Horoscop
Înapoi la

Ce sunt nodurile lunare și ce influență au acestea asupra destinului tău

Roxana R

Nodurile lunare au o influență deosebită asupra destinului tău, de aceea este important să înțelegi ce reprezintă și cum le poți descifra.

Nodurile lunare sunt puncte astrologice care indică relația dintre Lună, Soare și Pământ la momentul nașterii tale. Există nodul nord și nodul sud, puncte opuse care descriu aspecte diferite ale personalității tale.

Teoria nodurilor lunare se bazează pe faptul că fiecare dintre noi s-a născut cu aspecte nevalorificate ale personalității, dar și cu aspecte supradezvoltate. Evident, știi probabil că excelezi la anumite capitole, dar nu te pricepi deloc la alte lucruri.

Nodul nord descrie calitățile care sunt încă subdezvoltate, iar nodul sud, atributele care sunt foarte bine valorificate, însă pe care nu ar trebui să te bazezi prea mult. Practic, nodurile lunare reprezintă dezechilibrul karmei tale personale. Astfel, dacă vei neglija aspectele nodului nordic și vei încerca să scoți în evidență doar aspectele nodului sudic, vei fi nefericită și viața ta va fi în dezechilibru. În plus, va fi imposibil să ai succes.

astrologie

Trebuie să-ți asumi lecții de viață importante, care te vor ajuta să evoluezi pe toate planurile. De cele mai multe ori, vei începe să te preocupi de dezvoltarea aspectelor din nordul nordic după vârsta de 30 de ani. Până atunci, vei fi practic „orbită” de avantajele pe care ți le oferă nordul sudic.

Nodurile lunare. Ce reprezintă nodul sud?

Nodul sud include de obicei o zonă de nesigurață, ceva ce îți dorești foarte mult, dar ți-e teamă că nu poți obține. Poate fi vorba despre o relație personală împlinită sau despre o anumită prosperitate în viață. Singurul mod în care poți avea succes în aceste zone este să lucrezi foarte mult pentru a dezvolta calitățile din nodul opus, cel nordic.

Din păcate, până la 30 de ani vei fi foarte tentată să nu depui prea mare efort în direcția asta. Îți va fi greu să înțelegi că trebuie să renunți la anumite obsesii pentru a ajunge acolo unde îți dorești și pentru a obține echilibrul. Nodul sud este teama, frica.

Nodurile lunare. Ce reprezintă nodul nord?

Spre deosebire de nodul sud, nodul lunar nord reprezintă un punct de dezvoltare, de creștere, de evoluție. Te vei simți probabil foarte nesigură în zonele pe care le guvernează acest nod. De aceea, vei avea probabil nevoie de ajutor pentru a rezolva aceste aspecte legate de nodul nord și, din fericire, vei întâlni oamenii care te vor susține în această provocare. Nodul nord este necunoscutul, ceea ce evităm sau neglijăm din cauza temerilor.

semne astrologice

Nodul nord în Berbec sau în Prima Casă și nodul sud în Fecioară

Dacă ești în această situație, înseamnă că trebuie să capeți încredere în propriile forțe și să scapi de indecizie și de dependența de alții. Ți-e teamă să-ți exprimi dorințele și să fii pe propriile picioare, nu ai încredere în instinctele tale și preferi să fii serviabilă, pentru ca lumea din jur să te considere „o persoană de treabă”. Lecția pe care trebui s-o înveți este că te poți descurca singură și ar fi mai bine să cauți pacea și armonia interioare, nu într-o relație cu altcineva.

Nodul nord în Taur sau în Casa a Doua și nordul sud în Scorpion

Trebuie să afli care este adevărata ta valoare și să nu mai investești așa de mult timp și energie pentru a face pe plac altora. Învață să pui pe primul loc nevoile tale, să-ți descoperi calitățile și să-ți stabilești obiectivele care le le dorești tu, nu alții.

Nodul nord în Gemeni sau în Casa a Treia și nodul sud în Săgetător

Problema ta este că ai prea mare încredere în propriile convingeri, fără să te intereseze faptele sau relația cu ceilalți. Ai impresia că doar tu ai dreptate și ești complet lipsită de tact. Trebuie să înveți cum să asculți, să comunici cu alții și să ții cont de ambele părți ale unei situații. Nu vei mai fi stresată dacă vei reuși să dai valoare relațiilor sociale și să ții cont de sentimentele altora.

Nodul nord în Rac sau în Casa a Patra și nodul sud în Capricorn

Această poziție arată că ai o mare nevoie de a controla totul în jur și iei prea în serios responsabilitățile. Trebuie să te relaxezi puțin și să nu mai fii așa perfecționistă, să înțelegi că valoarea ta este dată de împlinirile personale, nu de ce consideră alții despre tine. Fericirea va veni dacă îți urmezi instinctele, nu ambițiile profesionale.

Nodul nord în Leu sau în Casa a Cincea și nodul sud în Vărsător

Ai tendința să te bazezi pe alții, care, din păcate, te dezamăgesc. Învață să-ți urmezi creativitatea fără teamă și nu te mai încrede în alții. De asemenea, ține cont de sentimente și nu încerca să analizezi totul din perspectiva rațională. Ai încredere în forțele tale și asumă-ți riscuri!

Nodul nord în Fecioară sau în Casa a Șasea și nodul sud în Pești

Duci o viață dezorganizată și eviți tot ce ține de aspectele practice. Trebuie să-ți stabilești obiective clare și să urmezi o rutină, un program, să-ți faci ordine în viață. Arăți foarte multă compasiune pentru cei din jur, dar totul trebuie să aibă o limită, pentru că altfel grijile te vor epuiza.

Nodul nord în Balanță sau în Casa a Șaptea și nodul sud în Berbec

Ai tendința de a te pune mereu de primul plan, de a fi foarte competitivă dincolo de limite, astfel încât îi îndepărtezi pe cei dragi. Ești foarte impulsivă, nerăbdătoare și iei totul personal. De aceea, trebuie să înveți să ai grijă de sentimentele celor din jur, să fii mai sensibilă, să cooperezi cu alții și să fii empatică. Dacă nu vei asculta și cealaltă parte și nu vei învăța ce înseamnă un parteneriat, nu vei reuși să-ți atingi obiectivele.

Nodul nord în Scorpion sau în Casa a Opta și nodul sud în Taur

Te obsedează siguranța, ți-e teamă de o posibilă criză și pui pe primul loc posesiunile. Ca să ai succes, trebuie să înveți cum să-i accepți pe ceilalți, nu să aștepti ca ei să aibă același valori ca tine. Ca să obții siguranța dorită, învață să acorzi atenție unui partener, să împarți totul cu el. Chiar dacă îți este frică de schimbări, acestea sunt necesare ca să poți evolua!

Nodul nord în Săgetător sau în Casa a Noua și nodul sud în Gemeni

Riști să nu vezi realitatea din cauza obsesiei pentru logică, pentru detalii, în defavoarea intuiției. Ca să poți lua decizii corecte, trebuie să înveți să-ți asculți instinctele, intuiția. Dacă vei îndrăzi să crezi în ceva, chiar dacă nu este logic, vei scăpa de anxietate și vei fi fericită.

Nodul nord în Capricorn sau în Casa a Zecea și nodul sud în Rac

Ești obsedată de problemele emoționale, de trecut, depinzi de alții și nu-ți asumi răspunderi. Ți-e atât de frică de respingere, încât ratezi ocazii importante. De aceea, învață să ai încredere în tine, să fii responsabilă și să mergi mai departe, să lași în urmă trecutul, greutățile și nesiguranța. Trebuie să găsești un echilibru între sensibilitate și responsabilitate.

Nodul nord în Vărsător sau în Casa a Unsprezecea și nodul sud în Leu

Vrei neapărat să arăți că ești unică, diferită de alții, și te obsedează relațiile personale, dramele amoroase pe care le trăiești. Trebuie să renunți la temerile tale și să le dai partenerilor libertate, nu să le ceri să facă doar ce vrei tu. Să știi că vei fi unică și dacă înveți să faci parte dintr-o comunitate și ții cont de dorințele altora!

Nodul nord în Pești sau în Casa a Douăsprezecea și nodul sud în Fecioară

Îți faci griji mereu, fără sens, te simți vinovată că nu ajungi la performanța dorită și îi judeci prea dur pe ceilalți. Trebuie să ai încredere în tine și în imaginația ta și să înveți să arăți compasiune. Va trebui să renunți la obsesii și la temeri, nu e nevoie să faci totul perfect. Când vei înțelege asta, vei fi cu adevărat fericită.

Vezi și Horoscopul sexual al lunii mai

Surse foto: iStock

Articolul urmator Bărbatul Vărsător în pat - tot ce trebuie să știi și să folosești în interesul tău

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.