Horoscop
Înapoi la

Cele mai norocoase zodii din septembrie

Mihaela Onofrei, redactor Divahair.ro

Ultimele evenimente astrologice nu au influențat viețile zodiilor de fiecare dată într-un mod pozitiv. Mercur retrograd a dat bioritmul lor peste cap, iar eclipsa totală de Soare ne-a făcut să avem probleme de concentrare, dar și dificultăți în ceea ce privește relațiile cu cei din jur. Puține au fost zodiile care au avut parte de influențe benefice pe toate planurile, dar și de noroc.

În această lună, totul se va schimba, iar zodiile vor putea să beneficieze, în sfârșit, de ajutor din partea astrelor. Evenimentele din luna septembrie vor aduce noroc anumitor zodii pe plan financiar, în carieră, dar și în viața amoroasă. Află mai jos care sunt aceste semne zodiacale!

femeie intinsa pe frunze

Cele mai norocoase zodii din septembrie!

Berbec

Luna septembrie va fi o lună de tranziție pentru tine. Prioritățile tale vor fi familia și cariera. Deși problemele cu cei dragi vor fi rezolvate destul de ușor, cele care țin de carieră vor necesita ceva timp. Totuși, astrele se vor alinia în favoarea ta, iar pe la jumătatea lunii vei avea parte de o creștere financiară semnificativă. Venus, Jupiter și Marte vor fi principalele astre ce te vor ajuta să câștigi sume semnificative, dar și să păstrezi armonia în relația de cuplu. Starea de sănătate va fi mai bună ca niciodată, și din acest motiv te afli pe primul loc în topul celor mai norocoase zodii din septembrie!

Leu

Prima lună de toamnă îți va aduce independență pe toate planurile. Marte te va face să te implici mai mult în activitățile profesionale, dar și să îți dorești să ai mai mult succes. Luna va clarifica strategiile tale financiare și astfel vei ajunge la stabilitatea pe care ți-o dorești și pentru care ai muncit din greu. Totuși, norocul va apărea pe alt plan. Nativii singuri din Leu au șanse mari să își găsească perechea în această toamnă, iar cuplurile pot primi vestea unui copil. Relația de cuplu este la cote maxime în această lună!

pusculita purcelus

Balanță

În această lună vei începe să fii mult mai sensibilă la viața spirituală. Tocmai acesta va fi norocul tău, care te va ajuta să găsești rezolvările tuturor problemelor! Venus te va face să fii extrem de senzuală, iar relația cu cel drag va fi cu mult îmbunătățită. Luna te va ajuta să continui ascensiunea în carieră și partenerul tău te va susține în atingerea prosperității financiare. Multe planete te vor încuraja să te conectezi cu persoana iubită la nivel spiritual, ceea ce îți va influența în mod direct starea de sănătate. Orizontul arată bine pentru Balanță, iar norocul îți va surâde atunci când te vei aștepta mai puțin.

Pești

În septembrie 2017 peștii vor învăța să se adapteze mult mai ușor la diferite situații. Pe lângă aceste lecții valoroase care te vor ajuta să te maturizezi, mai există anumite schimbări care vor fi rezultatul norocului. Prietenii și persoanele mai în vârstă din familie te vor ajuta să îți îndeplinești ambițiile profesionale, iar situația financiară va fi cu mult îmbunătățită în a doua jumătatea a lunii. Soarele, Venus și Luna îți vor aduce influențe benefice în relația de cuplu. Având în vedere toate aceste schimbări pozitive care vor apărea în septembrie, poți să te consideri cu adevărat norocoasă.

Cele mai norocoase zodii din septembrie se vor bucura de influențele pozitive ale planetelor, dacă sunt dispuse să muncească pentru ceea ce îți doresc, dar și dacă știu cum să folosească energia benefică în favoarea lor, ascultându-și instinctul.

Surse foto: Pixabay

Articolul urmator Top 3 zodii care nu cred în existența Lui Dumnezeu

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.1 (22)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.