Horoscop
Înapoi la

Ce ți-ai dori să-i poți spune acum fostului partener de viață, în funcție de zodie

Ce ți-ai dori să-i poți spune acum fostului partener de viață, în funcție de zodie

Lorena Pintilie

Să închei o relație cu un partener de care ai fost extrem de atașat/ă poate fi devastator pentru unele persoane. Poate ți-ai imaginat că el/ea este alesul/aleasa, dar s-a dovedit că este doar o persoană menită să te învețe o lecție. Poate că ți-e dor de momentele frumoase petrecute împreună, sau poate dorești să uiți tot ceea ce a fost ca să nu-ți mai faci rău singur/ă. Oricum ar sta lucrurile, un lucru e cert, încă simți ceva pentru fostul partener/fosta parteneră. Fie că e iubire, fie că este indiferență, sau poate chiar ură, este clar că încă simți ceva atunci când i se pronunță numele. Dar dacă ar fi să îl/o ai în fața ta în momentul acesta, ce i-ai spune?

Multe relații se termină în certuri uriașe, care sunt suficiente pentru a-i face pe cei doi oameni să nu-și mai dorească niciodată să fie împreună, dar nu este cazul tuturor. Adevărul este că o despărțire poate servi de fapt ca un catalizator pentru o prietenie minunată. Poate ocazia prin care iese la lumină cât de profund țineți de fapt unul la celălalt, dar și ce trebuie să se schimbe.

Teama de a pierde persoana pe care o iubești poate fi șocul de care aveai pentru a te pune pe drumul cel bun spre refacerea unei relații care să reziste testului timpului! Sau, pur și simplu, poate fi punctul în care să realizezi că nu merită să mai continui. Oricum ar fi, cu siguranță ai vrea să îi spui și acum câte ceva fostului/fostei, căci e clar că au rămas multe nespuse. Hai să vedem împreună care ar fi „discursul” pe care fiecare zodie l-ar avea când s-ar afla în fața foștilor parteneri.

Cum definesc zodiile iubirea într-o singură frază

Berbec

Vrei să îi spui cât de mult te-a dezamăgit și cât de mult simți că a profitat de tine. Nu este deloc ușor să te îndrăgostești, sau chiar să ajungi să fii într-o relație cu cineva. Pentru tine, să ajungi la un angajament emoțional față de cineva este de-a dreptul înfricoșător, dar atunci când o faci, dai tot ce e mai bun din tine și faci tot ce poți pentru a-ți face partenerul/partenera fericit/ă. Te seacă de energie gândul că fostul tău iubit/fosta ta iubită nu ți-a apreciat dragostea și sacrificiile, iar asta trebuie să i-o spui la nesfârșit, sau cel puțin până va înțelege cât de tare te-a rănit.

Taur

Vrei să-i spui că îți este mai bine fără el/ea. Ai petrecut atâtea nopți întrebându-te dacă nu cumva erai tu de vină, dacă nu cumva erai prea încăpățânat/ă sau prea dificil/ă, până când, în cele din urmă, ai realizat că el/ea era cel/cea care nu vedea ce e mai bun în tine; voia să schimbe mereu ceva la tine. Dar acum că știi cât meriți, îi vei spune în față că pentru tine, relația cu el/ea a fost o pierdere de timp și că acum tu ești pe primul loc, indiferent de cel/cea care îți va apărea în cale în viitor.

Gemeni

Vrei să îi spui că îți pare rău. Nu îți stă deloc în fire să faci astfel de lucruri, nu? Dar acum, după atât de mult timp în care ai stat și te-ai gândit dacă vrei sau nu să te întorci în relația cu el/ea, ținându-l/ținând-o pe tușă, în așteptarea răspunsului tău, ți-ai dat seama că i-ai făcut prea mult rău și e cazul ca tu să fii cel/cea care își cere scuze de data aceasta. Te-ai gândit mult și ai ajuns la conclizia că, de data aceasta, tu ești de vină și vrei să îi spui sincer asta.

Rac

Vrei să îi spui că l-ai iertat/ai iertat-o. Încă îl/o iubești și îi dorești tot ce e mai bun, pentru că ai o inimă atât de iertătoare și de pură încât, chiar dacă lucrurile nu au funcționat, vrei ca persoana respectivă să fie fericită și să își găsească drumul în viață. Vrei să îi spui că, deși ți-a greșit, îl/o ierți și ăl/o lași să plece în pace, în căutarea adevăratului suflet pereche.

Leu

Vrei să-i amintești că nu va găsi niciodată pe cineva mai bun decât tine. Mesajul acesta trebuie transmis cu trâmbițe, într-un mod fastuos, tipic ție. Atunci când ești îndrăgostit/ă, chiar te dai peste cap pentru partenerul tău/partenera ta și încerci să îi îndeplinești toate dorințele. Astfel, tunci când cineva te părăsește, ești aproape sigur/ă că nu va găsi acest tip de dragoste și pasiune în altă parte, căci tu ești unic/ă și special/ă.

Fecioară

Vreți să pui sară pe rană, amintindu-i că nu îl/o vei putea ierta vreodată. Respectul pe care i l-ai purtat a dispărut odată ce s-a încheiat relația. Nu te-ai gândit că va ajunge să te nedreptățească în felul ăsta, pentru că ai fost mereu sincer/ă și direct/ă în legătură cu cine ești și ceea ce vrei. I-ai acordat beneficiul îndoielii și o sută de șanse și tot te-a dezamăgit. De la bun început i-ai arătat respect și înțelegere, iar el/ea te-a răsplătit cu dezamăgire.

Balanță

Vrei să îl/o confrunți și să-i spui că te-ai săturat de jocurile lui/ei. Ești o persoană directă, iar atunci când iubești pe cineva, faci asta clar și îl copleșești cu dragostea ta. Așa că, atunci când cineva "te ia de fraier/ă" sau se joacă cu inima ta, te doare mai mult decât pe alții, pentru că tu prețuiești sinceritatea și claritatea mai presus de orice. Cei care te cunosc știu că acela este punctul tău sensibil, pe care clar, nimeni nu ar trebui să îl atingă.

Cele mai fericite semne zodiacale, clasate de la cel mai la cel mai puțin fericit

Scorpion

Vrei să-i spui sincer că încă îl/o iubești. Niciodată nu ți-ai uitat complet foștii iubiți/ fostele iubite. Încă mai există un punct sensibil sau ceva neconsumat cu câțiva/câteva dintre ei/ele și ai. Tu ai tendința de a termina lucrurile înainte de a fi cu adevărat pregătit/ă, așa că întotdeauna îți mai rămâne ceva de spus sau de făcut. Îți dorești ca măcar o dată să ai curajul să spui că ai greșit și că îți pare rău, iar sentimentele pe care le nutrești în continuare pentru fostul tău/fosta ta se vor împrăștia în van dacă nu vei avea curajul să înfrunți realitatea și să îi spui în față ceea ce simți, chiar dacă a trecut mult timp de la despărțire.

Săgetător

Vrei să-i spui că ți-a irosit timpul prețios. Tot acest timp pe care l-ai investit în relația voastră și în încercarea de a face ca lucrurile să funcționeze s-a întors împotriva ta, pentru că doar tu ai fost singurul/singura care a făcut toată munca. Aparent, tu ai fost cel care a făcut compromisuri, te-ai pliat și ai încercat să găsești un punct comun, în care amândoi să fiți fericiți. Atunci când te-ai oprit din a oferi toate acestea, el/ea a realizat că nu și-a făcut partea, iar relația s-a destrămat. Și da, acum ai ajuns în punctul în care să realizezi că ți-ai pierdut timpul, de ce? Pentru că ai oferit și nu ai primit nimic la schimb.

Capricorn

Vrei să-i spui că vei fi mereu alături de el/ea. Niciodată nu închei cu adevărat lucrurile într-o notă proastă și îți place să fii în relații bune cu toți foștii tăi/fostele tale, până în punctul în care le poți da chiar și sfaturi despre alte relații. Prețuiești ceea ce ai avut și nu vrei să pierzi niciodată persoanele pe care le-ai iubit cândva, așa că devii un prieten/o prietenă drag/ă după ce relația s-a încheiat.

Vărsător

Vrei să-i spui că nu ai vrut să-i lași să plece. Natura ta defensivă și spiritul tău liber tind să îi facă pe oameni să simtă că nu îi vrei în viața ta sau că abia aștepți să te lase în pace. Uneori nu spui ceea ce simți cu adevărat decât după ce este prea târziu. Toți foștii tăi parteneri cred că nu i-ai iubit cu adevărat sau că nu i-ai dorit niciodată, dar adevărul este că ți-a fost prea frică să recunoști că ai nevoie de ei în viața ta. Acum îți dorești doar să-i întâlnești și să le spui că ți-a fost frică. Mai bine mai târziu decât niciodată.

Pești

Vrei să-ți recunoști greșelile și să-i spui că îți pare rău. Erai prea mândru/ă să recunoști că ai fost vreodată de vină când erați împreună și dădeai vina pe celălalt pentru orice, dar știi, în adâncul sufletului tău, că și tu ai avut partea ta de greșeli; ego-ul tău nu te-a lăsat să recunoști asta atunci. Acum simți că ai ajuns la maturitatea necesară pentru a-ți înfrunta orgoliul și îți dorești să-i spui sincer că ai avut partea ta de vină.

3 zodii pentru care luna mai va fi cea mai bună din tot anul

Nu toate relațiile se termină urât, ba chiar din contră, mulți nativi ai zodiacului simt nevoia să se revanșeze față de foștii parteneri după ce au încheiat abrupt relația cu ei/ele. Așa că, nu uita cât de important este să validezi sentimentele (și pe ale tale și pe cele ale persoanei iubite) în timpul relației, astfel încât să nu se ajungă la discuții după despărțire, ci să simți că ai rezolvat totul atunci când trebuia.

Surse foto: Freepik

Surse articol: Collective World

Articolul urmator
Zodiile care trebuie să frângă o inimă înainte de a-și cunoaște adevărata dragoste
Zodiile care trebuie să frângă o inimă înainte de a-și cunoaște adevărata dragoste
Ce zodie îți va marca viața?
Incepe quiz
Ce zodie îți va marca viața?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.