Horoscop
Înapoi la

Cele mai periculoase șase zile din martie 2023 pentru zodii: ce să faci ca să treci cu bine peste ele

Cele mai periculoase șase zile din martie 2023 pentru zodii: ce să faci ca să treci cu bine peste ele

Alida Enache

Prima lună a primăverii vine cu numeroase surprize plăcute pentru nativi, însă șase dintre cele 31 de zile ale lunii martie sunt, cu adevărat, periculoase pentru toate zodiile. Urmează șase evenimente astrologice foarte importante, care ne-ar putea da tuturor viețile peste cap dacă nu ținem cont de câteva aspecte esențiale. Vezi în rândurile de mai jos cum le poți depăși cu bine pe toate!

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Anul acesta, martie nu este doar despre trezirea la viață a naturii și despre sărbătorirea femeii, căci șase evenimente astrale importante vor avea loc pe parcursul lunii. Vorbim despre o perioadă marcată de vibrații pozitive, care, totuși, ar putea fi umbrite cu ușurință de câteva momente mai puțin plăcute.

Toate zodiile sunt vizate, însă nu este cazul să te temi. Poți depăși cu bine și prima lună de primăvară, dacă ții cont de câteva aspecte esențiale și dacă faci tot posibilul pentru a rămâne pe linia de plutire. E clar că nu vei avea parte doar de noroc și reușite pe parcursul acestei luni, însă depinde doare de tine să privești totul dintre perspectivă pozitivă. Haide să vedem ce e va întâmpla!

3 martie este cea mai periculoasă zi a lunii

În ziua de 3 martie, "simpaticul" Mercur va intra în zodia Peștilor, unde va poposi până în ziua de 19. Asta înseamnă că ne putem aștepta la situații deloc plăcute în această perioadă, mai ales din punct de vedere profesional. Ziua de 3, totuși, este mult mai intensă ca restul, iar schimbarea astrală se va simți puternic în viața fiecărei zodii.

Ceea ce te va ajuta să treci cu bine peste această zi este să încerci pe cât de mult posibil să nu arunci cu bani aiurea, în stânga și în dreapta. Și nu este cazul să-ți închizi doar portofelul, ci și sufletul. Ai grijă în fața cui îți arăți vulnerabilitățile, căci poți risca să devii o victimă a invidiei și minciunilor altora.

Mai mult de atât, tot în aceeași zi, Venus se va contopi cu Jupiter într-o conjuncție, iar nativii s-ar putea simți plictisitori, goi pe dinăuntru și lipsiți de încredere. Viața fiecăruia pare să ia o turnură cu totul neașteptată, care, cu siguranță, nu le aduce nici măcar un strop de fericire. Planul financiar este cel mai afectat, însă orice pierdere poate fi evitată cu atenție sporită.

15 martie: Conjuncția dintre Soare și Neptun

În data de 15 martie, o altă conjuncție grandioasă, de data aceasta dintre Soare și Neptun, va aduce confuzie, imprevizibilitate și emoții puternice în viețile zodiilor. În această zi, nativii sunt înconjurați de iluzii și cu greu mai pot face diferența dintre fantezie și realitate.

Unii oameni por chiar să-și piardă compasiunea, în timp ce alții nu vor mai avea nici măcar energia de a-și exprima și urma opiniile. Mai mult de atât, cei care au reușit să renunțe la obiceiurilor lor proaste s-ar putea întoarce, din nou, la ele. Din fericire, cei cu tărie de caracter pot depăși cu ușurință această zi, iar cei motivați nu vor fi opriți din drumul lor către succes.

Imagine cu un ceas cu toate semnele zodiacale

17 martie: Conjuncția Soarelui cu Mercur

Soarele și Mercur ne vor perturba din nou aspectele  vieții, ne vor afecta stima de sine și vor începe să ne pună bețe în roți în ziua de 17 martie. Ferește-te de scandaluri, bârfe și conflicte nefondate, dacă nu vrei să ai parte de răutate și invidie în jurul tău. Nu-ți pune încrederea în nimeni în această zi și nu te lăsa descurajat/ă de vorbele răutăcioase ale celor cu care te vei intersecta. Doar intuiția ta este cea care nu te va trăda!

25 martie: Marte tranzitează zodia Racului

În ziua de 25 martie, planeta Marte este complet lipsită de putere sub influența elementului de Apă, reprezentat de tradiționalistul și secretosul Rac. În această zi, te-ai putea simțit lipsit/ă de voință, speranță și fără viziune asupra viitorului. Productivitatea scade brusc, iar multe dintre planurile tale mărețe ar putea fi puse pe pauză. Partea bună este că această stare de moleșeală va trece rapid, iar viața ta va intra pe făgașul normal într-un timp foarte scurt.

28 martie: Conjuncția dintre Mercur și Jupiter

Agresivi, plin de resentimente și dornici de conflict - așa se vor simți nativii pe întreg parcul zilei de 28 martie. Atunci, Mercur face o conjuncție cu Jupiter, iar viețile zodiilor sunt, din nou, date peste cap. Evită să pleci într-o drumeție sau într-o călătorie lungă în această zi. Riști să petreci prea mult timp în trafic și să ai parte de surprize neplăcute, dacă nu respecți regulile de circulație.

30 martie: Conjuncția dintre Venus și Uranus

Luna martie se încheie așa cum a început, tot cu o conjuncție între două planete cu energii puternice. De această dată, Venus și Uranus se întâlnesc și aduc schimbări neașteptate și serioase în viața fiecărui nativ. Nu vei putea controla multe dintre lucrurile care se vor întâmpla și nici nu este cazul să o faci. Acceptă cu sufletul deschis toate situațiile de care vei avea parte pentru că, până la urmă, totul se întâmplă în favoarea ta!

Horoscop complet primăvară 2023: astrele anunță cutremure și revoluții, permițând numai zodiilor care cred în magie și miracole să-și transforme viața

Surse foto: Pixabay

Surse articol: Cluber, Wellandgood, Seasky

Articolul urmator
Cele mai neînfricate zodii. Nu le este frică de nimeni și de nimic
Cele mai neînfricate zodii. Nu le este frică de nimeni și de nimic
Treci repede peste despartiri?
Incepe quiz
Treci repede peste despartiri?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.