"
Cat de cuminte ai fost anul acesta?
Incepe quiz
Cat de cuminte ai fost anul acesta?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.3 (19)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.