Cum atragi prosperitatea în viața ta? Trucuri pentru a avea mai mult noroc la bani

Cum atragi prosperitatea în viața ta? Trucuri pentru a avea mai mult noroc la bani

Ramona Jurubita

Auzim des expresia „noroc la bani” și ne întrebăm cum de unii au parte de el și alții nu. Probabil ți-ai pus și tu această întrebare dacă ești de părere că te numeri printre cei ghinioniști. Dar asta înseamnă că nu ai încercat niciodată să vezi ce te împiedică să câștigi banii ușor. Să fie vorba de atitudinea greșită, de obiceiurile proaste sau de investițiile neinspirate? Astăzi vei înțelege importanța acestor detalii în relația ta cu veniturile și vei învăța cum să atragi finanțele în viața ta. Sfaturile vin de la bioenergoterapeutul Lidia Fecioru și de la surorile Oana și Adina Timofte, specialiste în numerologie.

Cel mai important aspect de care trebuie să ținem cont dacă vrem să avem portofelul și buzunarele pline este organizarea! Iată explicația oferită de Lidia Fecioru în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse” de la Antena 3:

„Este foarte importantă păstrarea banilor. Lor nu le place să fie înşiraţi prin geantă. Se spune că trebuie să-i strângem şi să-i ascundem. Le place să stea ascunşi. Locurile recomandate sunt bucătăria şi dormitorul, mai ales lângă hrană sau lenjerie de pat. Banii trebuie să aibă un loc special. Într-un portofel, cutie sau geantă. Trebuie să-i punem aşezaţi. Să facem şi ordine în ei. Fiecare la locul lui. De la mare la mic.”

Tu cum ai păstrat banii până acum? În cazul în care i-ai ținut complet dezorganizați, este posibil ca acesta să fie motivul sărăciei tale. Încearcă să analizezi modul în care te-ai raportat în trecut la venituri și ia în calcul o schimbare. Poți pune în aplicare sugestia bioenergoterapeutului.

Dar oare ce trebuie să faci dacă ai bani și nu reușești să îi păstrezi? Poate îi cheltui prea repede sau poate cei din jur profită de tine, cerându-ți ajutorul financiar prea des. De asemenea, există și posibilitate să apară cheltuieli neprevăzute. Tot Lidia Fecioru a spus cum poți evita o golire accelerată a buzunarelor.

„Banii nu dispar de lângă tine, dacă pui nişte bani sub preşul de la intrare. Nişte monede. Se spune că este bine să punem o bancnotă la uşă şi cineva să calce pe ea cu noroi, pentru ca ea ne va aduce noroc. Să punem o monedă chiar sub prag. Este un ritual foarte vechi, pe care îl au şi budiştii. Banii vor găsi un obstacol la ieşirea din casă.”, a continuat specialista.

Și bucătăria este un loc la fel de important precum ieșirea din casă. După spusele Lidiei Fecioru, bogăția este atrasă de anumite elemente care nu trebuie să lipsească de pe aragaz și de pe masă.

„Trebuie să avem întotdeauna o cratiță, un castronel, care să fie cu ceva pe aragaz, ca să atragem bunăstarea. Sub faţa de masă sau sub vaza să punem câteva bancnote. Să avem bani pe masă. (...) Tot pentru atragerea bunăstării, să punem mere pe masă, într-un coș, o fructieră.”, a mai dezvăluit.

Portofel negru cu lei așezați în ordine crescătoare.

Află: Ce să nu mai faci în ziua de salariu, ca să eviți ghinionul și sărăcia.divahair.ro/timp_liber/ce-sa-nu-mai-faci-in-ziua-de-salariu-ca-sa-eviti-ghinionul-si-saracia

Vrei să mai descoperi un truc pentru noroc la bani? Nu oricine poate să îl pună în aplicare, fiindcă pentru asta e nevoie de chibzuință și putere de a rezista în fața tentațiilor. Iată despre ce este vorba:

„Întotdeauna trebuie să avem o rezervă de bani, pentru atragerea succesului financiar. Să nu scoatem niciodată tot din buzunar. Să lăsăm ceva în buzunare. Deci, să nu golim buzunarele. Pentru atragerea banilor trebuie să avem nişte talismane. Să împăturim nişte bancnote şi le legăm cu nişte aţă roşie şi o legăm de planta banilor. Banii să fie mereu număraţi. Capricornii au chestia asta şi Taurii. Să aibă mereu bani în buzunar. Le place să fie acolo. Să nu aruncăm banii oriunde. Venim şi îi aruncăm prin casă, prin geantă. Deci, să-i punem la un loc.”, a mai sugerat experta.

Pentru că atragem în viața noastră ceea ce rostim, ar trebui să ne amintim de rolul mantrelor. Ceea ce spui poate deveni realitate dacă tu crezi foarte tare în acele vorbe. Din păcate, se poate întâmpla la fel și cu afirmațiile negative. Nu trebuie să ne văităm sau să avem o atitudine de răzvrătire împotriva situației noastre financiare. Asta înseamnă că nu trebuie să te plângi dacă într-o anumită perioadă câștigi mai puțin.

„Să nu uităm că puterea cuvântului este mare. Sunt oameni care spun mereu că nu au bani, deşi au. Ajung la un moment dat să nu aibă. Dacă nu vrei să-i dai omului bani, spune-i că nu poţi să-i dai acum. Nu-i spune că nu ai.
Să spunem că mă descurc cu ce am. Universul ne ajută şi primești exact suma de care ai nevoie. Noi trebuie să evităm să spunem că aştia sunt ultimii noştri bani. Cuvintele sunt ca nişte talismane pe care noi ni le facem. E ca şi cum ne-am blestema singuri. Cuvintele sunt nişte incantaţii. Atragem tot ce este negativ. Dacă spui asta, fii sigur că aceia vor fi ultimii bani.”, a concluzionat femeia.

Despre oferitul banilor au vorbit și surorile Timofte, când au fost invitate într-o emisiune la Pro TV. Specialistele în numerologie au exemplificat metodele care îi ajută pe oameni să aibă noroc la bani, în funcție de ziua în care s-au născut. Însă, au explicat și un truc potrivit pentru toate persoanele, indiferent de data în care au venit pe lume.

„Întotdeauna, când oferi cuiva o sumă de bani, banul trebuie să fie întors către tine (vezi în poza de mai jos). Adică se întorc banii la tine. Oricine poate face asta.”, a explicat Adina Timofte în cadrul emisiunii „Vorbește lumea”.

Adina Timofte în timp ce arăta cum ar trebui oferiți banii
Numerologul Adina Timofte în timp ce arăta cum ar trebui oferiți banii, emisiunea „Vorbește lumea”, 10 noiembrie 2022

„Practic, eu creez energia fluxului financiar care se întoarce de două ori la mine, da? De două ori suma, cel puțin.”, a completat Oana Timofte.

Nu uita să lași banii să circule, căci doar așa energiile lor vor fi puse în mișcare și vor ajunge, în cele din urmă, tot la tine. Lucrurile funcționează după regulile karmei, fiindcă toți primim ceea ce oferim, nu? Dacă nu ai ajutat niciodată pe nimeni cu o sumă oricât de mică, nici tu nu vei primi sprijinul celorlalți când vei trece printr-o criză financiară.  

Culoarea portofelului contează? Iată ponturile Feng Shui pentru abundență financiară:

  • Culoarea verde înseamnă energie și oportunități de venit, iar un portofel în această nuanță este perfect pentru antreprenorii care sunt în căutare de noi idei de afaceri;
  • Galbenul este direct legat de economii și te poate ajuta să îți sporești averea;
  • Un portofel maro te va face să economisești, având în vedere că este culoarea pământului și simbolizează stabilitatea;
  • Negrul aduce prosperitate și bogăție, pentru că facilitează avansările în carieră.

Ce spui? Vei ține cont de aceste sfaturi de acum înainte? Poți încerca să faci un test în următoarea perioadă și să vezi dacă situația ta financiară se schimbă.

Iată și: Regulile feng shui care aduc banii in casa ta

Surse foto: iStock, Youtube

Surse articol: Antena 3YoutubePlaytech

Articolul urmator
Cum atragi norocul în viața ta cu ajutorul frunzelor de dafin, conform Lidiei Fecioru
Cum atragi norocul în viața ta cu ajutorul frunzelor de dafin, conform Lidiei Fecioru
Cum stai cu norocul in 2020? Iti va merge bine in dragoste, sanatate, cariera sau bani?
Incepe quiz
Cum stai cu norocul in 2020? Iti va merge bine in dragoste, sanatate, cariera sau bani?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.7 (28)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.