Horoscop
Înapoi la

Cele mai organizate semne zodiacale. Ai nevoie de ele în preajma ta, te vor salva în multe situații

Cele mai organizate semne zodiacale. Ai nevoie de ele în preajma ta, te vor salva în multe situații

Ramona Jurubita

Oamenii sunt diferiți, nu mai încape îndoială, iar particularitățile lor sunt oferite și de semnul zodiacal în care s-au născut. Pe baza acestui criteriu, se poate face o delimitare clară între nativii dezordonați și aceia care ar face orice pentru a se asigura că totul este bine pus la punct. Tu în care categorie crezi că te încadrezi?

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Unele zodii sunt axate pe ceea ce fac, iar altele pe ceea ce simt. Acestea din urmă nu se concentrează pe rezultate impecabile când vine vorba de munca pe care o depun, căci se lasă duse întotdeauna de val. Dar acest articol nu este despre ele, ci despre semnele disciplinate, care pun întotdeauna ordinea pe primul loc. În cazul lor, haosul este cel mai rău lucru posibil și nu acceptă să trăiască într-o casă în care dezorganizarea este vizibilă. De asemenea, urăsc din tot sufletul să stea în prezența celor care nu depun eforturi pentru a-și crea o conduită pe măsură.

Zodiile care nu pot trăi fără organizare

Când știi locul fiecărui obiect, îți va fi mai ușor să îl găsești și te vei folosi mai repede de el, nu? Pe acest pricipiu merg și semnele zodiacale ce așează totul la dungă, atât la birou, cât și acasă. Sunt convinse că totul este mai ușor când totul este acolo unde ar trebui să fie. Astfel, evită întârzierile inutile și stresul pe care acestea le provoacă. Doar știm cu toții cât de tare ne poate afecta pierderea unui lucru de care avem nevoie urgentă într-un anumit moment!

Ei bine, cei trei nativi enumerați mai jos țin întotdeauna evidența obiectelor, a sarcinilor și a întâlnirilor. Cu siguranță, au o listă detaliată pentru orice lucru mărunt și fac planuri amănunțite pentru orice activitate pe care urmează să o desfășoare.

Femeie în palton bej care ține în mână un dosar cu multe documente.

Fecioara
Este cel mai organizat semn din tot zodiacul! Este perfecționist/ă și nu se poate concentra pe ce are de făcut dacă observă dezordine în jur. Înainte să se implice într-o activitate, se asigură că totul în jur este perfect aliniat și așezat în armonie. Iar acasă nu se relaxează dacă nu vede că totul sclipește. Deci nu este dependent/ă doar de ordine, ci și de curățenie. Și organizarea unei echipe o preocupă destul de tare, iar lipsa de comunicare dintre el/ea și colegii de la serviciu îl/o poate afecta. Rămâne agitat/ă până când se asigură că fiecare persoană din grup știe ce are de făcut.

Balanța
Echilibrul și armonia sunt esențiale pentru această zodie. Permanent încearcă să aducă pacea în jur și să rezolve problemele altora. Organizarea de la nivelul comunicării interumane poate fi mai importantă pentru el/ea decât organizarea bunurilor materiale. Totuși, nici aceasta nu-i lipsește. Rearanjarea obiectelor din jur este cea mai mare plăcere a sa, fiindcă se simte mai bine de fiecare dată când restabilește ordinea. Și pentru că nu suportă întârzierile, are un calendar unde își notează fiecare eveniment, ședință, întâlnire la care trebuie să participe. Nu contează că este vorba doar de o ieșire la cafea cu o persoană apropiată! Trebuie să fie acolo la ora stabilită pentru a se simți bine.

Capricornul
El/ea este axat/ă pe productivitate și elimină orice factori care ar putea să îi compromită rezultatele. Îi place să stea în medii cât mai curate și cât mai aerisite, în care nu se găsesc obiecte inutile. Nu se teme să arunce tot ce nu îi mai folosește, mai ales că știe că unele lucruri ar putea să-i distragă atenție. De asemenea, evită să lucreze cu dezordonații, fiindcă are nevoie să țină aproape doar oamenii care știu să se concentreze pe obiective. Este ferm convins/ă că o persoană trebuie să știe clar ce are de făcut pentru a-și duce sarcinile până la capăt.

Ai observat deja aceste comportamente la prietenii tăi sau la cei din familie care sunt Fecioare, Balanțe sau Capricorni? Te vor scoate și pe tine din probleme când îți scapă situația de sub control, așa că te poți baza oricând pe ei.

Citește și: Semnele zodiacale cele mai predispuse să rămână prietene cu un fost

Surse foto: Pixabay, Freepik

Surse articol: BustlePurewowFlipboard

Articolul urmator
Cele mai neînfricate zodii. Nu le este frică de nimeni și de nimic
Cele mai neînfricate zodii. Nu le este frică de nimeni și de nimic
De care semne zodiacale ar trebui sa te feresti?
Incepe quiz
De care semne zodiacale ar trebui sa te feresti?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.6 (11)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.