Horoscop
Înapoi la

Cele 3 zodii cu adevărat individualiste! Își apără pielea orice ar fi

Cele 3 zodii cu adevărat individualiste! Își apără pielea orice ar fi

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Am fi ipocriți dacă nu am recunoaște că fiecare dintre noi avem o doză de egoism în noi. Oamenii au atât puncte tari, cât și slabe, care fac viața să fie atât de interesantă și provocatoare. În fond, ar fi foarte plictisitor dacă toate persoanele ar fi trase la indigo, rezultând o lume anostă și fără varietate.

Suntem cu toții egocentrici câteodată, însă unii nativi din horoscop au tendințe egoiste mai accentuate decât alții. Când vine vorba despre iubire, familie și relații profesionale, egoismul unei persoane poate fi o piedică pentru dezvoltarea personală. Natura umană este un subiect deosebit de interesant și este responsabilă pentru faptul că unii dintre noi suntem mai individualiști decât alții.

Se spune că o persoană este egoistă atunci când îi pasă doar de ea înșăși. Se gândește în primul rând la ea, înainte de a se preocupa și de soarta altora. Semnele zodiacale au personalități unice și diverse, însă trei dintre zodii pot fi catalogate cu lejeritate ca fiind cele mai individualiste și mai narcisiste din horoscop. 

Top trei zodii individualiste din zodiac

Berbecul are ochii pe "premiu"

Atunci când îți dai seama ce îți dorești cu adevărat nu te împiedică nimeni și nimic să îți atingi scopul. E un lucru foarte bun să fii ambițios, însă câteodată poate să îți scape totul de sub control. Ai o atitudine de "eu primul" și totodată ai una dintre cele mai puternice personalități dintre toți nativii. Spre exemplu, dacă vei comanda o pizza cu partenerul tău în mod clar tu vei fi cel care va lua prima felie, nu încape discuție. De ce? Pentru că ți se pare absolut normal și firesc să primești tot ce vrei (atunci când vrei) și nu accepți "nu" ca răspuns. 

Citește și: Lună Nouă în Capricorn. Ce înseamnă asta pentru tine, în funcţie de zodia sub semnul căreia te-ai născut

Leul strălucește indiferent de orice

Ei, asta chiar nu e o supriză. Leu cu siguranță își merită poziția în topul individualiștilor din zodiac. Bineînțeles că regele neîncoronat al horoscopului își are și el locul lui frumușel pe podium. Cum putea o persoană atât de narcisistă și de egocentrică să nu fie luată în calcul în această discuție? Pentru tine, lumina reflectoarelor din sfera socială este cea mai importantă și nu vei lăsa pe nimeni să te eclipseze. Atenția este crucială pentru tine și vei face orice îți stă în putință pentru a o primi, chiar dacă vei fi considerat egoist și, câteodată, foarte răutăcios. 

Fecioara nu se ferește să critice

În cazul tău situația este discutabilă pentru că, în ciuda faptului că ești genul de persoană generoasă și care este dispusă să renunțe la multe lucruri de dragul și pentru binele altora, capacitatea ta de a vedea orice fel de defecte și acțiuni greșite la cei din jur te face să fii considerat egoist. În sensul în care le dai de multe ori impresia oamenilor că le știi pe toate și că doar părerea ta contează într-un context. Este greu să o scoți al capăt cu tine, mai ales dacă începi să înșiri păreri despre o anumită persoană sau situație. Critica e în ADN-ul tău și pur și simplu nu te poți abține, nu-i așa?

Surse articol: My.astrofame / Bustle / Yourtango

Surse foto: istock

Articolul urmator
Cele mai insuportabile 15 defecte ale zodiei Balanţă
Cele mai insuportabile 15 defecte ale zodiei Balanţă
Test de beauty: Ce spune pielea despre tine?
Incepe quiz
Test de beauty: Ce spune pielea despre tine?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.8 (6)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.