Horoscop
Înapoi la

Cum afectează viaţa zodiilor Mercur în Gemeni

Ionelia Olteanu

În perioada 6-21 iunie, un eveniment astrologic va atrage atenţia tuturor nativelor mai... vorbărețe și puse pe fapte mari: Mercur, planeta ideilor şi a comunicării intră în Gemeni.

Mercur are două planete de domiciliu, Gemeni, care este semn masculin, și Fecioara, care este semn feminin. Conform astrologilor, Mercur se simte cel mai bine când se află în semnul masculin de domiciliu, conferind o gândire vioaie şi abilă, motivată de o permanentă curiozitate şi de a afla lucruri noi dar şi de dorinţa de a le comunica altora.

În această lună, vei avea mereu impresia că ai bune aptitudini pentru scris, oratorie şi, în general, exprimarea ideilor pe orice cale. Ai atenţie distributivă, poţi fi uneori duplicitară în idei sau poţi avea tendinţa de a trata superficial unele idei.

Sociabilitatea le poate aduce nativelor cu Mercur în Gemeni succese mai uşoare decât dacă ar munci din greu ca profesionişti.

Mercur

Iată cum afectează viaţa zodiilor Mercur în Gemeni!

Berbec

Luna iunie este favorabilă Berbecilor în plan financiar. Se remarcă o creştere la nivelul câştigurilor şi apar cadouri sau alte avantaje materiale. Cariera, prestigiul sau poziţia sunt confruntate cu provocări legate de comunicare, negocieri, interviuri, călătorii, examene sau muncă intelectuală. Se pare că te descurci mult mai bine în echipă sau beneficiind de ajutorul altor aliaţi în faţa acestor provocări. Se anunţă a fi o perioadă de bun augur pentru colaborările profesionale.

Taur

Munca şi responsabilităţile sunt o constantă a lunii pentru nativele din Taur. Din fericire, reuşeşti să lucrezi cu plăcere şi să îţi îndeplineşti sarcinile fără a depune eforturi deosebite. Partea mai puţin plăcută este că nu te bucuri de recunoaşterea pe care ai merita-o. Totuşi, eforturile tale sunt luate în calcul, iar într-un viitor nu foarte îndepărtat acestea vor fi apreciate la adevărata valoare.

Deşi ai obligaţii cărora nu e simplu să le faci faţă, te mobilizezi şi reuşeşti să îţi sporeşti veniturile sau să îţi rezolvi unele probleme.

Gemeni

Nativele din Gemeni sunt dominate de prezenţa lui Mercur. Fiind stăpânul semnului zodiacal, Mercur îţi conferă pricepere, îndemânare, o excelentă judecată şi şansă în acţiunile întreprinse. Este rost de avansare, realizări şi progres. Uneori ţi se pun beţe în roate dar ai puterea de a birui şi de a depăşi orice piedică.

Banii şi afacerile constituie un capitol extrem de important pentru Gemeni pe tot parcursul lunii, dar mai ales în ultima parte a acesteia. Poţi câştiga mai mult, dar este recomandat să fii cumpătată şi să nu te grăbeşti pentru că rişti să pierzi tot ce ai câştigat.

Încearcă să îţi promovezi imaginea cât de mult poţi dar şi produsele sau talentele pe care le ai!

gemeni

Rac

Luna aceasta este dominată de iniţiativă şi acţiune pentru cele născute în zodia Rac. Prezenţa lui Mercur în Gemeni îţi trezeşte ambiţia şi spiritul întreprinzător, te determină să preiei controlul, să pui lucrurile la punct şi să demarezi acţiunile necesare pentru a-ţi îndeplini obiectivele. Fiindcă sunt foarte îndrăzneţe, eşti competitivă şi simţi că ai ceva de spus celor din jur. Este foarte posibil să pui în aplicare proiecte la care te gândeşti de mai mult timp şi pentru care nu ai avut energia sau curajul necesare.

Leu

Cariera profesională a Leilor pare să strălucească în această lună. Îţi este netezit drumul către reuşită prin şansă, relaţii sau farmec personal, dar se poate datora şi talentelor tale sau pasiunii pe care o pui în ce faci. Din când în când, se poate să mai dai piept şi cu unele blocaje sau adversităţi. Acestea pot fi uşor învinse cu răbdare şi perseverenţă. Ca idee generală, este de preferat să te concentrezi pe lucruri sigure, pe care să le poţi controla.

Fecioară

Mercur în Gemeni este o întâmplare excelentă pentru Fecioare. Succesul şi prestigiul sunt atributele care domină activităţile nativelor. Veştile sunt bune şi în privinţa banilor. Se anunţă o perioadă prosperă, fiind vorba despre un câştig sau un avantaj-surpriză.

Eşti în plină activitate şi ai un tonus fizic bun. Moralul este şi el la cote ridicate, însă trebuie să ai grijă la sănătate. Ai putea să ai probleme atunci când îţi este lumea mai dragă de aceea este recomandat să fii atentă la deplasări şi la manevrarea anumitor obiecte cu potenţial periculos.

Cel mai bine este să îţi fixezi nişte obiective clare şi să nu mai stai pe gânduri în a le duce la capăt.

Balanţă

Această lună este una competitivă pentru nativele din Balanţă. Ai ambiţii mari şi doreşti să te impui. Asta te determină să lupţi cu îndârjire pentru a-ţi atinge obiectivele. Te bazezi doar pe propriile forţe şi vrei să îţi demonstrezi valoarea şi să îţi pui în aplicare aptitudinile de lider.

Banii vin pe două căi: din succesul profesional şi colaborări, sponsorizări, cadouri, fonduri diverse sau chiar dintr-o moştenire sau retrocedare.

Perioada care vine este bună pentru auto-analiză şi lucrul cu propriul conştient.

Scorpion

Munca în echipă, contractele, parteneriatele de afaceri şi relaţiile cu clienţii sunt avantajate în aceasră perioadă. Şansa este de partea ta în competiţii, rivalităţi sau litigii.

Sectorul banilor este foarte activ. Îţi este accentuat simţul afacerilor şi al investiţiilor, apar câştiguri suplimentare, cadouri şi alte avantaje materiale prin intermediul altor persoane.

Perioada aceasta te face să treci prin unele frământări interioare şi ai tendinţa de a despica firul în patru şi de a căuta răspunsuri la probleme complicate sau misterioase. Prezenţa celorlalţi este extrem de benefică pentru tine şi te ajută să îţi menţii starea de spirit.

Fii deschisă către ceilalţi, socializează şi fă-ţi prieteni noi!

Săgetător

Succesul profesional depinde de munca în echipă, de relaţii şi de felul în care interacţionezi cu cei din jur. Pot să apară noi alianţe sau propuneri de parteneriat, noi contracte, noi clienţi. Poate fi vorba şi despre o competiţie care are şanse foarte mari de victorie.

Mercur în Gemeni îţi face munca mai pasionată, atmosfera de lucru mai agreabilă şi îţi încurajează creativitatea şi afirmarea talentelor.

Perioada este una favorabilă pentru rezolvarea unor probleme de sănătate, îngrijirilor corporale sau cosmetice.

Este recomandat să te implici într-un proiect de grup care să îţi dezvolte creativitatea şi spiritul de lider.

Capricorn

Aspectele armonioase pe care le face Mercur promit succes, realizări, recunoaşterea meritelor şi împlinirea speranţelor. În ciuda unor mici piedici sau întârzieri, luna iunie este una eficientă şi productivă. Este o perioadă favorabilă pentru etalarea talentelor şi pasiunilor profesionale, campaniilor de lansare sau de promovare a propriilor produse. Zona colaborărilor şi a contractelor este foarte activă, dar cere calm şi diplomaţie.

Vărsător

În această perioadă eşti înzestrată cu mai multă putere de muncă, dinamism şi eficienţă. Te confrunţi cu un volum mai mare de muncă, situaţii urgente sau momente de criză, în care trebuie să ai curaj şi viteză de reacţie. Vei reuşi să rezolvi restanţele şi să îndeplineşti cam tot ceea ce ţi-ai propus iar asta va determina şi apariţia unei recompense generoase a eforturilor.

Luna iunie este favorabilă inclusiv pentru acţiunile de promovare şi pentru preocupările creativ-artistice.

Peşti

Luna aceasta te îndeamnă mai mult să te distrezi sau să te ocupi de casă decât să munceşti. De altfel, locuinţa şi proprietăţile îşi fac loc în preocupările tale mai mult decât altă dată şi pot interfera cu preocupările profesionale. Perioada este bună pentru a pune ţara la cale, adică pentru întrevederi, negocieri, planuri şi proiecte.

Sunt avantajate ocupaţiile intelectuale, cele legate de calcule, desen sau îndemânare. La fel şi activităţile creativ-artistice, mai ales dacă implică exprimarea în forţă a unor emoţii. Financiar, există o oarecare presiune, iar risipa şi riscul trebuie reduse pe cât posibil.

Surse foto: iStock

Articolul urmator 10 motive pentru care Taurul este partenerul perfect în viață și în dragoste

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (3)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.