Horoscop
Înapoi la

Horoscop complet primăvară 2023: astrele anunță cutremure și revoluții, permițând numai zodiilor care cred în magie și miracole să-și transforme viața

Horoscop complet primăvară 2023: astrele anunță cutremure și revoluții, permițând numai zodiilor care cred în magie și miracole să-și transforme viața

Redactor Andreea Baluteanu

Demult nu am mai avut o primăvară atât de turbulentă și de revoluţionară: e timpul să îți sufleci mânecile pentru horoscopul primăverii 2023, căci pe bolta cerească se pregătește un adevărat spectacol al astrelor.

Nu mai puțin de două evenimente astrologice uriașe ca însemnătate (Pluto se mută în Vărsător și Saturn în Pești) au loc în această perioadă, alături de eclipse și doza obișnuită de retrograde. Cu aceste gânduri pâlpâitoare în minte, pune-te pe treabă, căci vei avea o primăvară ca în povești!

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Ce evenimente se anunță în horoscopul primăverii 2023?

Soarele are parte de o călătorie pe cinste în horoscopul primăverii 2023: pornește din semnul compasiunii, al blândeții și al imaginației, Peștii, ajunge în zodia acțiunii, a curajului și a energiei fremătătoare, Berbec, unde intră pe 20 martie, odată cu echinocțiul de primăvară, pentru a poposi apoi în semnul fix și consecvent al Taurului și a încheia perioada în curiosul și sociabilul Gemeni.

Dar cele mai importante două evenimente ale perioadei sunt mutarea lui Saturn în Pești (7 martie) și a lui Pluto în Vărsător (23 martie). Nu neapărat implicațiile acestor mișcări sunt colosale, cât raritatea lor. Saturn nu s-a mai întâlnit cu Peștii din 1993, punând accent acum pe idealism. Saturn e planeta responsabilității, a maturității și a asimilării lecțiilor de viață, iar în creativul și spiritualul Pești, ne va ajuta să ne îndeplinim cele mai nebune și mai artistice năzuințe.

Încă și mai gigantică e mutarea lui Pluto în Vărsător: nu s-a mai aflat aici din 1777, surprinzând în ultima sa expediție Revoluția Franceză și Revoluția Americană. E cutremurător, aducând progres, inovație și revoluție în tehnologie, medicină, structuri guvernamentale și societale.

Alte mutări ale perioadei sunt intrarea lui Jupiter în Taur, din 16 mai. Planeta abundenței, expansiunii și norocului aduce vibrații pozitive când se află în semnul pragmatismului și finanțelor, însemnând evoluții în ecologie și progres economic.

Ce se mai întâmplă în primăvara 2023? Se desfășoară și primul retrograd oficial al lui Mercur, de pe 21 aprilie, în Taur, timp în care e indicat să te preocupe sănătatea ta. Perioada e presărată și de eclipse puternice: prima eclipsă solară a anului are loc pe 20 aprilie în Berbec, iar Luna repetă această mișcare pe 5 mai în Scorpion. În ambele cazuri avem șansa de a ne transforma viața în urma unor lupte de putere în relații.

Un moment încărcat de magie din horoscopul primăverii este ziua de 11 aprilie, când Soarele se conectează cu expansivul Jupiter în Berbec, conturând o zi plină de miracole. Nu uita să îți programezi ceva măreț atunci!

Femeia anului 2023: ce nativă din zodiac este favorizată de Univers pe toate planurile în noul an

Horoscopul primăverii 2023 pregătește evoluție zodiilor!

BERBEC

E timpul să lupți pentru viața pe care ți-o dorești. Nu mai visa, transformă în realitate. Nu înseamnă că nu mai trebuie să resimți gratitudine pentru ce ai, doar să acționezi pentru a obține mai mult. Pe 11 aprilie Soarele și Jupiter își dau întâlnire în semnul tău și poți marca o nouă etapă în abundența personală. La câteva zile după, Eclipsa de Soare în zodia ta îți va da mai multă claritate cu privire la menirea ta pe Pământ, în vreme ce influența lui Venus îți va arăta cum să te iubești.

TAUR

Deși în mod normal ție îți place să hibernezi în prima perioadă a anului, acum lucrurile stau diferit: se întâmplă mult prea multe ca să rămâi indiferent/ă. Poți avansa însă pe drumul spre o variantă mai bună fără să treci propriu-zis la acțiune: ascultă-ți vocea interioară, ce îți va arăta cum să te vindeci de traume. Cu Venus și Jupiter în semnul tău, vei înțelege că energia pe care o investești în binele tău se va întoarce însutit. Vei plăti însă un preț, acela al orgoliului, căci înțelegi că unele credințe nu ți se mai potrivesc.

GEMENI

Relațiile contează foarte mult pentru tine în primăvara 2023, Soarele iluminând acest sector. Pune accentul pe cele sănătoase, dar distanțează-te de oamenii care nu te mai respectă și nu te mai iubesc. Alege acele conexiuni și proiecte aflate în concordanță cu valorile tale cele mai dragi. Nu uita să dedici timp meditației, mai ales în perioada 16 martie – 10 aprilie, ca să te pregătești pentru una dintre cele mai prolifice secțiuni din an, 11 aprilie – 7 mai, când vei străluci, vei atrage și vei captiva cu o singură privire.

chip de femeie ascuns printre flori

RAC

În prima parte a perioadei, vei dori să îți depășești zona de confort, iar Soarele în sectorul aventurii îți arată cum să descoperi și să cucerești noi teritorii. Cu Venus în secțiunea contactelor sociale, așteaptă-te să te înțelegi de minune cu prietenii, dar nu îți dărui sufletul oricui, căci profitorii nu lipsesc de la datorie. În jurul datei de 5 mai, perioada Lunii Pline și a eclipsei, vei începe să înțelegi ce anume îți întunecă lumina. Nu te mai critica pentru greșelile tale și îmbrățișează-ți trecutul.

LEU

Ce primăvară fabuloasă ți-au „urzit” astrele! Luna Plină și întâlnirea lui Venus și Jupiter din martie sunt evenimentele declanșatoare, ce te determină să îți sporești încrederea în tine și iubirea de sine. Dacă știi cât valorezi, de ce să nu ceri să fii și recompensată pe măsură? O astfel de discuție cu șeful poate duce la o creștere salarială. Pe de altă parte, mutarea lui Jupiter în Taur îți priește și în dragoste, și în carieră, dar numai cu condiția să renunți la critici și la judecățile aspre aruncate propriei persoane.

FECIOARĂ

Soarele se plimbă prin sectoarele intimității și parteneriatelor, învățându-te cum să ai grijă de relațiile tale sentimentale în timp ce prioritizezi și timpul petrecut cu propria persoană. Pe 7 martie, Luna Plină reprezintă un moment prielnic pentru a medita și a reflecta la propria valoare. Mindfulness-ul poate stârni o transformare acum. Jupiter în Taur aprinde focuri de artificii în viața profesională sau sentimentală: vor curge râuri de șampanie și vor fi atâtea ocazii de sărbătorit un proiect sau o relație începute în primăvară.

BALANȚĂ

Începi horoscopul primăverii 2023 făcând curățenie la propriu și la figurat. Asociază-te cu un amic sau cu un coleg și conlucrați ca să îndepliniți un obiectiv, fie că e un proiect de afaceri sau o activitate sportivă. Pe 20 aprilie, Eclipsa de Soare te îndeamnă să cugeți la relațiile tale și la cum te implici în ele versus cum îți respecți propriile dorințe. E posibil să îți dorești să aprofundezi o legătură pentru a constata că ai crescut prea mult pentru ea. Finalul primăverii îți arată cum să îți depășești zona de confort.

SCORPION

Horoscopul primăverii 2023 te ajută să evoluezi mai mult decât ai fi putut visa. Nu te mai stresezi, nu mai despici firul în patru și în sfârșit acționezi. Rezultatele vor fi pline de inspirație, și, atât timp cât îți amintești să le împărtășești și cu cei care te-au ajutat, reușita ta va constitui un exemplu planetar. Cele două Luni Noi din 21 martie și 20 aprilie (când are loc și eclipsa de Soare) îți arată cum activităţile zilnice care îți potențează starea de bine, precum meditația sau yoga, pot contribui la întărirea încrederii în tine. Marte și mai apoi Venus în sectorul învățării te sfătuiesc să urmezi un curs de artă.

SĂGETĂTOR

Pregătește-te din timp pentru 2 martie, una dintre cele mai frumoase zile ale anului pentru un Săgetător. Conexiunea dintre planeta ta guvernantă, Jupiter, cu Venus, va aduce clipe de magie în relația cu apropiații și posibilitatea de a-ți urma inima. Presară dragoste și toleranță față de propria persoană și fii la fel de înțelegătoare cu tine cum ai fi cu cel mai bun prieten. Luna Nouă din martie și din aprilie te va scălda în revelații și te va ajuta să iei o decizie importantă. Nu te mai ascunde de emoțiile intense, nu sunt o piedică, sunt un catalizator al creșterii tale.

CAPRICORN

Ai lucrat la tine mult în ultima perioadă, iar efectele fantastice ale acestor eforturi se vor arăta la față în horoscopul primăverii 2023. Simți nevoia să te conectezi mai mult la propria persoană și să faci loc în programul tău încărcat pentru a-ți repera emoțiile, și constați cu uimire că astfel devii și mai productivă. Însă adevărata lecție a astrelor vine în timpul Lunii Noi din martie și aprilie, atunci când primești o ofertă de job și o oportunitate de relație numai pentru a spune „nu”, căci acum ai învățat că nu te mai poți mulțumi cu orice.

fata fericita care sta in cer pe o luna noua

VĂRSĂTOR

În prima parte a perioadei, Soarele te zorește să dai cea mai mare importanță socializării. Pentru tine e esențial să te conectezi cu ceilalți, fie ieșind la evenimente fun, fie colaborând profesional, dar nu uita să te mai oprești din când în când și să miroși și trandafirii, cum spun englezii. Cariera îți reclamă apoi toată atenția, mai ales cu mutarea lui Pluto în semnul tău, dar ia aminte că nu contează cât lucrezi, ci dacă calea pe care ai ales-o îți aduce sau nu fericire și împlinire.

PEȘTI

Primăvara 2023 e un proces continuu de transformare. Îți poți reinterpreta identitatea și poți descoperi o tărie lăuntrică extraordinară. Un aport wow la starea ta de bine îl are perioada 20 martie – 20 aprilie, când orice dorință ai manifestat sau ai vizualizat în timpul iernii, fie că e un proiect sau o iubire devin realitate, într-o totală compatibilitate cu esența ta. După, ești mai curioasă și mai sociabilă, iar calendarul tău e plin. Venus te susține într-o relație platonică ce te inundă cu bucurie, iar Marte îți aduce numai energii bune.

Vitalitatea, fecunditatea ideilor, transformarea, dar mai ale iubirea de sine și distracția sunt cuvintele caracteristice horoscopului primăverii 2023. Simte-te bine cu tine: e cel mai important imbold.

 

Surse foto: Pixabay, Pixabay, Pixabay

Surse articol: In Style, The Cut

Articolul urmator
Zodiile care nu dau doi bani pe părerile celor din jur
Zodiile care nu dau doi bani pe părerile celor din jur
Ce cuvânt te definește în această primăvară?
Incepe quiz
Ce cuvânt te definește în această primăvară?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.2 (8)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.