Horoscop
Înapoi la

Cel mai important fenomen astrologic din 2017 schimbă radical viața zodiilor

Cel mai important fenomen astrologic din 2017 schimbă radical viața zodiilor

Mihaela Onofrei, redactor Divahair.ro

Pe 21 august, cel mai important eveniment astrologic din 2017 va fi reprezentat de două schimbări majore pe cer. Este vorba despre apariția Lunii Noi, care va fi însoțită de o Eclipsă totală de Soare. Cele două evenimente care se vor desfășura în același timp vor avea un impact decisiv asupra vieții zodiilor, schimbându-le radical destinele.

Luna este legată de trecut, de intuiție, emoții și sentimente. Soarele reprezintă prezentul, identitatea și expresia. Aceste două astre vor fi influențate de zodia Leu, care se remarcă prin spiritul de echipă, afecțiune, generozitate și încăpățânare. Pentru zodii, toate aceste lucruri le vor aduce schimbări îndeosebi pe plan sentimental. Anumite zodii se vor detașa de trecut și vor trăi în prezent, pe când altele se vor întoarce în trecut pentru a se simți îndepliniți emoțional. Toți nativii vor fi puși în situația de a lua decizii importante, care le vor schimba cursul vieții.

femeie pe munte

Iată cum va schimba radical viața zodiilor cel mai important fenomen astrologic din 2017!

Berbec

Pentru tine, cel mai important fenomen astrologic din 2017 te va ajuta să îndepărtezi toate obstacolele care stăteau în calea fericirii tale și să te bucuri de un sfârșit de an dedicat iubirii. Fie că este vorba de o împăcare cu persoana iubită sau de o recunoaștere a iubirii pentru cel drag, se pare că Luna Nouă în Leu îți va da exact impulsul de care ai nevoie pentru a acționa.

Taur

Vei începe să meditezi mai mult asupra prezentului în această perioadă, iar acest lucru te va ajuta să iei o decizie definitivă care ține de viața amoroasă. Evenimentele din ultima vreme te-au ținut trează multe nopți, însă cel mai important fenomen astrologic din 2017 te va ajuta să te eliberezi de toate rănile trecutului și să te concentrezi mai mult asupra lucrurilor esențiale, care contează cu adevărat în viață.

Gemeni

În cazul tău, trecutul este cel care te va ajuta să ajungi la concluzia care trebuie să îți schimbi radical viața. O anumită persoană din trecut se va întoarce pentru a-ți da o lecție valoroasă, care îți va da peste cap relația cu cel drag. Oricât de gravă ar părea situația, această transformare îți va fi benefică și te va ajuta să vezi că meriți mult mai mult de atât.

Rac

Energia amplificată a acestor două evenimente te va ajuta să îți atingi potențialul la locul de muncă, dar îți va îmbunătăți și relația cu persoana iubită. Îți vei da seama cât de mult contează jumătatea ta și că relația voastră este cu totul specială. Există șanse mari să luați decizii majore, care să vă schimbe complet viitorul, așa cum este căsătoria sau vestea unui copil.

Leu

Deoarece cel mai important eveniment astrologic se află în zodia ta, tu vei fi semnul care se va bucura cel mai mult de beneficiile Lunei Noi și ale Eclipsei Totale de Soare. În acest sens, vei fi mult mai înțelept în deciziile pe care le vei lua în relația  de cuplu, fapt ce te va ajuta să crești în ochii persoanei iubite. Ești răsplătită cu gesturi de iubire și multă afecțiune, iar aceste lucruri te fac să te simți în al nouălea cer.

Fecioară

Deși legătura cu persoana iubită a fost zdruncinată în ultima perioadă, Luna Nouă te va ajuta să îți schimbi complet viața amoroasă. Vei avea parte de cele mai frumoase momente ale vieții tale, dar și de promisiuni care îi vor da vieții tale un nou sens. Nimic nu este imposibil în timpul Eclipsei Totale de Soare!

femeie fericita

Balanță

Se anunță schimbări majore, care îți vor hotărî viitorul. Iubirea va căpăta noi conotații pentru tine atunci când vei întâlni pe cineva cu care vei simți că ai o legătură specială. Este bine să lași inima să decidă în perioada apropiată dublului eveniment, deoarece acest lucru îți va schimba complet viața.

Scorpion

Toate dezamăgirile din ultima vreme vor ajunge la final. Trecutul îți va răscoli cele mai profunde sentimente, iar tu vei realiza cine este persoana alături de care vrei să îți petreci restul vieții. Ai fost prea oarbă ca să vezi acest lucru la momentul potrivit, dar cel mai mare eveniment astrologic din acest an va avea un efect purificator asupra ta și te va ajuta să îți conștientizezi mult mai bine sentimentele.

Săgetător

Stilurile de viață agitate v-au ținut pe tine și pe perechea ta departe unul de celălalt. Deși credeai că relația voastră s-a cam răcit în ultima vreme, Eclipsa Totală de Soare în romanticul Leu vă va aduce din nou împreună, mai însetați de iubire ca niciodată. Se anunță o perioadă liniștită în viața de cuplu, care îți va aduce multă satisfacție sufletească.

Capricorn

Urmează o perioadă încărcată, în care vei lua decizii ce nu îți vor afecta doar relația, ci și viitorul. Pentru a beneficia de efectele pozitive ale celui mai mare eveniment astrologic din 2017, trebuie să te lași pradă sentimentelor și să te ghidezi după instinct.

Vărsător

Deși ești o fire rebelă și greu de stăpânit, în această perioadă vei avea parte de o schimbare completă. Persoana iubită va reuși să scoată tot ce e mai bun din tine și te va face să te gândești serios asupra viitorului vostru împreună. Ascultă-ți inima și ia doar deciziile care îți aduc fericire și împlinire.

Pești

Vei întâlni o persoană care te va face să vezi viața cu alți ochi. Optimismul și dragostea acestei persoane speciale vor fi o inspirație pentru tine, iar această inspirație se va transforma curând în dragoste pură. Deși îți va fi greu la început să îți dai seama de acest lucru, odată cu cel mai mare eveniment astrologic din 2017, lucrurile vor deveni din ce în ce mai clare.

Cel mai mare eveniment astrologic din 2017 va schimba radical viața zodiilor doar dacă nativii vor permite energiei benefice să îi călăuzească în acțiunile lor.

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Dușmanii de moarte ai Racului! Cu cine nu se poate înțelege niciodată
Dușmanii de moarte ai Racului! Cu cine nu se poate înțelege niciodată
Care este cea mai importanta persoana din viata ta?
Incepe quiz
Care este cea mai importanta persoana din viata ta?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.3 (8)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.