Horoscop
Înapoi la

Cele patru zodii blocate într-o rutină negativă, de care le e frică să se elibereze

Cele patru zodii blocate într-o rutină negativă, de care le e frică să se elibereze

Ramona Jurubita

Neprevăzutul poate părea îngrozitor pentru mulți oameni. Odată ce îți învingi teama vei descoperi că lucrurile bune vin când ești gata să te aventurezi spre tărâmuri necunoscute. Patru dintre semnele zodiacale nu au descoperit încă acest lucru și încă le este frică să renunțe la rutina lor plictisitoare.

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Dacă nu au ieșit niciodată din zona de confort, este normal să creadă că doar acolo le este cel mai bine. Din păcate, nicio persoană care stă în loc nu va reuși să își depășească limitele și să fie fericită. Când repeți același lucru la infinit, bucuria de a descoperi și de a te redescoperi nu mai există. Și atunci, evident, scopul vieții nu este clar. Dacă îți place să trăiești în monotonie și ai impresia că acest lucru este normal, sigur te vei regăsi pe lista de mai jos:

Taur
Este normal să fii în vârful acestui clasament, fiindcă tu ești regele rutinelor. Nu îți place să ieși din casă, nu socializezi prea mult și nici măcar nu ești adeptul felurilor de mâncare diversificate. Ai putea consuma cartofi prăjiți la nesfârșit. Oare cât de toxic este un astfel de obicei, atât pentru minte, cât și pentru corp? Ești prea încăpățânat/ă și nu vrei să accepți că poți renunța oricând la acest stil de viață nociv. Ca să fii fericit/ă, va trebui să devii mai flexibil/ă.

Imagine alb-negru cu o femeie tristă care privește pe geamul mașinii.

Fecioară
Întotdeauna ai impresia că drumul pe care te afli este cel bun. Dacă ai face un pas înapoi, cu siguranță ai vedea că te ambiționezi să rămâi acolo unde viața ta nu este atât de roz cum ți-ai imaginat-o. Ar putea exista o modalitate mai bună de a aborda lucrurile, așa că întreabă-te ce poți face pentru a schimba totul. Noutatea nu trebuie să te sperie, ci să te incite, fiindcă te va ajuta să evoluezi. Nu îți dorești să fii mereu cel/cea mai bun/ă? Vei reuși doar dacă faci pași în direcția corectă, nu dacă stai pe loc.

Săgetător
Ești puțin obsedat/ă de gândul că trebuie să îți îndeplinești visele și alergi spre ele fără oprire. Nu îți iei timp să privești în jur și să vezi ce se întâmplă, de fapt, cu tine sau cu oamenii dragi. Este un obicei greșit, care te va face să regreți enorm la un moment dat. Trebuie să te oprești din această fugă nebună și să îți schimbi stilul de viață. Orice persoană are nevoie de pauze, oricât de mari ar fi obiectivele și oricât de puternică ar fi motivația. Fără acele momente de respiro, nu vei trăi niciodată din plin. E firesc să te agăți de un scop, dar nu să renunți la tot pentru a ajunge acolo.

Pești
Tu ești opusul Săgetătorului, pentru că ți-e teamă să îți urmezi visul și te închizi într-o carapace. Ar trebui să lași temerile în urmă și să faci un prim pas către îndeplinirea celei mai mari dorințe pe care o ai. Vei vedea că nu este o tragedie să ieși din zona de confort, căci vei simți emoții unice și încântătoare. Mediul toxic în care trăiești și în care îi forțezi și pe apropiații tăi să rămână îți va face destul de mult rău. Odată instalată rutina, totul va deveni gri și nimic interesant nu se va mai întâmpla. Fă-ți curaj să te schimbi, mai ales dacă vrei să transformi imaginația în realitate.

Schimbarea face parte din viață și toți trebuie să o acceptăm. Uneori, locul în care suntem nu mai este cel potrivit pentru noi, așa că trebuie să ne căutăm liniștea și fericirea în altă parte. Nu este o greșeală să cutreieri lumea până te așezi la casa ta, nici să îți schimbi gusturile sau meseria. Trebuie să alegi întotdeauna ce te face fericit/ă pe moment și ce ți se pare că ți-ar aduce beneficii pe termen lung.

Iată cele: Patru zodii care luptă să-și transforme, după bunul lor plac, partenerul de viață

Surse foto: iStock, Unsplash

Surse articol: CollectiveReadersdigestPinkvilla

Articolul urmator
Ce regrete are un Taur pe patul de moarte
Ce regrete are un Taur pe patul de moarte
Care este frica ta?
Incepe quiz
Care este frica ta?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.8 (6)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.