Horoscop
Înapoi la
Nu Skin
Adevarata Stare de Bine

Ce suferințe vei avea în 2018 în funcție de zodie

Ionelia Olteanu

2018 se anunță a fi un an plin de provocări pentru toate zodiile. Din păcate, fiecare se va confrunta cu diferite probleme ce pot provoca suferințe. Fie că este vorba despre planul sentimental, financiar sau profesional, cumpene vor fi la tot pasul. Cel mai important este modalitatea prin care semnele astrologice aleg să treacă peste aceste încercări.

Suferințele nu pot fi evitate, așa că tot ce poți să faci este să le înfrunți și să demonstrezi că ești mult mai puternică. Astrele îți dezvăluie câteva dintre momentele grele cu care te vei confrunta în 2018, în funcție de zodia în care te-ai născut.

femeie suparata

Iată cu ce suferințe te vei lupta în 2018!

Berbec

Despre această zodie se știe că este una extrem de puternică și care nu se teme de nimic, tocmai de aceea este greu de crezut că există ceva care ar putea să îi provoace suferințe. Cu toate acestea, chiar și cei mai curajoși oameni au parte de necazuri. În ceea ce privește nativa zodiei Berbec, aceasta va trebui să se confrunte cu ceva dureri fizice care îi vor da serioase bătăi de cap. Nu suportă gândul că va trebui să depindă de altcineva și că nu mai are energia necesară, dar este conștientă că nu are de ales.

Taur

În cazul nativelor născute în zodia Taur, acestea vor avea de îndurat câteva pierderi la nivel financiar. Se vede nevoită să își schimbe stilul de viață, fără să apeleze la soluții precum împrumuturi. Totul se va rezolva până la urmă, iar ele își vor recăpăta echilibrul, indiferent cât de greu ar putea să pară pe moment. Este foarte important să își protejeze cât mai mult banii rămași pentru ca aceștia să fie folosiți la nevoie.

Gemeni

Cea mai mare suferință a femeilor născute în zodia Gemeni este că nu reușesc să fie înțelese de toată lumea. Acest lucru le provoacă neplăceri constante cu care vor trebui să se lupte și anul următor. Chiar dacă ele sunt printre cele mai independente femei, nu pot trăi într-un colectiv în care să nu se simtă iubite și apreciate. Fațada lor este bine construită, dar nu își vor da seama de faptul că ajung să facă alegeri greșite: fie să renunțe la un job potrivit, fie să încheie relații de prietenie.

Rac

Pentru nativa zodiei Rac, cea mai mare suferință o reprezintă momentele în care asistă neputincioasă la problemele celor din jur. Cineva drag va trece prin momente dificile, iar ea nu va putea face mare lucru pentru a ajuta. Aceste întâmplări o determină să-și atribuie sentimente acute de vinovăție, fapt ce o va măcina. Cu toate acestea, există un sprijin moral ce se va dovedi vital, chiar dacă ea nu conștientizează asta.

Leu

Suferința și depresia nu sunt sinonime cu regina horoscopului. Cu toate acestea, ea va fi doborâtă de indiferența celor din jur, mai ales dacă vorbim despre o persoană pe care ea a pus ochii. Se macină și încearcă să găsească soluții pentru a-i avea aproape pe cei dragi. Durerea imensă este provocată și de faptul că nu îi sunt recunoscute adevăratele valori, chiar dacă ea depune toate eforturile necesare pentru acest lucru.

femei triste

Fecioară

Cea mai mare suferință cu care va trebui să se confrunte nativa zodiei Fecioară în 2018 este eșecul. Aceasta are o abilitate incredibilă de a tolera greșelile celor din jur, dar în niciun caz nu le iartă pe cele proprii. În plus, tocmai pentru că are un spirit atât de critic, se poate trezi cu câțiva dușmani care să îi pună piedici în drumul ei. Nu se va liniști până nu va reuși să demonstreze de ce este în stare pentru a ajunge din nou la reușită.

Balanță

Balanța este dominată de umbrele trecutului, care nu îi dau pace. Îi este foarte greu să se obișnuiască cu gândul că schimbările fac parte din viață, tocmai de aceea încearcă să se agațe cât poate de mult de amintiri. Din păcate, bărbatul de care a fost îndrăgostită și pe care l-a iubit foarte mult și-a făcut propria viață, astfel că nicio urmă de regret nu își mai are rostul. Singurul lucru care ar putea să o vindece pe femeia Balanță este iubirea sinceră.

Scorpion

Chiar dacă la exterior pare o femeie de fier pe care nimic nu o poate doborî, femeia Scorpion se confruntă cu propriile suferințe în anul 2018. O deranjează foarte tare atunci când cei din jur își pierd încrederea în ea, mai ales că reputația pe care și-a construit-o este una intangibilă. Aceasta deține o sensibilitate aparte, astfel că durerea este provocată la nivel adânc. Nici din punctul de vedere al sănătății nu va sta prea bine, din cauza faptului că s-a cam neglijat în ultima vreme.

Săgetător

Femeile născute în zodia Săgetor vor avea parte de un an al sacrificiilor. Problemele se vor ține lanț, mai ales din cauza faptului că nu reușesc să găsească un echilibru între viața profesională și cea personală. Își doresc foarte mult să primească meritele cuvenite la locul de muncă, dar nu mai acordă atenția cuvenită familiei, lucru care le poate aduce numai suferință. Sunt la un singur pas de a pierde una dintre cele mai importante persoane din viața lor, doar pentru că au ignorat-o și nu i-au acordat sprijinul de care avea nevoie. 

Capricorn

Femeia Capricorn este cea mai harnică dintre toate zodiile. Îi place la nebunie să muncească, dar nu reacționează foarte bine în momentul în care nu îi sunt recunoscute eforturile. Aceasta este suferința cea mai mare cu care se va confrunta în 2018. Ignoranța o doare cel mai tare, iar acest lucru este accentuat de faptul că nu poate să facă nimic în acest sens. Începe să își pună la îndoială propria valoare.

Vărsător

Nativa zodiei Vărsător este una dintre cele mai calme ființe care ar putea exista. Nu se pierde ușor cu firea și poate suporta cu ușurință loviturile. Cu toate acestea, anul 2018 nu se dovedește a fi unul prea ușor pentru ea. Simte că nu își mai găsește locul și rostul, așa că reușește să intre într-o criză existențială din care cu greu va ieși. Chiar dacă și-ar dori să primească puțin ajutor din partea celor din jur, va trebui să își găsească forța necesară în interior pentru a învinge.

Pești

Suferința va bate de fiecare dată la poarta sufletului nativei din zodia Pești. Sensibilitatea ei ridicată o predispune la tot felul de supărări de care nu va fi scutită nici în 2018. Se vor ivi ceva probleme la locul de muncă, tocmai pentru că nu reușește să își găsească o activitate care să o facă fericită și care să o definească. Zbuciumul interior devine din ce în ce mai mare, iar dorința ei de a avea o situație financiară prosperă o copleșește. 

Cum ți se pare că va fi anul 2018? Crezi că vei trece prin suferințele ce îi sunt prevestite zodiei tale?

Surse foto: iStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.7 (4)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Alege-ti zodia pentru horoscopul de azi Sâmbătă, 17 aprilie 2021

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!