Horoscop
Înapoi la

Cele mai comune prejudecăți pe care le ai despre zodia Săgetător

Cele mai comune prejudecăți pe care le ai despre zodia Săgetător

Ramona Jurubita

Veselul Săgetător (23 noiembrie – 21 decembrie) iese întotdeauna în evidență prin atitudinea sa rebelă și prin felul în care se raportează la ceilalți. De multe ori, preferă să rămână distant și să nu converseze cu oamenii pe care nu îi simte sinceri, fiindcă nu vrea să se implice în conflicte inutile. Deși îi place să vorbească și rar îi tace gura, evită să se bage în discuțiile care nu îl privesc și își vede liniștit de aventurile lui.

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Fiindcă ar fi în stare să călătorească toată viața, fără să simtă nevoia să se stabilească într-un loc anume, există persoane care îl critică și chiar îl judecă pentru alegerile sale. Nimeni nu are dreptul să își dea cu părerea despre un om pe care îl cunoaște, dar mulți fac asta și nu se gândesc la consecințe. Nativul Săgetător a ajuns să fie pus într-o lumină proastă de persoanele care nu au avut răbdare să îl descopere așa cum este el, de fapt. Din rândurile de mai jos vei afla convingerile greșite care circulă despre el:

Semnul zodiei Săgetător pe un fundal colorat, în nuanțe de mov, roz, galbe, verde și albastru

 1. Îi este frică să se implice în relații
  Este adevărat că îi place aventura și că preferă să se simtă liber și fără obligații. Totuși, nu se teme de angajament și ar fi în stare să renunțe la stilul lui de viață pentru a se vedea o eternitate în brațele persoanei iubite. Evident, trebuie să fie îndrăgostit până peste cap de cineva, fiindcă altfel nu va face o schimbare de o asemenea amploare. Dacă își dă seama că a găsit un om potrivit, care îi oferă confort, stabilitate și doza de libertate de care are nevoie, nu se mai uită o secundă în urmă. Important este să vadă că are tot ce și-a dorit vreodată.
 2. Este nepoliticos
  Întotdeauna este extrem de sincer, iar cine nu este obișnuit cu stilul său de a exprima tot ce gândește ar putea să îl perceapă diferit. Nu are intenții rele, ci speră doar să facă lumea mai bună cu puterea sa de a ocoli minciuna și răutatea. Doar un om care înclină spre ipocrizie ar putea fi deranjat de atitudinea lui tranșantă, așa că îți poți da seama ce fel de persoană a spus despre el că este nepoliticos. Ce este greșit în a-ți exprima părerea, indiferent de presiunea pe care o primești din jur? Nu se sperie de nimic și își asumă fiecare idee, fiecare părere și fiecare sfat pe care îl dă. Totuși, nu oferă îndrumări necerute și se abține de la comentarii fără rost.
 3. Este prea relaxat
  De ce s-ar stresa fără motiv? Dacă o persoană știe să se bucure de viață, nu înseamnă că nu îi pasă de tot ce se întâmplă în jur. Săgetătorul trăiește într-un mod conștient, dar face tot posibilul pentru a evita dramele inutile, așa că nu dă voie lucrurilor mărunte să îl afecteze. Lasă tot răul să treacă pe lângă el și se concentrează cât de mult poate pe energiile pozitive. Atitudinea lui lipsită de griji și spiritul aventuros îl face să pară leneș în ochii unora care nu îl cunosc în detaliu. Aparențele sunt înșelătoare, dar, din păcate, încă mai există oameni care nu au înțeles acest lucru.
 4. Este întotdeauna optimist
  Greșit! Dacă nu lasă să se vadă, nu înseamnă că nu are și el suferințe ascunse. Nu există ființă umană pe care să nu o doboare, la un moment dat, supărările pe care le adună în suflet. Totuși, acest nativ este extrem de puternic și nu își arată slăbiciunile în fața tuturor, fiindcă nu vrea să vadă apoi cum altcineva profită de ele. Este adevărat că exprimarea sentimentelor te face uman și naturalețea te apropie de alți oameni, dar el chiar nu își dorește să atragă pe nimeni prin intermediul suferințelor sale. Nu vrea mila nimănui și s-a obișnuit să păstreze distanța de persoanele care îl critică fără să știe cum se simte, de fapt.
 5. Nu știe să își facă prieteni
  Această concepție greșită a luat naștere din cauza tendinței de a fi cât mai mult timp singur. Îl obosește compania oamenilor extrem de lipicioși, dar nu înseamnă că nu știe să își facă prieteni sau să fie un prieten adevărat. Îi alege cu mare grijă pe cei pe care îi ține alături, preferă să știe că se poate baza oricând pe ei, dar să nu îi vadă prea des. Chiar știe să fie un bun sfătuitor și un sprijin pentru cei aflați în nevoie, dar nu oricine are privilegiul să facă parte din cercul său de apropiați. Vrei să te numeri printre norocoșii pe care îi consideră amici sau să ai o relație mai apropiată cu el? Atunci trebuie să știi că ai nevoie de răbdare și de multă implicare.
 6. Nu face niciodată compromisuri
  Dacă susține răspicat să nu vrea să își calce pe orgoliu pentru nimeni și pentru nimic, s-ar putea să încerce să păstreze o aparență. Nu vrea să își strice imaginea și nu ar recunoaște că există posibilitatea să i se înmoaie genunchii în fața unei persoane pentru care dezvoltă o slăbiciune. Atenție! Dacă face așa, nu înseamnă că minte, ci doar că nici el nu acceptă această realitate. În sinea lui știe că ar fi în stare de orice pentru oamenii pe care îi iubește, dar nu vrea să își încalce standardele sau să treacă peste limitele pe care și le-a impus. Este hotărât, dar nu se poate spune că nu există ceva care să îl facă să se răzgândească.
 7. Nu posedă o inteligență aparte
  Inteligența zodiei Săgetător se poate observa de la mare distanță! Probabil cine a lansat acest zvon își pierduse ochelarii sau chiar a vrut să strice imaginea tuturor persoanelor născute între 23 noiembrie și 21 decembrie. Este posibil ca mulți să confunde curiozitatea acestui nativ cu lipsa inteligenței. Poate că pune multe întrebări, dar vrea să adune cât mai multe informații care îi vor fi de folos în viitor și se asigură că nu îi scapă niciun detaliu prețios. Setea de cunoaștere arată că ești deștept și că vrei să evoluezi în fiecare zi. Este complet greșit să credem că lucrurile stau invers.
 8. Este extrem de rece
  Cuvântul potrivit este „fierbinte”! Sentimentele unui Săgetător sunt extrem de intense, iar stările prin care trece în fiecare zi sunt variate. Nu știe să le gestioneze și să exprime tot ce simte, dar nu este rece, așa cum se spune. Dacă te apropii de el și îl faci să își deschidă sufletul, vei observa că vorbește cu multă căldură și că sinceritatea din glasul său poate să îți topească inima. Degeaba încearcă unii să îl denigreze, fiindcă adevărul va ieși mereu la iveală, indiferent de vorbele care circulă despre o anumită persoană. Bârfele rămân tot bârfe, nu contează cine le rostește!
 9. Nu este amuzant
  Aceasta este cea mai greșită concepție despre el! Oare cine a inventat-o l-a auzit vreodată glumind? Are un deosebit simț al umorului și oricine râde la glumele sale. Poate alunga într-o secundă tristețea celor din jur, făcându-i să se detașeze complet de situațiile nefericite care le-au schimbat starea. Este cel mai amuzant om pe care îl poți întâlni, așa că apropie-te de el ca să descoperi această latură ascunsă pe care o posedă. Nu ai de ce să te iei după vorbele altora și nici să îl judeci în funcție de părerile nefondate.

Ce spui despre Săgetător? Vrei să vezi cu ochii tăi că nu este ceea ce pare? Lasă-l să te surprindă! ♐️

Citește și: 10 lucruri pe care numai zodia Sagetator le intelege

Surse foto: iStock

Surse articol: SweetyhighYourtangoTimesofindia

Articolul urmator
Cele mai neînfricate zodii. Nu le este frică de nimeni și de nimic
Cele mai neînfricate zodii. Nu le este frică de nimeni și de nimic
Cel mai greu test! Nimeni nu raspunde corect la toate cele 10 intrebari
Incepe quiz
Cel mai greu test! Nimeni nu raspunde corect la toate cele 10 intrebari

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.0 (20)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.