Horoscop
Înapoi la
Nu Skin

Cele mai mari suferințe ale zodiei Scorpion

Mihaela Onofrei

Scorpionul este cunoscut pentru misterul cu care reușește să se înconjoare, dar și pentru standardele sale înalte. Nu oricine poate ajunge la nivelul acestuia, ci doar persoanele speciale, care dau dovadă că au anumite calități. Acest nativ pune pasiune în tot ceea ce face, este inteligent și nu se lasă păcălit ușor. Persoanele născute în această zodie au șanse mari de a ajunge importante în viață, deoarece sunt concentrate pe țelurile lor, ambițioase, dar și competitive.

Deși ai crede că nimic nu îl poate afecta pe acest semn zodiacal, se pare că există anumite lucruri ce pot trece de scutul puternic pe care îl ține mereu ridicat. Persoanele din jur, care nu ajung la nivelul așteptărilor sale, dar și cele care îl trădează, sunt sursele celor mai mari suferințe ale zodiei Scorpion. Deși suferă pe moment, acest nativ se ridică de fiecare dată, mai puternic și mai dornic să le arate celor din jur adevărata valoare.

femeie trista

Iată care sunt cele mai mari suferințe ale zodiei Scorpion!

În ciuda aparențelor, Scorpionul este o persoană destul de deschisă, înclinată spre oameni. El are nevoie permanent să fie înconjurat de oameni, deoarece doar așa se simte comod și în elementul său. Tânjește după atenție la orice pas, iar singurătatea poate fi o povară destul de apăsătoare. O viață solitară este unul dintre cele mai mari coșmaruri ale acestui nativ, și de aceea va face orice pentru a câștiga încrederea prietenilor, dar și a persoanelor cu care intră în contact.

Într-o relație, Scorpionul poate suferi enorm atunci când sentimentele nu îi sunt împărtășite, dar și când nu are parte de aceeași cantitate din emoții din partea persoanei îndrăgite. Este un iubit pasional, care este dispus să facă orice pentru plăcerea persoanei dragi. Dacă perechea lui nu îl tratează la fel, nativul nostru poate suferi enorm, și se poate îndepărta foarte mult de jumătatea sa. Tocmai de aceea, compatibilitatea sexuală este principalul criteriu după care se ghidează într-o relație de cuplu.

De asemenea, Scorpionul nu poate tolera trădarea și lipsa de onestitate din partea celor din jur, îndeosebi din partea persoanei iubite. Atunci când simte că cineva îl minte, petrece mult timp pentru a afla adevărul. Deoarece în adâncul sufletului său este o persoană bună, care este dipusă să ofere a doua șansă, adeverirea presimțirilor negative legate de onestitatea prietenilor și a persoanelor din jur îi aduce multă suferință. Deși este greu să îți dai seama că este ceva în neregulă cu acest nativ, poți să îl surprinzi de multe ori privind în gol, adâncit în gândurile sale.

femeie trista pe stanci

Firea suspicioasă a acestui semn îi aduce multe momente de suferință și în relația de cuplu. Scorpionul poate fi extrem de gelos atunci când ține cu adevărat la cineva, iar orice gest mărunt îl poate pune serios pe gânduri. Deși nu va face crize și nu va da de înțeles, prin comportament, că este gelos, în adâncul inimii sale va fi plin de îndoială și de remușcări.

În relațiile cu colegii, Scorpionul va căuta mereu să se afle în centrul atenției. Acest sentiment îl face să se simtă important și apreciat și îi crește foarte mult egoul. Acest nativ este un lider înnăscut, o persoană inventivă, care are mereu idei inovatoare, menite să urce echipa în top. Atunci când este ignorat sau lăsat pe locul al doilea suferă enorm, deoarece nevoile sale nu mai sunt satisfăcute. Se dedică complet activităților care îl pasionează, și de aceea refuzul îi aduce multe clipe de nefericire.

Corectitudinea este altă calitate la care Scorpionul ține foarte mult. Atunci când în jurul său au loc nedreptăți sau el însuși este victima unui asemenea episod, se poate închide complet în sine. Acest nativ nu tolerează discriminarea și este de părere că fiecare trebuie să primească exact recompensa pe care o merită.

Scorpionul trebuie să învețe să se adapteze mai ușor comportamentelor umane, deoarece nu toată lumea îi va înțelege nevoile. De asemenea, și abilitățile sale comunicaționale trebuie îmbunătățite, deoarece cele mai mari suferințe ale acestui semn sunt date de faptul că nu se poate face înțeles de colegi, de prieteni, dar și de persoana iubită.

Surse foto: Pixabay

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.4 (61)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Alege-ti zodia pentru horoscopul de azi Joi, 17 iunie 2021

  Cauta un furnizor in zona ta

  top 5 divahair.ro

  • vizionate
  • votate
  • discutate
  1. Prințul Harry face noi declarații tulburătoare: "Am avut parte de durere și suferință pentru că și părinții mei au suferit" (34573 vizite)
  2. Horoscopul lunii iunie: zodiile pășesc în lumină odată cu solstițiul de vară (21094 vizite)
  3. Cum se pregătește Kate Middleton să devină regină (17644 vizite)
  4. Andreea Bălan și George Burcea au îngropat, în sfârșit, securea războiului. Ultima declarație a Andreei ne-a lămurit! (15517 vizite)
  5. Tributul discret adus de Kate Middleton reginei Elisabeta a II-a, prințesei Diana și prințului Philip, la funeraliile acestuia (14902 vizite)
  1. Cine a fost doamna Ghica, femeia care al cărei nume este dat acum unui cartier din București (nota 5)
  2. Cum sa faci pască fără aluat după rețeta lui Teo Trandafir (nota 4.8)
  3. De ce Kate Middleton are mereu degetele bandajate. Ce i se întâmplă ducesei de Cambridge (nota 4.6)
  4. Strălucire din cap până-n picioare! Cum te poți bucura de un bronz natural și uniform tot anul (nota 4.3)
  5. Anul 2021 prilejuiește deschiderea unei noi locații Ideal, centre specializate exclusiv în epilarea laser (nota 4.3)
  1. Șapte secrete pentru o bucătărie perfectă (0 comentarii)
  2. De ce este bine să pui părul căzut în ghiveciul cu plante (0 comentarii)
  3. Cum alegi inelul de logodnă? (0 comentarii)
  4. România frumoasă: trei locuri minunate pe care să le vizitezi vara aceasta cu familia (0 comentarii)
  5. Didactica Publishing House a lansat Cartea Noilor Supereroi: 20 de personaje imaginate de copii (0 comentarii)

  LIKE si intra in universul divelor!