Horoscop
Înapoi la

Cel mai ipocrit cuplu din zodiac: se iubesc de ochii lumii

Mihaela Onofrei, redactor Divahair.ro

Nu toate relațiile sunt perfecte, însă mereu se pot găsi căi de a face compromisuri, mai ales atunci când iubirea este puternică, iar respectul și grija pentru cel drag primează. Ne îndrăgostim din anumite motive și decidem să rămânem alături de persoana iubită pentru că ne face să ne simțim speciale și deosebite. Totuși, nu orice dragoste este la fel, iar anumite cupluri rămân împreună doar de ochii lumii. Atunci când alte interese sunt mai importante, aceste persoane preferă să își ignore adevăratele sentimente și să stea alături de cineva pe care nu îl iubesc.

Acest lucru se întâmplă și în zodiac. Unele cupluri rămân împreună doar pentru că astfel se află în atenția celor din jur și își pot hrăni firea egoistă, însetată după atenție. Doar o pereche reușește însă să se califice mereu în această categorie, iar acest lucru se întâmplă din mai multe motive. Ambii parteneri sunt egoiști, materialiști și le place să fie mereu sub lumina reflectoarelor.

cuplu certat

Iată care este cel mai ipocrit cuplu din zodiac!

Atunci când vine vorba de superficialitate și egoism, Săgetătorul și Leul pot câștiga cu siguranță titlul de cel mai ipocrit cuplu din zodiac. În cazul acestei perechi, rareori e vorba de dragoste, iar de cele mai multe ori ceea ce îi leagă sunt banii și influența pe care o pot avea asupra celor din jur atunci când se află împreună.

Săgetătorul este unul dintre puținele semne din zodiac care simt o nevoie constantă de a avea o persoană alături. Dependența față de cineva este cea care face din acest nativ unul dintre puținii care vor să se afle întotdeauna într-o relație, indiferent dacă motivul este interesul material, plictiseala sau simpatia.

Atunci când dorește să obțină ceva, nimic nu îi poate sta în cale acestui nativ. Va face orice pentru a-și atinge țelurile, chiar dacă acest lucru înseamnă să fie cu cineva pe care nu îl iubește sau să se căsătorească din interes. Fiind un semn de foc, Săgetătorul vrea să fie mereu în legătură cu lumea exterioară și să experimenteze cât mai mult posibil. La acest capitol, se înțelege perfect cu Leul.

cuplu

Gusturile extravagante ale nativului din Leu trebuie să fie satisfăcute, indiferent de prețul plătit. Într-o relație cu Săgetătorul, Leul își va urmări doar propriile interese, adesea manifestate prin dorința de a fi principalul subiect de discuție al celor din jur, dar și de a stârni invidia. Deși nu poate să se înțeleagă deloc cu Săgetătorul, ambele semne având caractere puternice, atunci când se va afișa în lume alături de acesta, vei avea impresia că sunt cel mai fericit cuplu din lume.

Fățărnicia este altă trăsătură care caracterizează această pereche, iar acest lucru poate fi văzut în gusturile lor extravagante și iubirea pentru modă și lux. Atunci când vor ieși în lume, vei avea impresia că sunt pe podium, ambii alegându-și ținute asortate și outfituri bine puse la punct. Totuși, acest cuplu nu se va iubi niciodată, iar dragostea lor va fi doar de ochii lumii, o legătură care la sfârșit îi va seca de energie și căreia vor hotărî să îi pună punct la un moment dat.

Iubirea din interes nu ajunge prea departe, iar acest lucru ni-l demonstrează și cel mai ipocrit cuplu din zodiac.

Surse foto: iStock

Articolul urmator Topul vampirilor energetici din zodiac

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.4 (33)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.