Horoscop
Înapoi la

Cele mai comune prejudecăți pe care le ai despre zodia Vărsător

Cele mai comune prejudecăți pe care le ai despre zodia Vărsător

Ramona Jurubita

Perioada cuprinsă între 20 ianuarie și 18 februarie este dedicată Vărsătorilor, iar majoritatea celor născuți atunci sunt extrem de asemănători. Îți este ușor să îi recunoști în mulțime, fiindcă au câteva trăsături care îi dau imediat de gol.

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Nativul Vărsător este spontan, dinamic și hotărât. Nu stă niciodată prea mult pe gânduri și ia deciziile foarte repede, fiindcă intuiește din prima care este cea mai bună alegere. Este orientat spre viitor, știe ce vrea de la viață și merge întotdeauna contra curentului. Nu vrea să fie la fel ca toți ceilalți și adoră să vadă că se diferențiază prin atitudinea rebelă și îndrăzneață. Fiind atât de curajos, oamenii din jur nu îi înțeleg acest comportament, așa că îi pun tot felul de etichete. Adevărul despre el poate fi aflat în doar câteva minute de interacțiune, dar unii nu vor să îl descopere și se grăbesc să dea crezare prejudecăților.

Semnul zodiei Vărsător pe un fundal în nuanțe de roz și albastru.

Iată concepțiile greșite despre Vărsător:

 1. Nu are inimă
  Respiră, e viu, deci are inimă! Este o glumă, evident, aproape la fel de amuzantă ca această concepție greșită. Cum să spui așa ceva despre o persoană atât de simpatică și de comunicativă? Poate că se deschide mai greu în fața necunoscuților și nu lasă pe oricine să pătrundă în cele mai ascunse colțuri ale sufletului său, dar inimă are, cu siguranță. Este empatic și grijuliu, nu ar putea să stea cu mâinile în sân când cineva din apropiere are nevoie de ajutor. Să nu ai inimă înseamnă să nu îți pese de cei din jur, să nu ai reacție la suferința lor. Vărsătorul se implică în problemele tuturor și caută soluții inedite. Își arată sentimentele într-un mod atipic, dar asta o să descoperi tu pe parcurs.
 2. Își susține opiniile până în pânzele albe
  Cine nu și-ar susține punctul de vedere dacă ar ști sigur că are dreptate? Vărsătorul chiar este recunoscut pentru înverșunarea de care dă dovadă în momentele în care simte că are ceva de spus, așa că pare destul de insistent în anumite privințe. Vorbește des despre credințele sale, dar nu vrea să influențeze pe nimeni și nici să facă pe cineva să se răzgândească. Tot ce își dorește este să poarte discuții pro și contra pe anumite subiecte și să își dezvolte capacitățile intelectuale. Îi place să dialogheze pe diverse teme și crede mereu că are dreptate. Cu toate acestea, se bucură să vadă dacă o persoană reușește să îl contrazică și să aducă probe concrete care arată că el a greșit. Nu va insista să își expună punctul de vedere dacă va observa că altcineva cunoaște mai bine subiectul dezbătut. Gata, încă un mit despre el a fost spulberat!
 3. Este singuratic
  Este adevărat că prețuiește orice moment petrecut în singurătate și se bucură de relaxare și de liniște. Totuși, nu ar suporta să fie singur mai mult de câteva ore. Preferă companiile potrivite și evită oamenii de la care nu are ce învăța, dar nu este mereu singur. Deși se spune că se izolează și refuză să se integreze în anumite cercuri sociale, lucrurile nu stau chiar așa. Este selectiv în ceea ce privește persoanele pe care le ține aproape și când se retrage dintr-un anturaj, merge imediat în căutarea altor parteneri de vorbă. Tinde să lase impresia că îi este mai bine singur, dar se plictisește să își audă gândurile și vrea să le împărtășească, dacă s-ar putea, cu altcineva.
 4. Nu este deloc prietenos
  Oamenii care nu s-au ridicat la nivelul său au început să lanseze astfel de zvonuri, nu este clar? Când simte că este pe aceeași lungime de undă cu altcineva, nimic nu îl mai desparte de persoana respectivă. Poate purta discuții interminabile, fiindcă are un bagaj de cunoștințe de neegalat. Orice Vărsător este înzestrat cu inteligență emoțională, așa că știe cum să se apropie de cei pe care îi simte sinceri și distractivi. Dacă o să ai ocazia să cunoști unul dintre ei, vei vedea că posedă calitățile unui prieten adevărat: este sincer, direct, altruist și empatic.
 5. Are o viață plictisitoare
  Doar pentru că nu se amestecă în mulțime, nu înseamnă că nu are lucruri interesante de făcut. În timp ce restul lumii pierde vremea la petreceri, preferă să se aventureze în excursii din care are ce învăța. Vede lumea ca pe un loc plin de posibilități și fructifică orice întâmplare, găsind întotdeauna un beneficiu în tot ce face. Urăște limitările, așa că mereu găsește ceva nou și interesant de explorat. Nu te vei plictisi lângă o asemenea companie și vei regreta că ai crezut prejudecățile despre el. Sigur nu există nimic mai palpitant decât o zi petrecută lângă un Vărsător plin de energie.
 6. Nu suportă pe nimeni și nimic
  Poate că are o grămadă de nemulțumiri legate de lumea care îl înconjoară, dar și le exprimă fiindcă vrea să vadă o schimbare pozitivă. Este adeptul criticilor constructive și crede în puterea cuvântului, astfel că nu tace dacă observă nereguli în jur. Persoanele care nu sunt obișnuite cu acest gen de abordare îl pot înțelege puțin greșit, având în vedere că nu își dau seama de intențiile sale. Încearcă să stai de vorbă cu el, să vezi în ce direcție duc vorbele tranșante pe care le are de spus la adresa unor oameni care nu respectă anumite reguli de etică, de exemplu.

Tot mai crezi că Vărsătorul este un om de care nu ar trebui să te apropii? Dă-i o șansă, lasă-l să îți arate cât de valoroasă poate fi prietenia lui și câte lucruri minunate poți învăța de la el. Este interesant și te va captiva cu abilitățile sale de comunicare, încât nu-ți vei mai putea lua ochii de la el, mai ales în timp ce vorbește.

Citește și: Bărbatul Vărsător: temperament, calități, cum îl cucerești și cum este în relația de cuplu

Surse foto: iStock

Surse articol: SweetyhighRefinery29Yourtango

Articolul urmator
Dușmanii de moarte ai Gemenilor! Cu cine nu se pot înțelege niciodată
Dușmanii de moarte ai Gemenilor! Cu cine nu se pot înțelege niciodată
Cel mai greu test! Nimeni nu raspunde corect la toate cele 10 intrebari
Incepe quiz
Cel mai greu test! Nimeni nu raspunde corect la toate cele 10 intrebari

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.3 (27)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.