Adevarata Stare de Bine
Nu Skin
YOUNG&BEAUTIFUL

8 lucruri pe care să le înveţi de la femeia Taur

Luni, 25.04.2016

Poate că femeia Taur, la fel ca alte native ale horoscopului, are defectele ei, însă cu siguranţă cei din jur pot să înveţe multe lucruri utile de la ea. Puţine persoane se implică atât de pasional în muncă şi luptă pentru cei dragi.

Aşadar, iată opt lecţii de viaţă pe care ar trebui să le înveţi de la nativa zodiei Taur!

8 lecţii de viaţă pe care le oferă femeia din zodia Taur

1. Munceşte cu ardoare!

Urmează exemplul acestei reprezentante şi implică-te cu pasiune în tot ceea ce faci. Chiar dacă lucrurile nu îţi ies aşa cum îţi doreşti din prima, nu renunţa, ci luptă cu determinare. Dacă îţi urmăreşti ţelurile cu ardoare, este imposibil să nu cunoşti succesul.

2. Ţine-ţi promisiunile!

Odată ce şi-a luat un angajament, femeia născută în zodia Taur face tot ce îi stă în putinţă pentru a-şi respecta cuvântul dat. Ei nu îi place să îi dezamăgească pe cei dragi şi nici să lase o impresie neplăcută în urma ei. Dacă ar fi mai multe persoane ca această nativă, cu siguranţă lumea ar fi mai bună!

3. Fă economii pentru zile negre!

Într-adevăr, despre nativa acestei zodii se spune că este cam zgârcită, însă ştie ea de ce nu face cheltuieli necugetate. Evenimentele neprevăzute nu o vor prinde niciodată fără bani puşi deoparte. Ea are mereu o sumă de rezervă pregătită pentru zile negre.

4. Fii independentă!

Nativa acestei zodii adoră să se descurce singură în viaţă. Deşi are şi ea temeri, preferă să găsească soluţii, nu să apeleze la cei din jurul ei. Femeia Taur nu va depinde niciodată de un bărbat, ci va face tot ce îi stă în putinţă pentru a se descurca. Urăşte să fie vulnerabilă, aşa că luptă în viaţă ca să acopere toate golurile.

5. Luptă pentru familia ta!

Chiar dacă atmosfera din familie nu este întotdeauna aşa cum îţi doreşti, încearcă să îi ţii pe cei dragi uniţi. Fii precum nativa acestui semn zodiacal  - temelia familiei! Ea se dedică trup şi suflet persoanelor dragi şi nu regretă niciodată timpul dedicat lor. Este în stare de orice pentru ele, fiind dispusă să îşi dea şi viaţa, mai ales dacă este vorba despre copiii ei.

6. Iubeşte fără regrete!

Iubirea nativei Taur nu cunoaşte limite, iar fidelitatea ei pentru cel drag ajunge până în pânzele albe. Chiar şi atunci când calcă greşit, ea încearcă să repare lucrurile cu responsabilitate. Există totuși situaţii când nu este dispusă să ridice nici măcar un deget. Atunci când se convinge că are lângă ea un bărbat care nu merită dragostea ei, nu stă pe gânduri, ci îl părăseşte.

7. Găteşte cu pasiune!

Nativa Taur este recunoscută pentru talentul ei culinar, aşa că toate femeile ar trebui să fure ingredientul ei – pasiunea. Este ceea ce îţi trebuie în bucătărie pentru ca preparatele care ies din mâinile tale să îi încânte pe toţi, chiar şi pe cei mai mofturoşi.

8. Bucură-te de lucrurile simple ale vieţii!

Indiferent cât de grea este viaţa și câte provocări are, femeia Taur nu uită să aprecieze lucrurile cu adevărat frumoase din jur – cele simple. Ea nu are nevoie de bani mulţi, de haine sofisticate şi de case luxoase pentru a fi fericită, ci de armonie, relaxare şi iubire.

Ţine cont de aceste lecţii de viaţă pe care femeia născută în zodia Taur le predă cu eleganţă şi diplomaţie!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.5 (47)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!