Horoscop
Înapoi la

Cele mai nehotărâte semne zodiacale. Durează 130284090 de ani până să ia ele o decizie!

Ana Maria Munteanu, redactor sef Divahair.ro

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de...

Probabil ai pe cineva printre cunoscuții tăi care spune mereu: „Cu siguranță poate, voom vedea ... Este destul de posibil, da ... Deși, nu”. Brrr! Dar ia, odată, o decizie, nu te mai foi atâta!

Astfel de oameni fie nu pot, fie pur și simplu nu vor să își asume responsabilități. Orice încercare de a faci ceva împreună cu ei sau de a te baza pe ei nu îți va aduce decât frustrare. Și nervi. Mulți. Mulți nervi!

Din păcate, nativii luați la bani mărunți mai jos sunt fix acei oameni de care vorbim, cei care nu au fost înzestrați deloc cu capacitatea de a lua decizii rapide și importante.

Ilustrație a unei femei care nu știe ce să facă

Balanță

Reprezentanții acestui semn cântăresc întotdeauna opțiunile. Problema este că nu știu când să se oprească din această analiză. În fiecare aspect al vieții lor, reprezentanții acestei zodii evaluează din când în când toate avantajele și dezavantajele, fiind incapabili să ajungă la o decizie finală din cauza neîncrederii în sine.

Balanțele pot fi comparate cu un prieten care poate renunța la fumat în orice moment, dar se îngrijorează permanent de faptul că acest lucru va duce la creșterea în greutate. Așa că ajunge să se gândească serios care dintre cele două variante e mai rea - să ia câteva kilograme în plus sau să ajungă la cancer pulmonar în viitor. Nebunie curată, nu?

Citește și 4 zodii care au doar relații nefericite

Gemeni

Principalul motiv pentru care Gemenii nu își pot aduna gândurile este din cauza fricii lor intense de a pierde ceva. Pentru acești oameni, luarea unei decizii înseamnă renunțarea la toate celelalte opțiuni. Dar cel mai frustrant lucru nu este cât de greu este pentru Gemeni să se concentreze și să decidă un lucru, ci cât de des se răzgândesc.

Singurul lucru de care poți fi sigur într-o relație cu un Geamăn este că nu ar trebui să te bazezi pe el!

Săgetător

Sugestie: Dacă vrei ca un Săgetător să ia o decizie, ar trebui să limitezi opțiunile cât mai mult posibil. Conștientizarea existenței altor opțiuni este cauza principală a indeciziei Săgetătorului. Aceștia sunt oameni foarte impulsivi. Chiar și după ce par să fi făcut alegerea lor, la vederea unei noi oportunități, încep brusc să spună: „Nu, vreau asta!” Orice profit pierdut duce la regrete din partea lor.

Peşti

Peștii sunt de obicei acuzați că preferă să evite problemele decât să le confrunte. Cu toate acestea, uneori acesta este pur și simplu rezultatul metodei lor de luare a deciziilor. Intuiția dezvoltată îl obligă pe Pești să se bazeze întotdeauna pe vocea sa interioară atunci când iau decizii importante. Dar uneori această voce abia perceptibilă din capul lor nu răspunde la cererea primită.

Și un lucru este clar - dacă Peștii nu aud acel răspuns instinctiv care să-i convingă, fuge de probleme evitând orice soluții până când primește „răspunsul” dorit.

Surse: www.cluber.com, 

Surse foto: istock

Articolul urmator Cele mai irezistibile semne zodiacale - nu-ți mai poți lua ochii de la ele!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.7 (7)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.