Cum alungi ghinionul din viața ta? Sfaturi prețioase de la Lidia Fecioru

Cum alungi ghinionul din viața ta? Sfaturi prețioase de la Lidia Fecioru

Ramona Jurubita

„Norocul nu pică din cer” este o expresie des întâlnită, dar oare câți dintre noi înțeleg adevăratul ei sens? Tu crezi în noroc și ghinion? Ai tendința să te gândești că acțiunile tale sunt direct influențate de cele două? Dacă da, atunci ai nimerit unde trebuie! Dacă nu, nu-i nicio problemă, citește în continuare și vezi dacă îți schimbi părerea. 

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a sărit în ajutorul telespectatorilor de la Antena 3 cu o serie de sfaturi de viață utile, mai ales pentru acele zile în care simt că ghinionul se ține scai de ei. Specialista a explicat cum putem atrage norocul de partea noastră, urmând câteva reguli simple. Se pare că noi suntem singurii "vinovați" pentru necazurile care tot apar în viața noastră, așa că tot noi suntem cei ce le-ar putea transforma pe toate în motive de bucurie. Este simplu, trebuie doar să facem câteva schimbări în viața de zi cu zi. Nu este ceva complicat, ci doar o altă abordare a realității care ne înconjoară. Hai să descoperim împreună cât este de simplu!

Lidia Fecioru în cadrul ediției din 17 octombrie 2020 a emisiunii „Adevăruri Ascunse”.

Sursa foto: Youtube

Metode simple de alungare a ghinionului, explicate de bioenergoterapeutul Lidia Fecioru

Dacă recurgem la câteva trucuri simple, putem atrage prosperitatea și energiile pozitive în viața noastră. Astfel, cea mai frecventă greșeală pe care oamenii o fac este atunci când intră în panică. Dacă nu iese totul așa cum vor, se agită, iar starea lor de nervozitate alungă norocul și atrage ghinionul. Pare logic, nu? Iată cum funcționează lucrurile:

„Mai spunem: Norocul meu că eram acolo în clipa aceea. Dar de ce? Pentru că persoana respectivă s-a dus cu gândul la situaţia respectivă și a atras norocul ca un magnet. Panica alungă norocul. Dacă oamenii devin fricoși, le este frică de ceea ce se întâmplă, încep să aibă reţineri și atunci ei singuri își închid energiile, așa norocul îi ocolește. De aceea se și spune "De ce îţi e frică, nu scapi". Noi, românii, ce facem? Mai zicem "Hai, Doamne Ajută! Să fie într-un ceas bun!" – deci, ne chemăm bunăstarea, ne atragem binele.”, a declarat Lidia Fecioru la Antena 3, conform impact.ro.

După spusele Lidiei Fecioru, trebuie să avem încredere că suntem oamenii potriviți la momentul potrivit și că vom primi exact ce ne dorim. În cazul în care se întâmplă să nu avem parte de rezultatele așteptate, am putea face un lucru aparent banal, dar plin de însemnătate: să rostim cel puțin o frază care să atragă norocul.

„Dacă la un moment dat avem nevoie de ajutorul norocului, trebuie să spunem niște fraze de invocare. Spui: "Sunt un norocos!"- ajungi să o spui cu atâta înverșunare, încât atragi norocul. Oamenii, când au un necaz, încep și zic: "N-am avut noroc"; Este imposibil să câștig la loto. Ce au făcut? Și-au anulat norocul, în loc să spună că sunt norocoși. Este foarte important să avem recunoștinţă. Putem fi norocoși în dragoste și să nu avem noroc în celelalte. Trebuie să preţuim la fel de mult că suntem sănătoși.
Când începi să ai necazuri, de pildă să lovești mașina. O lovești o zi, două și tot așa. În momentul în care se întâmplă lucrurile astea, intrăm în panică, începem să gândim frecvent că se va întâmpla la fel și data viitoare și chiar așa se va și întâmpla. De ce? Pentru că le atragem.
Trebuie să zicem: Să dea Dumnezeu să se ţină norocul de mine, să nu mă părăsească!”, a explicat bioenergoterapeutul.

Acest mic truc va funcționa doar dacă ai încredere în ceea ce urmează să se întâmple și dacă își păstrezi tot timpul o atitudine pozitivă. Iată care este explicația specialistei:

„A doua metodă de atragere a norocului este atitudinea pozitivă. Nu trebuie să ne stăpânească sentimentele negative. Dacă ne stăpânesc sentimente de invidie, de răutate, nici noi nu avem noroc, nici ceilalţi.
Sunt foarte multe femei care spun tot timpul că ele nu au găsit un bărbat bun. De ce? Pentru că toată viaţa le-a fost frică să nu cumva să nu găsească ce-și doresc cu adevărat. Deci, nu construiesc pe pozitiv, ci pe negativ.
Oamenii trebuie să renunţe la gândurile negative dacă vor ca norocul să se apropie de ei. Trebuie să schimbăm ceva la noi, la modul de gândire, la modul de a fi, pentru că degeaba îmi pun eu altă rochie, dacă interiorul meu rămâne la fel”, a mai spus ea.

Într-o altă ediție a emisiunii „Adevăruri Ascunse”, Lidia Fecioru și Mihai Voropchievici au vorbit despre același subiect, explicând împreună cum poate un om să își atragă norocul.

„Atunci când ești foarte binedispus și simți că ai toată puterea din lume, dacă te duci undeva, rezolvi acea problemă. Îți atragi norocul, sănătatea, prietenii, oamenii pozitivi, oportunitățile.”, a dezvăluit Lidia Fecioru.

După aceste explicații, Mihai Voropchievici a ținut să o completeze, spunând „Ești un magnet”.

De aici înțelegem că noi chiar putem atrage binele în viața noastră, exact așa cum face magnetul cu metalele.

Ce putem învăța din sfaturile specialiștilor? Este important să nu lăsăm negativitatea să ne cuprindă și să înfruntăm obstacolele cu o gândire pozitivă. Atitudinea potrivită poate alunga orice problemă și va aduce în viața noastră doar noroc și prosperitate. Tu decizi dacă abordezi totul diferit de acum încolo, ținând cont de informațiile pe care le-ai aflat astăzi. În cazul în care ai un talisman norocos, îl poți lua cu tine peste tot ca să te încarci rapid cu energiile sale. În final, ar trebui să iei imediat în calcul ideea de a scăpa de obiectele despre care se crede că poartă ghinion.

Citește și: Cum aduci fericirea și belșugul în viața ta? Mantra simplă pe care trebuie să o rostești zilnic

Surse articol: ImpactPlaytechYoutube

Surse foto: Youtube

Articolul urmator
Previziunile Lidiei Fecioru pentru 2024: „O altă pandemie e „pe vine”!”
Previziunile Lidiei Fecioru pentru 2024: „O altă pandemie e „pe vine”!”
Test de viata: cum privesti lumea?
Incepe quiz
Test de viata: cum privesti lumea?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.