Horoscop
Înapoi la
Adevarata Stare de Bine
Optezi sa Impresionezi

Cu ce nativ nu ar trebui să fii niciodată, în funcție de zodie

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

Deși se spune să nu spui niciodată ”Niciodată!”, când vine vorba de dragoste, sfatul astrelor este să te ferești de anumite zodii, în funcție de semnul în care te-ai născut. Pentru că între voi există o diferență de la cer la pământ în viziunea față de lume, emoții și relații și o mare incompatibilitate, iubirea voastră s-ar putea sfârși într-un mod cât se poate de nefericit.

Desigur, nu poți porunci inimii și nu poți să știi lângă cine te va aduce viața. Dacă vei intra într-o relație sentimentală cu semnul de care ar trebui să te ferești, fii totuși atentă la avertismentele astrelor și ai grijă să nu-ți pierzi total capul și inima.

cuplu

Sursa foto: Pinterest

Semne incompatibile în iubire

Berbecul

Semnele cu care te simți incompatibilă sunt Taurul și Racul. Primul este mult prea lipsit de subtilitate pentru gusturile tale și nu poate împărtăși viziunea ta exaltată asupra lumii. Al doilea este un semn de apă, deci opus ție care porți focul în inimă și este mult prea ascuns și complicat, frustrându-ți nevoia de autenticitate. Iată de ce ar fi bine să te ferești de aceste semne și să te orientezi mai mult către semnele de foc, care împărtășesc aceleași idei și emoții ca și tine.

Taurul

Ești greu compatibilă cu Gemenii și Săgetătorul, de aceea ar trebui să te ții departe de aceste două semne. Gemenii sunt nestatornici și schimbători, în vreme ce tu ai nevoie de stabilitate și emoții durabile. Săgetătorul este mult prea aventuros și independent, exact acele aspecte care te neliniștesc și de care te ferești când vine vorba de legături, pentru că preferi siguranța în detrimentul libertății. Recomandarea astrelor este să te protejezi de aceste două semne, care îți pot afecta echilibrul. 

Gemenii

Dacă Taurul nu are o legătură prea fericită cu Gemenii, este logic că nici Gemenii nu au cea mai bună relație cu Taurul și cu zodiile de pământ în general. Nonconformiști, visători și cu capul în nori, Gemenilor le displace profund spiritul pragmatic și realismul semnelor de pământ, de aceea un cuplu între Gemeni și Taur sau Capricorn este adesea sortit pământului. Singurul semn de pământ pe care Gemenii îl tolerează este Fecioara, cu care împărtășesc uneori o viziune indealistă. În general, însă, Gemenii pot forma cupluri durabile cu alte semne de aer, precum și cu unele semne de apă, ca Racul sau Peștii.

Racul

Nu te împaci prea bine nici cu zodiile de foc, nici cu cele de pământ, cu excepția Taurului. Un cuplu între tine și Berbec nu va rezista prea multă vreme, de aceea evită să intri într-o astfel de legătură. Sensibilitatea ta este de-a dreptul lezată de impulsivitatea Berbecului, iar valorile voaste sunt cât se poate de diferite. Puteți să vă întâlniți doar pe terenul artei și al ideilor, pentru că amândoi aveți o gândire profundă și un pronunțat simț estetic, dar astrele vă recomandă să evitați relațiile amoroase, care vă condamnă pe amândoi la o adevărată captivitate.

Leul

Se știe că cele mai compatibile zodii cu Leul sunt Berbecul sau Săgetătorul, dar este important să cunoaștem și zodiile cu care nu suntem compatibili, pentru a ne proteja de relații dureroase. Pentru tine, cele mai greu de tolerat zodii pot fi Peștii și Scorpionul, care sunt opușii tăi, prin caracterul lor acvatic. În vreme ce tu ai nevoie de acțiune și lumină, să fii în centrul atenției și să subjugi cât mai mulți oameni, aceste semne sunt pasive și acționează, adesea, din umbră. Respingi acest fel oarecum insidios și manipulator de a fi, de aceea un cuplu cu respectivele semne nu este o idee foarte bună în cazul tău.

Fecioara

Felul tău riguros și dornic de control îți poate face probleme în multe dintre relațiile tale, dar cel mai dificil este să te împaci cu zodiile nonconformiste și independente cum este Vărsătorul. Nu ai nevoie de avertismentul astrelor ca să stai departe de Vărsător, pentru că între voi este o respingere naturală, greu de depășit. Cuplurile Fecioară- Vărsător sunt o raritate și sunt mereu supuse riscului de destrămare, din cauza divergențelor de opinii și stilurilor total diferite de gândire și acțiune.

femeie in rosu

Sursa foto: Pinterest

Balanța

Ca zodie de aer, preferi interacțiunile rafinate, subiectele intelectuale și artistice fiind printre preferatele tale. Ai mulți prieteni, dar ocolești relațiile prea apropiate cu persoane din zodii care nu împărtășesc rafinamentul și subtilitatea ta. Dacă vrei să te ferești de nefericire, evită să te îndrăgostești de persoane din zodia Fecioarei cu care te vei afla mereu în conflict și a Capricornului, cu care nu ai o potrivire intimă prea bună. Alege-ți parteneri din zodiile de aer, ca și tine sau din zodii de apă. Cu Vărsătorul faci o pereche minunată, dar și relația cu Scorpionul sau Peștii este cât se poate de benefică pentru tine.

Citește și: 6 cupluri incompatibile în astrologie, dar potrivite în viața reală

Scorpionul

Este dificil să te înțelegi cu zodiile de foc, expansive și dornice să se impună, precum Leul sau Berbecul. Acest lucru se întâmplă pentru că și tu vânezi puterea, dar într-un mod mult mai subtil și mai secret, iar maniera lor ostentativă de a-și arăta calitățile și a reclama apreciere îți displace. Cu Leul vei intra într-o competiție mută, în vreme ce Berbecul te va aduce la capătul răbdărilor cu ieșirile sale impulsive. Este preferabil să te orientezi spre semnele mai empatice, precum Racul sau Peștii. 

Săgetătorul

Pentru un semn plin de exuberanță, idealist și aventuros ca tine, zodiile mult prea așezate, precum Taurul sau Capricornul pot fi total neatrăgătoare, iar un cuplu cu nativii acestor semne ți-ar putea aduce multe neajunsuri. Taurul îți reproșează o oarecare doză de libertinaj, în vreme ce Capricornul te poate considera mult prea superficială. Mai bine evită o astfel de relație, dacă nu vrei să te simți încătușată și să  cauți cu disperare o cale de ieșire.

Capricornul

Sfatul astrelor este să te ții departe de zodii precum Leul sau Scorpionul, pentru că emoțiile care se nasc între voi pot fi destul de conflictuale. Nu suporți persoanele care încearcă să te domine sau să se facă mereu remarcate, de aceea egocentricul Leu și manipulativul Scorpion sunt total nepotriviți pentru tine.  Te poți înțelege destul de bine cu Fecioara și Racul, cu care împărtășești idealuri comune, legate de stabilitate și autorealizare.

Vărsătorul

Este destul de greu pentru tine să-ți găsești perechea perfectă, dat fiind că ești foarte pretențioasă și obișnuită să fii mereu pe cont propriu. Nu te înțelegi prea bine cu zodiile de pământ, dar nici cu cele de foc. Ideal ar fi să nu intri niciodată într-o relație cu un bărbat din zodia Taurului sau a Capricornului, pentru că iubirea voastră s-ar putea sfârși prost, Gemenii sunt o bună pereche pentru tine, dar și Racul poate fi potrivit cu sensibilitatea ta.

Peștii

Este bine să faci relații cu zodiile de apă și cele de pământ, dar, dacă alegi o zodie de foc, în special Berbecul sau Săgetătorul, s-ar putea să sară scântei. Te lauzi că poți înțelege orice personalitate, oricât ar fi de dificilă, dar felul mult prea efervescent de a fi al acestor două semne te tulbură mult prea tare și îți strică orice formă de echilibru. 

Surse foto: Pinterest, Istock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.0 (31)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Alege-ti zodia pentru horoscopul de azi 21 ianuarie

  Cauta un furnizor in zona ta

  top 5 divahair.ro

  • vizionate
  • votate
  • discutate
  1. Zodiile protejate de Dumnezeu în 2022: astrele se aliniază în așa fel încât să le fie lor bine (56139 vizite)
  2. Horoscopul dragostei pentru săptămâna 13 - 19 decembrie: Marte intră în Săgetător și nativii au liber la iubit (48324 vizite)
  3. Horoscopul săptămânii 24-30 ianuarie: zodiile vor fi puse în ipostaze dificile și vor urma multe momente de cotitură (47456 vizite)
  4. Ce spun cărțile de tarot despre destinul tău, în 2022, în funcție de zodie (44944 vizite)
  5. Cea mai norocoasă lună din 2022 pentru tine, în funcție de zodie (39977 vizite)
  1. De ce este bine să te rogi la miezul nopții: binecuvântările nemăsurate care izvorăsc din această practică (nota 5)
  2. De ce este Taurul cel mai tare semn zodiacal (nota 5)
  3. De ce ai încetat să mai cauți o relație, în funcție de semnul tău zodiacal (nota 5)
  4. Cum să te îmbraci și cum să nu te îmbraci dacă ești scundă și ai picioarele scurte (nota 5)
  5. Tradiții și obiceiuri pentru Ajunul Bobotezei. Ce trebuie și ce NU trebuie să faci în această zi sfântă (nota 5)
  1. Cat de repede citesti in functie de ce carti alegi? Stiluri de lectura (0 comentarii)
  2. Șase semne surprinzătoare care-ți arată că îți este suflet pereche (0 comentarii)
  3. Cum să ai o relație fericită cu un nativ Fecioară (0 comentarii)
  4. Nu îmi iubesc mama și nu-i datorez nimic din viața mea (0 comentarii)
  5. Cum să te vopsești acasă fără să îți strici părul - reguli simple pe care trebuie să le respecți (0 comentarii)