Horoscop
Înapoi la

Cele mai insuportabile 15 defecte ale zodiei Taur

Cele mai insuportabile 15 defecte ale zodiei Taur

Ramona Jurubita

Taurul pare mereu stăpân pe sine, știe ce are de făcut și nu se abate de la planurile sale. În viața lui, totul este pus la punct pentru că iubește siguranța și nu precupețește niciun efort pentru a-și asigura întotdeauna stabilitatea. Dar ce-ai spune dacă ai descoperi și cele mai întunecate părți ale sale?

Deși acest nativ are multe calități, nu putem nega faptul că are și o latură mai puțin atrăgătoare. Mulți dintre oamenii care ajung să îi descopere defectele fug de el ca diavolul de tămâie.

Interacțiunea cu Taurii, indiferent dacă ne gândim la femei sau la bărbați, devine dificilă în momentul în care principiile lor de viață sunt încălcate. Ba mai mult, latura lor întunecată iese la iveală când sunt agitați de cei din jur sau scoși din zona de confort.

Vrei să afli ce ar trebui să ai în vedere înainte să spui că Taurul este cea mai bună zodie? Bineînțeles, e nevoie să recunoști că toți avem defecte și să le identifici pe ale sale. Sunt 15 mari și late, care pot scoate din sărite pe oricine. După ce le vei afla, vei sta să te gândești dacă poți tolera un asemenea comportament și este posibil ca părerea ta despre această zodie să se schimbe.

15 trăsături negative ale Taurului

1. Este foarte încăpățânat
Deși pare unul dintre cele mai liniștite semne zodiacale, trebuie să știi că are momente în care devine un adevărat catâr. Nu suportă să fie contrazis și ar putea să lupte până în pânzele albe pentru dreptatea sa. Uneori, poate deveni deranjantă ambiția de a-i fi acceptată părerea, chiar dacă nu este una tocmai pertinentă. Dar îl deranjează extrem de tare să nu îi fie validată opinia, așa că face orice pentru a-și convinge interlocutorul să cedeze.

2. Se lasă dominat de posesiunile materiale
Din păcate, banii îi iau mințile și, atunci când are o sumă generoasă în mână, cumpără fără să se mai gândească la viitor. Îi place luxul și opulența, așa că nu ratează ocazia să se afișeze cu cumpărăturile sale cele noi. Deține și o doză de snobism și se declară cucerit de absolut orice „chestie stupidă” care este la modă. Urmărește să fie în tendințe pentru a-și câștiga validarea în societate.

3. Este leneș
Nu te poți baza pe el în momentele de cumpănă, fiindcă s-ar putea să fie zile în care nu coboară din pat nici măcar pentru a mânca. Dacă pune mai mult preț pe relaxare decât pe propriile nevoi, atunci îți dai seama câtă „importanță” le dă alor tale, nu? Preferă să lenevească ore în șir în pat sau pe canapea, să piardă timpul cu jocuri video sau cu muzică liniștitoare.

4. Poate deveni invidios
Dacă observă că alții au mai multe decât el, în inima i se poate naște invidia. Vrea să fie mai presus decât ceilalți, dar fără să depună efort. S-ar putea să îi vorbească urât pe apropiații care au avut noroc în viață și s-au ridicat „prea repede” pe propriile lor picioare. Va insinua că au fost ajutați și că nu este meritul lor.

Ilustrație Taur cu coarne aurii și accesoriu în frunte

Ce regrete are un Taur pe patul de moarte

5. Este narcisist
Îi place să arate bine și se preocupă de imaginea lui, doar că uneori uită să se mai desprindă de oglindă și ajunge să se creadă cel mai frumos, cel mai bun, cel mai deștept. Modestia nu îl caracterizează absolut deloc, tocmai pentru că nu vrea să pară lipsit de putere și de apărare în fața altora. Adoră să primească laude și complimente, iar când nu i se oferă, le cere singur.

6. Ține dușmănie
Dacă superi vreodată un Taur, o să observi în secunda următoare că este extrem de supărat și că nu are de gând să îți mai vorbească. Este ranchiunos și ține dușmănie și foarte mulți ani dacă simte că a fost dezamăgit peste măsură. În cazul în care ai în preajma ta o persoană care s-a născut în această zodie, va trebui să ai mare grijă la gesturile pe care le faci în prezența sa. Nu o să te ierte, indiferent de natura relației pe care o aveți (rudenie, prietenie, iubire, colegialitate)

7. Este exagerat de posesiv
Când iubește, devine posesiv și încearcă să își controleze partenerul/a. Nu îi face plăcere să știe că jumătatea sa petrece timp în compania altor oameni, mai ales dacă nu are încredere deplină în ea. Gelozia provine de fapt de la nesiguranța de sine, pe care o maschează transformându-se într-un monstru fioros. Ajunge să își manipuleze iubitul/a ca să îl/o țină alături cât mai mult timp.

8. Nu se adaptează ușor în fața schimbărilor
Îi place să trăiască de parcă nimic important nu ar urma să se întâmple. Surprizele îl sperie și se teme de evenimentele neprevăzute. Vrea să fie întotdeauna pregătit pentru ce urmează și nu are nici cea mai mică intenție să depună eforturi pentru a se adapta la nou. Când nu are încotro și este forțat de împrejurări să se mute sau se regăsește într-o postură nouă, îi ia foarte mult timp să se acomodeze. Cel mai greu îi este să accepte ideea de schimbare și abia apoi își bate capul să și-o și însușească.

9. Poate fi gelos și când nu este vorba de iubire
Nu doar în relațiile amoroase manifestă gelozie și posesivitate. Nu suportă să vadă că prietenii săi acordă mai multă atenție unei alte persoane. De familie nici nu se pune problema… ies scântei dacă părinții, frații sau bunicii arată mai multă grijă cuiva din exterior. Nu pare deloc temperamental, așa-i? Dar când intervine dezamăgirea sau nemulțumirea, se transformă complet.

10. Urmărește perfecțiunea, deși nu face nimic pentru a o obține
Ar vrea să fie cel mai bun, să aibă cea mai tare mașină, cea mai frumoasă casă, o carieră strălucită, bani mulți și să nu îi lipsească nimic. Dar ce face pentru visul său? Aproape că nu mișcă un deget pentru a obține ce își dorește. Se bazează foarte mult pe sprijinul celor din jur și se mulțumește cu bunurile materiale primite de la ei.

11. Este rebel
Deși este conștient că ar putea realiza multe în viață, se complace în situația actuală, dar fără să o recunoască. Dacă primește sfaturi pozitive și încurajări, își scoate la suprafață latura de rebel și refuză cu înverșunare să asculte. Insistă că știe mai bine ce îi trebuie și că doar el decide ce are de făcut. Totuși, în inima sa persistă un sâmbure de îndoială și se gândește și el „cum ar fi fost dacă...”, dar pentru nimic în lume nu renunță la atitudinea pasivă.

12. Se enervează mult prea repede
Pare cel mai calm semn de pe tot cercul zodiacal, dar totul are o limită în cazul său. Din păcate, limita se atinge foarte ușor și la prima nemulțumire izbucnește de parcă ar fi îndurat ani de umilințe. Așa este Taurul, se aprinde și se stinge la fel de repede. Din păcate, răul a fost făcut în momentul în care s-a lăsat pradă emoțiilor negative. Apucă să rostească unele cuvinte nu tocmai plăcute, supărându-i pe cei din jur destul de tare.

13. Este prea sincer în situațiile delicate
Nu îi place să mintă, chiar dacă uneori se gândește să o facă pentru a-și păstra imaginea curată. Din păcate pentru apropiații săi, este mult prea dur în exprimare când vine vorba de rostirea adevărului. De multe ori nu se gândește că ar putea împacheta mai frumos o informație și îi rănește pe cei dragi cu vorbe nefiltrate.

14. Nu se lasă descoperit
Deși iubește ca un nebun când se îndrăgostește, nu lasă pe nimeni să descopere ce are în suflet. Nici măcar familia nu îi cunoaște cele mai ascunse gânduri, iar prieteni are puțini, căci nu îi face plăcere să discute detalii personale. Are multe de oferit, dar le păstrează pentru momentele rare în care simte că se poate deschide în fața cuiva.

15. Nu are atenție distributivă
Se poate spune că este unidirecțional, deplasându-se în mod enervant într-un singur sens. Dacă îi ceri să facă două lucruri în același timp, l-ai pus în mare încurcătură. I se pare greu să se concentreze pe mai multe sarcini deodată și chiar nu poate să își împartă atenția. Sau cel puțin nu vrea, pentru că nu dă importanță beneficiilor pe care le-ar putea avea dacă ar încerca.

Complicată zodie, nu-i așa? Dar sigur o vei îndrăgi dacă i-ai descoperit mai întâi calitățile. Știi de ce? Pentru că sunt mai multe și mai puternice decât aceste 15 defecte, oricât de înspăimântătoare ar părea ele.

Dușmanii de moarte ai Taurului! Cu cine nu se înțelege niciodată

Surse foto: FreepikFreepik

Surse articol: TimesofindiaPinkvillaZeenews

Articolul urmator
Zodiile care nu dau doi bani pe părerile celor din jur
Zodiile care nu dau doi bani pe părerile celor din jur
Cel mai greu test! Nimeni nu raspunde corect la toate cele 10 intrebari
Incepe quiz
Cel mai greu test! Nimeni nu raspunde corect la toate cele 10 intrebari

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.8 (10)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.