Horoscop
Înapoi la

Ce trebuie să audă fiecare semn zodiacal înainte de 1 octombrie

Ce trebuie să audă fiecare semn zodiacal înainte de 1 octombrie

Ramona Jurubita

Astrele s-au gândit să le ofere zodiilor îndrumare, astfel încât să știe cum să se comporte în noua lor viață, care va începe odată cu debutul lunii octombrie. A zecea lună a anului 2022 vine cu multe evenimente neașteptate, dar care nu te vor lua prin surprindere dacă vei citi informațiile de mai jos.

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Iată ce trebuie să știi înainte de 1 octombrie, ca să te asiguri că nu ai surprize neplăcute în perioada următoare:

Berbec
Nu vei putea controla întotdeauna ce se întâmplă în jur și trebuie să accepți acest adevăr. Axează-te pe modul în care influențezi viitorul prin acțiunile tale din prezent și nu te mai stresa atât de mult cu privire la ceva ce nu ține de tine. Vei avea un octombrie perfect dacă înțelegi aceste aspecte elementare.

Femeie îmbrăcată în negru și machiată în nuanțe calde de toamnă

Taur
Multe lucruri pe care le faci ți-au intrat în reflex și au devenit parte din rutina ta. Nu înseamnă că ele te fac fericit/ă sau că nu poți trăi fără ele. Trebuie să îți dai seama cât mai repede ce te trage în jos și cine sau ce nu îți dă voie să îți atingi potențialul maxim. Ai nevoie de această conștientizare înainte de a păși în noua etapă.

Gemeni
E necesar să fii mai atent/ă la felul în care interacționezi cu oamenii din jur și la energiile pe care le transmiți sau le preiei. Trebuie să fugi cât poți de negativitate și să îmbrățișezi gândirea optimistă, ca să nu ai probleme de adaptare la noul stil de viață pe care îl vei adopta de la 1 octombrie.

Rac
Ca să fii fericit/ă, este absolut necesar să înțelegi că ești uman/ă și că ai dreptul să eșuezi. Nu te obligă nimeni să le sari în ajutor tuturor celor din jur, așa că nu trebuie să te forțezi să fii alături de toată lumea. Când vei înțelege că nu este vina ta pentru problemele pe care le au alții, vei atinge liniștea interioară la care visezi.

Leu
Ai nevoie de validare ca să fii împlinit/ă, iar acesta nu mai este un secret pentru nimeni. Dar poate a venit momentul să încerci și altceva, astfel încât să vezi că alte lucruri ți-ar aduce mai multă bucurie. De exemplu, în loc să aștepți să ți se spună că ești frumos/oasă, ai putea să faci activități care te ajută să te simți frumos/oasă.

Fecioară
Te îndoiești prea des de propria ta valoare și astfel îți faci rău singur/ă. Este în regulă să te simți nesigur/ă uneori, dar nu trebuie să rămâi pe loc din cauza temerilor. Ai nevoie de mai multă încredere în tine, așa că ar fi cazul să cauți metode pentru a te motiva.

Balanță
Uneori te superi prea tare când ceva nu funcționează cum ai vrut și ajungi să regreți că te-ai implicat în acea activitate. Când privești cu regret un anumit episod din viața ta, nu poți merge mai departe cu inima deschisă. Dacă vrei o viață mai bună, trebuie să faci loc pentru mai bine.

Scorpion
Ca să începi luna octombrie în forță, va fi nevoie să te schimbi puțin. Toată lumea știe cât ești de sensibil/ă, doar că nu ar trebui să presupui că nimeni nu te poate înțelege. Nu știi niciodată de unde apare un om care te va citi cu o singură privire. Oferă-le celor din jur șansa de a te cunoaște așa cum ești.

Săgetător
Oprește-te din a pregăti fiecare pas înainte să îl faci. Uneori trebuie să lași viața să te surprindă. Așa te vei bucura mai ușor de tot ce ți se întâmplă și nu te vai mai stresa la aceeași intensitate. S-ar putea să simți puțină anxietate când te gândești la necunoscut, dar este un lucru normal.

Capricorn
Dacă vrei să începi o nouă viață de la 1 octombrie, va trebui să lași în urmă toate prejudecățile. De multe ori, ești prea sigur/ă că știi cum se vor termina lucrurile și te oprești înainte de a ajunge la destinație. Astfel, ratezi unele dintre cele mai frumoase părți ale vieții. Schimbă acest aspect al gândirii tale și dă-ți voie să trăiești liber.

Vărsător
Trebuie neapărat să înțelegi, înainte de începutul lui octombrie, că fericirea ta depinde numai și numai de tine. E timpul să te oprești din a te preocupa exclusiv de alții, așteptând ca lucrurile în viața ta să se așeze de la sine. Trebuie să faci orice îți stă în putință pentru a influența ce ți se întâmplă.

Pești
Nu uita că viața rareori se ridică la înălțimea fanteziilor din capul tău. Din păcate, aceasta este realitatea și trebuie să cobori cu picioarele pe pământ ca să nu pășești la fel de pesimist/ă în noua lună de toamnă ce se arată la orizont. Încearcă să fii mai realist/ă!

Descoperă și: Cele 4 zodii care sunt lapte și miere (până le rănești)

Acum că știi ce ai de făcut înainte de 1 octombrie, nu ar trebui să te mai sperie viitorul. Dacă pui în aplicare sfaturile de mai sus, te vei descurca de minune în luna care va începe.

Surse foto: iStock

Surse articol: CollectiveCosmopolitanSlice

Articolul urmator
Dușmanii de moarte ai Racului! Cu cine nu se poate înțelege niciodată
Dușmanii de moarte ai Racului! Cu cine nu se poate înțelege niciodată
Care vor fi ultimele tale cuvinte înainte de moarte?
Incepe quiz
Care vor fi ultimele tale cuvinte înainte de moarte?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.