Horoscop
Înapoi la

Luna, în piramidă cu Marte și Pluto: trei zodii revin cu picioarele pe pământ

Luna, în piramidă cu Marte și Pluto: trei zodii revin cu picioarele pe pământ

Mihaela Onofrei, redactor Divahair.ro

Influența pe care planetele o au asupra omenirii este cunoscută încă din cele mai vechi timpuri. Cele mai mari schimbări climatice au ca principale cauze energiile pe care celelalte planete ale sistemului solar le exercită asupra Pământului. Din cauza câmpului gravitațional al acestor astre, nu doar mediul din jurul nostru este afectat, ci și comportamentul și gândurile noastre.

În această lună va avea loc un alt eveniment interesant, iar viețile mai multor zodii vor fi afectate. Astfel, destinele acestor trei nativi vor cunoaște o nouă întorsătură începând cu 7-9 aprilie. Acești nativi vor începe să simtă o nevoie inexplicabilă de schimbare și de progres. Influența benefică a piramidei se va face simțită în toate deciziile pe care nativii le vor lua.

luna plina

Luna, în piramidă cu Marte și Pluto: doar trei zodii revin cu picioarele pe pământ!

Berbec

Vei simți o nevoie mai mare de a petrece timp singur pentru a-ți reîncărca „bateriile” spirituale. Este bine dacă vei fugi pentru câteva zile la un SPA sau într-un alt loc ce îți aduce pace sufletească. Mercur va intra în retrograd pe 9 aprilie, fapt ce te va determina să te gândești tot restul lunii la cum să câștigi mai mulți bani.

Taur

Ai fost într-o stare permanentă de tensiune în ultimul timp, mai ales din cauza lui Marte care ți-a dat bătăi de cap atât la serviciu, cât și acasă. Începând cu 7-9 aprilie, Luna va intra în piramidă cu Marte și Pluto, iar acest fenomen îți va mai potoli starea de nervozitate. Vei începe să fii mult mai calculat și rezonabil cu cei din jurul tău. Începi să îi accepți pe cei din jurul tău și să revii cu picioarele pe pământ.

Gemeni

Începi să îți pui întrebări serioase despre locul de muncă actual și despre cât de bine te simți în poziția în care te afli. Vei avea posibilitatea de a rectifica situația atunci când vei începe să fii conștient de greșeala pe care ai făcut-o. De asemenea, îți vei da seama curând că ești îndrăgostit până peste cap de persoana cu care te-ai văzut în ultimul timp.

barbat pe banca

Rac

Vei avea ceva probleme cu perechea, însă acest lucru vă va apropia și mai tare în cele din urmă. O simplă discuție va clarifica orice nelămurire. Deși vei fi ocupat cu locul de muncă, îți vei face timp și pentru familie, iar acest lucru va avea rezultate miraculoase. Toată lumea se va relaxa, iar în casa ta va predomina armonia.

Leu

Te pregătești intens pentru obținerea unei diplome sau a unui certificat care te va ajuta în carieră. Așadar, vei lucra din greu de dimineața până seara, până pe 26 aprilie, atunci când Luna Nouă îți va oferi noi oportunități. Deși vei fi într-o stare de amorțeală până la sfârșitul lunii în ceea ce privește viața socială, lucrurile vor începe să se schimbe după ce greul va fi depășit.

Fecioară

De ceva vreme, lucrurile au început să scape de sub control și ai trecut printr-o furtună de sentimente și emoții contradictorii. Luna va începe să tranziteze zodia Fecioarei în următoarele zile, iar asta va tempera tendințele de perfecționare și spiritul critic. De asemenea, vei simți nevoia de purificare atât a sufletului, cât și a trupului. În acest sens, vei începe să fii mult mai conștientă de importanța sănătății tale și vei începe să ai mai multă grijă ce mănânci. Vei fi cu picioarele pe pământ pe durata întregii luni, iar acest lucru îl va impresiona pe cel drag.

Balanță

Între 2 și 15 aprilie vei face o reexaminare a valorilor legate de munca pe care o faci și va rămâne o temă de gândire până când Venus va intra în retrograd. Luna Plină din 11 aprilie te va face să  fii mult mai conștient de emoțiile și de nevoile tale. Este posibil să rupi legătura cu persoanele care nu îți mai împărtășesc visurile și valorile.

casa

Scorpion

Vei avea parte de schimbări în viața de cuplu. Îți vei da seama ce anume îți dorești de la o relație și ce te face fericit. Acum vei avea oportunitatea de a trece la un alt nivel. Totuși trebuie să te abții din a lua vreo decizie până pe 15 aprilie, deoarece doar după această dată vei fi cu adevărat decis asupra lucrurilor pe care le dorești de la viață.

Săgetător

Vei avea tendința de a cheltui mai mult decât este cazul la începutul acestei luni, iar asta se poate transforma într-un adevărat dezastru financiar. Este posibil să faci multe sacrifiii, doar pentru a păstra stabilitatea economică a familiei. Problemele vor mai apărea și în relațiile cu colegii începând cu 9 aprilie. Este posibil să apară unele neînțelegeri și chiar certuri. Încearcă să oferi argumente atunci când vrei să îți susții punctul de vedere, deoarece doar așa poți să te faci înțeles.

Capricorn

Munca exagerată din ultimele luni începe să se resimtă nu doar asupra stării tale de sănătate, ci și asupra stării de spirit. Piramida ce se va forma între Lună, Marte și Pluto te va face să vezi că nu doar acest aspect al vieții tale este important. Astfel, vei reveni cu picioarele pe pământ și vei realiza că i-ai neglijat pe cei dragi până acum.

Vărsător

În această lună nu trebuie să iei nicio decizie în privința banilor. În schimb, cu Mercur retrograd te vei putea concentra mult mai bine asupra problemelor de familie. Totuși acest fapt nu poate fi luat ca o veste bună, deoarece există o probabilitate mare să apară unele neînțelegeri cu anumite rude. În viața amoroasă nu vor exista probleme și vei putea să te bucuri de multe momente frumoase cu persoana dragă atunci când piramida va începe să se formeze între Lună, Marte și Pluto.

Pești

Mercur intră în retrograd de pe 9 aprilie. Acest lucru te va determina să întreprinzi mai multe proiecte și să îți exersezi abilitățile de comunicare. De asemenea, te vei confrunta cu amânări ale unor proiecte și cu neînțelegeri cu rudele. Acest lucru nu ar trebui să te îngrijoreze prea tare, deoarece provocările se vor sfârși odată ce fenomenul va lua sfârșit.

Articolul urmator
De ce își doresc oamenii în secret să fie ca tine, în funcție de zodie
De ce își doresc oamenii în secret să fie ca tine, în funcție de zodie
Ce cred barbatii despre picioarele tale?
Incepe quiz
Ce cred barbatii despre picioarele tale?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (7)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.