Horoscop
Înapoi la

Ce vor bărbaţii de la tine în funcţie de zodie

Ionelia Olteanu

Gândurile bărbaţilor se pot dovedi a fi foarte greu de citit, de aceea femeile nu pot să le facă întotdeauna pe plac şi nici nu reuşesc să îşi dea seama ce vor partenerii lor. Deși se spune că în capul unei femei este un total haos, nici genul masculin nu se poate lăuda cu faptul că ştie mereu ce vrea. Astrele intervin şi în această situaţie cu câteva detalii despre fiecare zodie în parte, care definesc aşteptările pe care un bărbat le are de la o femeie.

Află ce vrea de la tine, în funcție de semnul în care s-a născut!

fata care discuta

Cum să îi faci pe plac în funcţie de zodie

Berbec. Nativul este total cucerit de femeile care îşi scot la iveală personalitatea puternică şi care ştiu ce vor de la viaţă. Deşi apreciază mai multe tipologii, bărbatul Berbec cere curaj şi spirit de aventură, caracteristici compatibile cu ale sale, de altfel. Pentru că nu este genul care să îşi arate uşor afecţiunea, femeia de lângă el va trebui să îi dea o mână de ajutor în acest sens şi să îi demonstreze în fiecare zi cât de mult ţine la el. Îi place să i se acorde atenţie şi timp atunci când întâmpină dificultăţi şi apreciază foarte mult orice sprijin moral.

Taur. La fel ca majoritatea bărbaţilor, nativul zodiei Taur pune foarte mare accent pe frumuseţea fizică a unei femei, care presupune forme şi curbe. Îi place ca partenera lui să atragă privirile oriunde ar merge şi să fie invidiat pentru ea. Se fereşte de acele femei pudice, care nu îi oferă libertatea de a discuta despre orice sau de a experimenta lucruri împreună şi nu este înnebunit nici după genul prea intelectual, care să aibă un răspuns la orice.

Gemeni. Înainte de orice, femeia care vrea să fie partenera unui Geamăn trebuie neapărat să îl cucerească, în primul rând cu mintea. Acesta nu va fi impresionat de nicio frumuseţe fizică, oricât de orbitoare ar fi, dacă nu deţine inteligenţa şi umorul care să îl provoace.  

Rac. Bărbatul Rac este atras de femeia care îi oferă stabilitate şi care poate fi o mamă foarte bună pentru copiii lui. Tratează căsătoria ca pe un lucru foarte serios, de aceea caută pe cineva cu care să fie compatibil din acest punct de vedere. Dacă eşti o femeie căreia îi place să se distreze sau să se joace, atunci nu te vei înţelege cu nativul. El trebuie să simtă că se poate baza pe tine oricând, pe termen lung.

Leu. O femeie care atrage atenţia prin eleganţă, oriunde s-ar duce, este cea care îl poate cuceri foarte uşor pe bărbatul Leu. Partenera lui trebuie să fie gingaşă, feminină, să aducă un strop de delicateţe în viaţa lui tumultoasă. Dacă ai aceste caracteristici, trebuie să mai ştii că nu îi place să fie eclipsat, ci doar să fie mândru de tine.

Fecioară. Bărbatul Fecioară are abilitatea de a observa la o femeie caracteristici pe care alţii le trec cu vederea. Îi plac femeile care deţin o eleganţă aparte, fără să îşi scoată evidenţă în prosperitatea materială. Încearcă să nu îţi etalezi luxul şi să nu fii cheltuitoare, pentru că acest lucru îl va îndepărta.

cuplu tandru

Balanţă. Deşi crede că toate femeile sunt frumoase în felul lor, nativul zodiei Balanţă o va alege doar pe cea care va ieşi în evidenţă şi se va face remarcată dintre toate celelalte. Vulgaritatea şi masculinitatea îl vor îndepărta cu siguranţă.

Scorpion. Spiritul aventurier al Scorpionului îl determină să încerce orice în materie de femei. Având în vedere că le-a văzut şi trăit pe toate, va şti să aprecieze şi să îşi dorească pe cineva care să îi ofere stabilitate afectivă, devotament, îmbinându-le pe toate cu inocență.

Săgetător. Posesivitatea femeilor este un lucru care îl pune pe fugă pe bărbatul Săgetător. Nu îi place să se simtă privat de libertate sau legat. I se pare o responsabilitate prea mare, aşa că nu îi va fi greu să renunţe la relaţie. Fii independentă şi sinceră faţă de el, asta este tot ce vrea de la tine.

Capricorn. Dacă eşti o femeie influentă sau faci parte dintr-un anturaj cu oameni importanţi, atunci fii sigură că eşti pe placul unui Capricorn. Partenera ideală pentru el este cea care îşi scoate în evidenţă feminitatea. Deşi vânează popularitatea şi celebritatea, va alege tot pe cineva serios, ca el.

Vărsător. Este greu de spus ce anume cere un bărbat născut în zodia Vărsător de la partenera lui. Cert este că inteligenţa şi altruismul îl atrag şi îl fac să lupte pentru ea. Pentru el este mai important să fie compatibil mental cu femeia de lângă el, decât fizic.  

Peşti. Femeia care îl va cuceri pe bărbatul Peşti are trăsături care se bat cap în cap, la un moment dat: este independentă, sigură pe ea şi stabilă emoţional, fără să treacă de la o stare la alta, dar, în acelaşi timp afectuoasă, delicată şi tăcută. O combinație destul de dificilă, spunem noi!

Fiecare bărbat în parte are propriile așteptări atunci când vine vorba despre partenera lui, iar noi ți-am arătat mai sus care sunt acestea, în funcție de zodie!

Surse foto: iStock

Articolul urmator Cum să îți dai seama că un bărbat este interesat de tine, în funcție de zodie

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.2 (21)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.