Horoscop
Înapoi la

Cele mai ghinioniste zodii în ziua de vineri, 13! La ce trebuie să fii atent în această zi

Cele mai ghinioniste zodii în ziua de vineri, 13! La ce trebuie să fii atent în această zi

Ramona Jurubita

Vineri, 13 este o zi de care mulți se tem, fiindcă o asociază cu eșecul, nefericirea sau ceea ce într-un cuvânt numim „ghinion”. Chiar dacă nu toată lumea se raportează la fel la această dată din calendar, există anumite zodii care cred în superstiții și se feresc să își facă planuri în zilele de vineri, 13.

Patru dintre nativii zodiacului sunt mai sensibili când vine vorba de lucrurile neplăcute care li se întâmplă. Pentru că vor cu orice preț să evite evenimentele de acest gen, se apără cu orice mijloace. Mintea lor și-a creat un scut de apărare și respinge orice are legătură cu 13, cifra considerată aducătoare de ghinion. Iată cine e în stare să nu iasă din casă, mai ales când data de 13 pică într-o zi de vineri:

Scorpion
Este cunoscut/ă pentru natura sa emoțională care, în mod inevitabil, îl/o face să creadă în ghinion. Pentru că se gândește la posibile pericole, tinde să le atragă în viața sa. Astfel, are parte de provocări neașteptate, mai ales în raport cu oamenii din jurul său care nu gândesc la fel. Ca să evite problemele în astfel de zile, trebuie să își păstreze calmul și să nu mai gândească negativ. E în regulă să fie precaut/ă dacă nu are încredere în ce va urma, dar cineva trebuie să-i spună că nu există ghinion dacă nu crezi în el.

Ușă maro de apartament numerotată cu 13

Capricorn
Își numără des reușitele și devine frustrat/ă când vede că unele lucruri nu ies cum vrea. Așa că încearcă să găsească scuze, pentru a nu se învinui. Nu-i place să eșueze și profită de ideea conform căreia vineri 13 aduce numai probleme. Dacă observă că îi merge prost în acea zi, se gândește repede că e vorba de ghinion și renunță să se mai streseze. Din păcate, această gândire îl/o împiedică să ajungi unde își dorește.

Vărsător
Adesea, are parte de neplăceri în zilele pe care le consideră cu ghinion. Dacă ar face abstracție de la această semnificație, lucrurile nu ar sta atât de rău. Dar pentru că vrea întotdeauna să progreseze, teama de eșec îl/o sperie foarte tare. Și atunci preferă să își ia toate măsurile de siguranță, evitând să planifice întâlniri sau activități importante pentru vineri, 13. Ar trebui să se relaxeze și să nu mai bage în seamă superstițiile, fiindcă o gândire pozitivă atrage norocul în proporție de 100%.

Pești
O persoană care s-a născut în zodia Pești este cunoscută pentru sensibilitatea uriașă pe care o poartă în suflet. În zilele considerate nefavorabile tinde să se lase copleșit/ă de emoții, din teama de a nu se întâmpla ceva care ar putea să-l/o facă să sufere. Vorba „de ce ți-e frică nu scapi” a fost inventată cu un motiv. Este adevărat că oamenii chiar atrag lucrurile de care se tem, fiindcă le invocă de prea multe ori. Exact așa i se întâmplă acestui nativ. Are ghinion pentru că se gândește prea mult că ar putea să spargă o oglindă sau să îi treacă o pisică neagră prin față.

Tu cunoști pe cineva aflat sub unul dintre aceste semne zodiacale? Ai observat cât de panicat/ă este când se uită în calendar și vede că a 13-a zi a unei luni pică vinerea? Îi poți explica metodele prin care poate alunga rapid ghinionul din viața sa, iar cu sprijinul potrivit, va reuși să își învingă temerile și va scăpa de preconcepții. Fiecare zi este la fel de frumoasă și merită să fie trăită din plin!

Vezi și: Cum să atragi belșugul și norocul la bani! Sfaturi de la Baba Vanga pentru o viață fără lipsuri

Surse foto: PixabayPixabay

Surse articol: CollectiveElitedailyRomper

Articolul urmator
Cele mai insuportabile 15 defecte ale zodiei Săgetător
Cele mai insuportabile 15 defecte ale zodiei Săgetător
Cel mai greu test! Nimeni nu raspunde corect la toate cele 10 intrebari
Incepe quiz
Cel mai greu test! Nimeni nu raspunde corect la toate cele 10 intrebari

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.