Horoscop
Înapoi la

Cele mai norocoase 3 zodii în Anul Iepurelui de Apă

Cele mai norocoase 3 zodii în Anul Iepurelui de Apă

Ramona Jurubita

Anul Iepurelui de Apă a început pe 22 ianuarie 2023 și se va încheia pe 9 februarie 2024. În tot acest interval, prosperitatea va fi cuvântul cheie, căci Iepurele este un simbol pozitiv, care prevestește mai multe bucurii decât necazuri. Dar nu toată lumea va avea parte de un număr mare de realizări, căci zarurile au fost deja aruncate.

Dintre cele cinci elemente de bază - lemn, foc, pământ, metal și apă – acestui an i-a fost atribuită apa. Conform culturii chineze, asta înseamnă că urmează o perioadă plină de optimism, sensibilitate, tandrețe și împlinire în plan personal. Altfel spus, dragostea va pluti în aer și aproape toate zodiile își vor vedea dorințele împlinite. Însă, trei dintre nativi se vor bucura infinit, căci au câștigat titlul de „cei mai norocoși ai anului”.

Iată despre cine este vorba:

Capra - Născut în 1931, 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015
Astrologia chinezească pare să fie de partea ta în lunile acestui an, pentru că toate vor fi minunate pentru tine. Se spune că între Iepure și Capră există o legătură puternică și că personalitățile lor se aseamănă destul de tare. Drept urmare, au o influență benefică unul asupra celuilalt. Caprele vor simți din plin energiile pozitive în Anul Iepurelui de Apă, mai ales când vine vorba de iubire sau de progresele în plan profesional.

Vei cunoaște o ascensiune uriașă în carieră, iar succesul te va însoți la orice pas și banii nu îți vor lipsi. După ce o să cunoști adevărata faimă, încrederea în tine va deveni cea mai puternică armă pe care o vei deține. De asemenea, ai toate șansele să începi o relație, dar totul depinde numai și numai de reacțiile tale. Va trebui să îți ghidezi partenerul/a în direcția pe care vrei să mergeți și să îi spui de la început ce așteptări ai. Fă totul corect și cu asumare, mai ales dacă vrei ca Universul să te răsplătească.

Iepurele, simbolul anului 2023 în zodiacul chinezesc, asociat cu prosperitatea și cu norocul la bani

Câinele - Născut în 1934, 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018
Astrologii chinezi consideră că iepurii și câinii pot dezvolta o strânsă prietenie, bazată pe susținere necondiționată. Ce înseamnă asta? Ei bine, în Anul Iepurelui de Apă vei simți că astrele te susțin pe toate planurile și că totul este în favoarea ta. Ești loial/ă și sensibil/ă, așa că vei avea parte de conexiuni pe care nu le vei uita niciodată.

Cel mai bine vei sta la capitolul dragoste, unde vei observa că ai câștigat inima cuiva special. Tot anul te vei bucura de atenția celor din jur, mai ales când vine vorba de parteneriate profitabile. Așadar, ne întoarcem din nou la cuvântul prosperitate care ți se potrivește de minune în această perioadă. Totuși, ai grijă să nu lași pe nimeni să profite de bunătatea ta. Pericolele și tentațiile apar în fiecare zi și trebuie să te asiguri că nu lași norocul să îți scape printre degete. Profită din plin de oportunități!

Porcul - Născut în 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019
În zodiacul chinezesc, Porcii reprezintă munca asiduă, perseverența și succesul. Energiile lor se îmbină perfect cu ale Iepurilor, fiindcă prosperitatea apare doar acolo unde dorințele sunt puternice. Cred că ai înțeles deja! Dacă nu te oprești și lupți pentru visul tău, 2023 va fi așa cum îți dorești. Nu uita că este vorba de alegere și tu decizi dacă te vei axa mai mult pe carieră sau pe dragoste. Este imposibil să îți meargă la fel de bine pe ambele planuri și uneori trebuie să faci sacrificii pentru a excela într-un anumit domeniu. Vrei o viața de familie fericită sau vrei să ajungi cât mai sus în plan profesional?

Vezi? Trebuie să te gândești cum înclini balanța și să îți dai seama ce îți dorești mai tare. Oricum, Anul Iepurelui de Apă va fi unul dintre cei mai buni pentru tine, fiindcă rar te vei lovi de eșec. Ai toate șansele să găsești o persoană care îți va da curaj să îți asumi riscuri multe și să faci schimbări radicale.

Dacă nu te afli pe lista de mai sus, poți încerca să atragi și tu lucrurile bune în viața ta. AICI găsești cele mai bune metode.

Citește și: Cum atragi prosperitatea în viața ta? Trucuri pentru a avea mai mult noroc la bani

Surse foto: iStock, Freepik

Surse articol: CollectiveYourtangoLocaltoday

Articolul urmator
Zodiile care au cele mai frumoase suflete
Zodiile care au cele mai frumoase suflete
Tu stii ce apa bei?
Incepe quiz
Tu stii ce apa bei?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.3 (3)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.