Horoscop
Înapoi la
Nu Skin
Adevarata Stare de Bine
Optezi sa Impresionezi

Conjuncție între Venus și Jupiter în Săgetător: zodiile își găsesc echilibrul

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

Una dintre cele mai benefice conjuncții este cea dintre Venus și Jupiter, care aduce armonie și forță în viața zodiilor, datorită efectelor conjugate ale celor două planete favorabile. Pe de o parte, Venus înseamnă frumusețe, dragoste, echilibru; pe de altă parte, Jupiter este guvernat de zeitatea cea mai puternică, aducând semnelor zodiacale noroc și stabilitate. Dacă această conjuncție are loc în Săgetător, influențele pozitive sunt amplificate. Săgetătorul este un semn luminos și expansiv, de aceea face să reverbereze în Univers echilibrul generat de conjuncția lui Venus cu Jupiter. Iată care sunt efectele asupra fiecărei zodii!

armonie

Berbecul își regăsește pacea sufletească

În ultima perioadă, Berbecul s-a simțit copleșit de prea multe sarcini, nu a mai avut parte de relaxare sau odihnă, nici nu s-a mai concentrat pe lucrurile care îi fac bine. Stresul și responsabilitățile l-au dezechilibrat din punct de vedere emoțional și l-au slăbit din punct de vedere fizic.

Conjuncția pozitivă dintre Venus și Jupiter în Săgetător îl ajută să vadă mai clar ce este important pentru el și să-și facă o listă de priorități, începând cu persoanele semnificative. Începând cu sfârșitul lui noiembrie, Berbecul va renunța la anumite proiecte și activități și se va întoarce mai mult spre cei dragi, regăsindu-și astfel liniștea sufletească.

Taurul se dedică dragostei

Pentru Taur, dragostea este un adevărat nectar care îi hrănește sufletul, dat fiind că Venus e planeta sa guvernatoare. Dar grijile legate de profesie și de anumite probleme apărute în sânul familiei nu i-au mai permis Taurului să mai vadă iubirea din jurul său, astfel că în această lună se simte secătuit și apatic.

Din fericire, Venus în conjuncție cu Jupiter capătă mai multă strălucire în viața sa, așa că îi sunt din nou deschise căile dragostei. Romantismul său revine în forță și va urma o perioadă de întâlniri sentimentale și declarații pasionale, ceea ce va revigora energia și cheful de viață al Taurului.

Gemenii se ocupă de latura spirituală

Pentru Gemeni, nimic nu este mai important în perioada următoare decât împlinirea lor spirituală. S-au hotărât să-și îndeplinească minimal sarcinile de serviciu și rolul lor familial, concentrându-se în schimb pe dezvoltarea personală. Uneori este important să urmezi vocea inimii, indiferent ce spun ceilalți. Indiferenți la zvonuri, bârfe sau reproșuri, Gemenii aleg să fie imuni la orice li se impută și să se dedice creșterii lor.

Citind, întâlnindu-se cu persoane de la care simt că au de câștigat sau fiind mai atenți la mesajele Universului, Gemenii pot dobândi mai mult decât dacă se ocupă doar de beneficii materiale și de siguranța lor financiară. Oricum, nu trebuie să-și facă griji. Conjuncția benefică dintre Venus și Jupiter în Săgetător le aduce noroc pe toate planurile, fără prea multe eforturi.

Racul face lucruri care îi plac

Racului îi este greu până se pornește, dar apoi poate fi foarte statornic în acțiunile sale. Iar sfârșitul de lună îi va aduce decizia fermă de a se ocupa de propria persoană, cum nu a mai făcut-o de multă vreme. Sătul de ritmul prea accelerat al vieții cotidiene, Racul hotărăște să ia lucrurile mai încet, pentru a câștiga timp prețios pentru sine și cei dragi.

De aceea, nu va mai sta peste program și nu se va mai încărca cu sarcini suplimentare, va amâna proiectele presante și se va debarasa de orice responsabilitate pe care poate s-o delege altcuiva. Orice reușește să facă pentru binele său îi va aduce un plus de echilibru, fie că este vorba de o ședință de înfrumusețare, de analizele uzuale sau de o seară la teatru ori la un concert.

Leul caută liniștea

Cu toate că adoră să se afle în centrul atenției, Leul este într-o perioadă în care simte nevoia să se retragă din viața socială tumultuoasă și să petreacă timp cu sine însuși sau cu persoana iubită. De aceea, va căuta mai multe ocazii de a rămâne acasă sau de a evada din oraș într-o zonă liniștită, unde să se relaxeze și să mediteze.

Deși are tot felul de proiecte pentru sfârșitul de an, Leul își scoate totul din minte pentru câteva zile și se dedică purificării sale emoționale și spirituale. Numai așa va regăsi echilibrul tulburat de prea multe interacțiuni și planuri urgente și-și va reîncărca bateriile pentru a duce la bun sfârșit tot ce și-a propus.

Fecioara își ia zile libere

Și pentru Fecioară, munca susținută din ultima vreme își spune cuvântul, astfel că va căuta o portiță de a se elibera de responsabilități și a se relaxa, singură sau alături de cei dragi. În general, Fecioarele nu se simt bine când au lucruri pe care trebuie să le finalizeze, dar, de data aceasta, prioritatea lor este odihna.

Acest lucru se întâmplă și pe fondul unor simptome îngrijorătoare, determinate de prea mult stres și prea multă oboseală acumulată. Pentru că simte că și-a pierdut eficiența, Fecioara va alege, de data aceasta, să lase munca la o parte și să-și ia câteva zile de concediu. Conjuncția dintre Venus și Jupiter în Săgetător o ajută pe Fecioară să găsească idei inspirate, pentru a obține maximum de relaxare și satisfacție din aceste zile libere.

Balanța se purifică emoțional

Pentru Balanță, echilibrul va veni după câteva confruntări furtunoase cu persoanele apropiate din viața sa. Înainte de a se bucura de efectele pozitive ale conjuncției dintre Venus și Jupiter, Balanța trebuie să lămurească anumite detalii cu partenerul de viață și cu alți membri din familia sa, pentru că simte că altfel nu poate merge mai departe.

Sunt lucruri nespuse care au rănit-o sau temeri ascunse pe care trebuie să le clarifice, iar Venus, planeta sa protectoare, îi va da puterea să treacă peste orice obstacol și să-și regăsească seninătatea. Numai când toate emoțiile negative din inima sa vor fi epurate, Balanța se va simți liberă și gata să meargă înainte.

Scorpionul abandonează teama

Toate temerile vechi ale Scorpionului s-au adunat la orizont în această lună, ceea ce i-a tulburat destul de mult echilibrul interior. Frica de boală, de a nu fi părăsit, de destrămarea familiei sau de eșecul profesional îi dă târcoale pe fondul oboselii și vulnerabilității emoționale.

Deși este un adevărat luptător, Scorpionul se simte la capătul puterilor și numai sprijinul celor dragi îl ține la suprafață. Conjuncția dintre Venus și Jupiter îi va ajuta pe nativii Scorpioni să găsească o cale de a risipi frica, indiferent că vor apela la un psiholog, la un duhovnic sau la membrii familiei, care îi pot îndruma cu sfaturile lor.

Săgetătorul are o perioadă benefică

Conjuncția dintre Venus și Jupiter are loc sub semnul său, de aceea Săgetătorul se bucură de o perioadă extraordinară, în care își va regăsi echilibrul pe toate planurile. Din punct de vedere sentimental, lucrurile se vor așeza exact așa cum își dorește, conexiunea cu partenerul fiind maximă. Dacă au existat de curând conflicte, norii se vor împrăștia și iubirea își va face simțită prezența, iar dacă este singur, Săgetătorul și-ar putea găsi jumătatea către sfârșitul lunii.

Pe plan financiar, lucrurile merg foarte bine, pentru că Săgetătorul primește noi propuneri, care îi vor aduce venituri suplimentare. În plus, planificările inteligente îi vor ajuta pe nativii Săgetători să găsească mai mult timp pentru propria persoană și pentru cei dragi.

peisaj

Capricornul se odihnește mai mult

La sfârșit de lună, Capricornul va găsi prilejuri de odihnă și își va recăpăta forțele secătuite. Este posibil ca o răceală sau o problemă minoră de sănătate să-l țină în casă, dar acest lucru îi este benefic, pentru că se va relaxa mai mult și va găsi timp pentru lucruri care îi plac, cum ar fi să citească, să asculte muzică sau să mediteze.

Chiar dacă nu se întâmplă asta, Capricornul va renunța la anumite sarcini ca să se poată odihni, pentru că se simte epuizat și nu mai face față aglomerării de responsabilități. Abia când va spune stop și va dedica timp pentru sine, Capricornul va simți că își regăsește echilibrul.

Vărsătorul practică moderația

Prea multă muncă poate duce la îmbolnăvire, acesta este mottoul recent al Vărsătorului. Iată de ce se debarasează de sarcinile de serviciu și pleacă în mici vacanțe ori de câte ori își permite să delege responsabilitățile sale altcuiva. Concluzia sa de viață este că moderația trebuie aplicată pe toate planurile, fie că este vorba de distracție sau serviciu. Odată ce a îmbrățișat această viziune, Vărsătorul se simte mai liniștit și mai liber.

Peștii fac totul cu calm

Conjuncția lui Venus cu Jupiter aduce o stare de calm și seninătate în sufletul Peștilor, care devin imperturbabili și își propun să facă lucrurile în ritmul lor, indiferent de cerințele celor din jur. Spiritul lor fermecător îi ajută, pentru că pot cere sprijinul diferitelor persoane ca să-și îndeplinească mai ușor sarcinile. La rândul lor, Peștii îi vor recompensa pe cei care i-au ajutat cu mici atenții, iar altruismul lor le va aduce armonie în suflet.

Surse foto: iStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (20)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Alege-ti zodia pentru horoscopul de azi Sâmbătă, 18 septembrie 2021

  Cauta un furnizor in zona ta

  top 5 divahair.ro

  • vizionate
  • votate
  • discutate
  1. Horoscopul săptămânii 2-8 august: plouă cu vise îndeplinite în cea mai prielnică săptămână a anului (66472 vizite)
  2. Horoscopul săptămânii 9-15 august: Mercur intră în Fecioară în cea mai bulversantă săptămână a verii (51837 vizite)
  3. Horoscopul săptămânii 26 iulie – 1 august: viața zodiilor se transformă într-o telenovelă (47710 vizite)
  4. Horoscopul lunii august: zodiile sunt în acord total cu Universul (45476 vizite)
  5. Horoscopul lunii septembrie: zodiile pășesc într-o lume a armoniei și iubirii odată cu echinocțiul de toamnă (41531 vizite)
  1. Tendințe din modă pe care le vrem cu toții dispărute pe vecie (nota 5)
  2. Cum să îl faci pe bărbatul tău să se (re)îndrăgostească nebunește de tine (nota 5)
  3. Fecioara de august versus Fecioara de septembrie: care este diferența dintre ele (nota 4.8)
  4. Colecția de toamnă StarShinerS este aici! (nota 4.8)
  5. 9 semne mai puțin obișnuite care arată că o căsătorie nu este făcută să dureze mult (nota 4.8)
  1. Odată cu venirea toamnei, Elmiplant readuce în atenția publicului gama Vitamin C (0 comentarii)
  2. Horoscopul dragostei, săptămâna 20-26 septembrie: echinocțiul de toamnă vindecă răni profunde și traume vechi (0 comentarii)
  3. Horoscopul săptămânii 20 - 26 septembrie: întunericul se împletește cu lumina în timpul echinocțiului de toamnă (0 comentarii)
  4. Colecția de toamnă de la Ramona Bădescu este acum disponibilă! (0 comentarii)
  5. Horoscop mâine, 20 septembrie: Balanța roșește de la atâtea complimente (0 comentarii)

  LIKE si intra in universul divelor!