Horoscop
Înapoi la

Cu ce zodie vei avea o relație în toamna 2017

Cu ce zodie vei avea o relație în toamna 2017

Mihaela Onofrei, redactor Divahair.ro

Dragostea are multe căi necunoscute, iar în această toamnă zodiile vor experimenta din plin acest fenomen. Sosirea toamnei nu va aduce semnelor doar schimbări negative și despărțiri, ci și persoane noi, alături de care vor putea să aibă parte de cel mai frumos sfârșit de an.

Legăturile care se vor forma în această toamnă sunt genul de relații serioase care durează și rezistă în timp. Acest anotimp este cunoscut pentru poveștile statornice, dar și pentru faptul că îi face pe oameni să fie mult mai conștienți de deciziile pe care le iau în viața lor amoroasă. Așadar, zodiile care vor începe o relație în acest anotimp au șanse mari să rămână alături de perechea lor pentru tot restul vieții.

cuplu care se plimba toamna

Iată cu ce zodie vei avea o relație în toamna 2017!

Berbec - Balanță

Berbecul își va da seama că are nevoie de mai multă stabilitate, dar și de o persoană care să îi ofere echilibrul și afecțiunea necesare. Balanța, pe de altă parte, vrea un partener fidel, care să o facă să se simtă apreciată. Tocmai de aceea, cele două zodii au șanse mari să formeze un cuplu în această toamnă. Totuși, Berbecul și Balanța nu vor reuși să se înțeleagă decât atunci când vor pune relația lor pe primul loc și vor ignora părerile celor din jur.

Taur – Vărsător

Taurul este un semn muncitor și fidel, care are nevoie de o persoană care să îl ajute să iasă din anonimat și care să îi arate cele mai frumoase aspecte ale vieții. Împreună cu Vărsătorul va trăi viața la intensitate maximă și va învăța că există lucruri mai importante decât munca și cariera. Vărsătorul apreciază stabilitatea Taurului, dar și tăria acestuia de caracter. Deși este recunoscut ca o fire rebelă, alături de Taur se poate schimba complet, începând cu această toamnă.

Gemeni – Scorpion

În cazul zodiei Gemeni, ultimele experiențe neplăcute l-au învățat să aprecieze mai mult sinceritatea și loialitatea într-o relație. Întâlnirea cu Scorpionul nu va fi una ca în filme, în care cei doi se îndrăgostesc la prima vedere. Relația dintre acești doi nativi va începe în această toamnă, însă va necesita mult mai mult timp pentru a se consolida.

cuplu

Rac – Pești

În acest anotimp, cele două semne de apă ale zodiacului vor începe să simtă primii fluturași în stomac atunci când vor deveni conștiente de sentimentele pe care le au unul pentru celălalt. Racul este topit după atenția și afecțiunea partenerului său, pe când nativul din Pești este impresionat de fiecare cuvânt pe care perechea sa îl spune. Aceste două semne sensibile au șanse mari să formeze un cuplu puternic în această toamnă, care poate să treacă peste orice obstacol.

Leu – Capricorn

Gusturile excentrice ale Leului vor fi cele care vor atrage atenția nativului din Capricorn, dar și faptul că este extrem de popular. Deși Leul nu va avea o părere prea bună despre Capricorn inițial și va considera că e destul de plictisitor și prea atașat de locul de muncă, lucrurile vor începe să se schimbe atunci când cei doi vor avea prima întâlnire. Cele două zodii vor afla că au mai multe lucruri în comun decât au crezut, și de aceea vor hotărî să dea o șansă legăturii lor.

Fecioară – Săgetător

Fecioara are nevoie de o fire profundă, cu care să împartă aceleași hobby-uri, pe când Săgetătorul își dorește o persoană care să îl aducă cu picioarele pe pământ. Tocmai aceste nevoi îi vor determina pe cei doi nativi să se apropie mai mult ca niciodată în această toamnă și chiar să aibă o relație. Deși lucrurile nu vor fi prea clare la început, nu va dura mult până când își vor da seama că nu pot trăi unul fără celălalt.

Relațiile care se formează în această toamnă vor avea nevoie de timp pentru a evolua în legături puternice, însă se pot concretiza cu mult efort și răbdare în relații serioase, care să dureze o viață întreagă. Fii atentă la indicii și acordă șanse zodiei cu care poți avea o relație în această toamnă!

Surse foto: iStock

Articolul urmator
De ce își doresc oamenii în secret să fie ca tine, în funcție de zodie
De ce își doresc oamenii în secret să fie ca tine, în funcție de zodie
Când vei avea următoarea relație?
Incepe quiz
Când vei avea următoarea relație?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.6 (15)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.