Horoscop
Înapoi la
Nu Skin
YOUNG&BEAUTIFUL
Adevarata Stare de Bine

Cum afectează vibrația numerologică a lunii iunie fiecare zodie în parte

Otilia Geavlete

Fiecare lună și fiecare zodie au asociate un anumit număr, iar energia vibrațională a acestor numere ne influențează realmente destinele.

De exemplu, luna iunie este reprezentată de numărul 6, numărul echilibrului și al armoniei, care aduce lumină și clarificare în calea noastră. Numărul 6 funcționează asemeni unui far pentru minte și unei balanțe interne pentru inimă. În iunie, este vremea să orientăm lumina venită de la soare către proiectele și acțiunile noastre, să ne deschidem către noi relații și să ne bucurăm de fluxul energetic al primei luni de vară.

Considerând Berbecul ca semn de început al zodiacului, iată ce număr este asociat cu fiecare zodie în parte și cum ne influențează acțiunile și relațiile.

chip

Berbecul- numărul 1

În dragoste, tinzi să fii dominatoare, autoritară, chiar arogantă uneori. Este necesar să lași vibrația energetică a lunii iunie să pătrundă în inima ta, să practici răbdarea și înțelegerea. În ceea ce privește viața profesională, luna iunie este benefică pentru afaceri, întreprinderi, proiecte noi. De asemenea, dacă ai amânat o anumită activitate, o vei putea duce la bun sfârșit în iunie. Numărul 1 este o marcă pentru acțiune, de aceea trebuie să eviți amânările, lenea și lipsa de inițiativă în luna care vine.

Taurul- numărul 2

În iunie, vei avea parte de mai mult romantism și manifestări evidente de afecțiune între tine și partenerul tău. Dacă ești în căutarea sufletului pereche, energia lunii iunie te va orienta către alesul tău. Pe plan profesional este recomandat să păstrezi o atitudine precaută, să nu te lanseză în proiecte de anvergură și să nu-ți schimbi locul de muncă. Cooperează mai mult cu colegii și evită izolarea profesională. Numărul 2 este un semn al asocierii și comunicării, de aceea este recomandat să eviți conflictele și să nu te contrazici cu diverse persoane.

Gemenii- numărul 3

Luna iunie va fi pentru tine bogată în distracții, călătorii și multă bucurie. Vei flirta cu mulți tipi atrăgători, dar nu vei începe nici o relație serioasă. Evită bârfele și stai departe de influnțele negative ale unor persoane. Este o lună favorabilă să-ți activezi creativitatea și să te ocupi de creșterea ta personală. Trasează scopuri clare și stabilește priorități, ca să nu-ți risipești energia. Numărul 3 este asociat cu moderația, de aceea evită să spui anumite lucruri, înainte să le treci prin filtrul înțelepciunii, pentru a nu trezi interpretări eronate.

Racul- numărul 4

În luna iunie este necesar să menții echilibrul în relații și să încerci să comunbici mai mult cu partenerul tău, evitând conflictele care pot lua proporții. Este o lună în care te vei concentra foarte mult pe serviciu, vei prelua noi responsabilități, dar vei avea și rezultate pe măsură. Dacă păstrezi stabilitatea la locul de muncă și nu te abați de la obiectivele tale clare, vei construi o temelie solidă pentru viitor, dar trebuie să fii organizată și metodică. Recomandarea numărului 4 este să nu faci excese în nici un domeniu, să nu-ți neglijezi sănătatea și să nu cheltuiești exagerat.

Leul- numărul 5

Dragostea va fi destul de schimbătoare în luna iunie, dar vei beneficia de armonia numerologică a acestei luni, pentru a readuce echilibru în relația ta. Ai grijă la neînțelegerile cu partenerul, schimbările de dispoziție și exploziile emoționale care pot aduce tulburari inutile în legătura voastră de iubire. Și în plan profesional te pot aștepta anumite schimbări, la care nu va fi ușor să te adaptezi. Dacă îți folosești inteligența practică, le poți folosi însă pentru creșterea ta în carieră. Numărul 5 sugerează schimbarea, de aceea trebuie să-ți păstrezi claritatea mentală, să eviți suprasolicitarea și confuzia, pentru că îți vor absorbi energia.

Fecioara- numărul 6

Luna iunie va aduce cu ea un amestec de emoții și te va predispune spre dependențe și gelozii; încearcă să lucrezi asupra psihicului tău și să te fixezi mai mult în prezent, bucurându-te de orice mic moment de tandrețe și de orice inițiativă împărtășită cu partenerul. Va trebui să preiei mai multe responsabilități profesionale, dar ai grijă să contrabalansezi cu timp de calitate petrecut cu iubitul și familia. Având numărul 6 asociat de două ori, odată ca număr al zodiei, apoi ca număr corespunzător lunii iunie, vei putea găsi echilibru în tot ceea ce faci, dar trebuie să renunți la așteptările exagerate și nerealiste legate de viitor.

Balanța- numărul 7

Ai asociat un număr magic, care îți va aduce capacitatea de a te concentra pe lucrurile care contează cu adevărat în viață. Deși vei simți o oarecare tendință de a te izola și a petrece timp doar cu tine, nu uita să creezi punți de comunicare cu persoana iubită și să-i împărtășești emoțiile și așteptările tale. Pe plan profesional, iunie este o lună lipsită de turbulențe și schimbări majore, în care vei menține armonia la locul de muncă. Numărul 7 înseamnă deschidere, așa că trebuie să-i accepți pe cei din jur indiferent de limitările și greșelile lor și să arăți compasiune față de persoanele care trec printr-o anumită suferință.

Scorpionul- numărul 8

Ca și numărul 6, numărul 8 reclamă echilibrul, de aceea este recomandat ca în iunie să încerci să stabilești o balanță corectă între muncă și viața personală. Dacă vei neglija să arăți afecțiune celor din jur, nu trebuie să te mire că vei primi, la rândul tău, răceală și îndepărtare din partea lor. Vei avea o lună excelentă pe plan profesional, care îți va permite să faci schimbări, investiții și extinderi, dar și să-ți pui în practică pasiunile. Dar succesul financiar nu trebuie să te înemne la cheltuieli necugetate, pentru că bugetul tău va fi afectat și îți vei pierde echilibrul financiar.

Săgetătorul- numărul 9

9 este un număr al completitudinii, deci ești favorizată dacă te afli în căutarea sufletului pereche, dar trebuie să eviți geloziile și posesivitatea. Luna iunie va fi destinată ajutorării celor din jurul tău, cooperării și lucrului în echipă. Este necesar să eviți risipirea energiilor tale creative în prea multe proiecte și activități și să-ți prioritizezi acțiunile. Încearcă să-ți folosești influența pentru a crea bine în jurul tău, indiferent că este vorba de un mic ajutor acordat unui prieten sau de aderarea la o cauză umanitară.

Capricornul - numărul 10 (echivalent cu numărul 1)

Și în cazul tău luna iunie ar putea aduce o tendință de a încălca spațiul personal al celor din jur și de a-ți impune voința. Acest lucru ar putea aduce anumite tensiuni în relația ta de dragoste, dacă nu apelezi la latura rațională specifică zodiei tale pentru a reduce conflictele. Influența armonioasă a lunii iunie te va face să-ți găsești, în cele din urmă, echilbrul, în special pe plan profesional. Vei simți că muncești cu sens, că ai o adevărată misiune și că poți schimba ceva în lume dacă îți propui cu adevărat. Ca și în cazul Berbecului, important este să-ți pui imediat în practică intențiile și să nu lași pe mâine nimic din ce poți face azi.

Vărsătorul- numărul 11 (echivalent cu numărul 2)

Este o lună romantică pentru tine, în care realizezi că lumea este mai frumoasă în doi și adevărata dragoste constă în a te simți una cu partenerul tău. Această dispoziție armonioasă se păstrează pe parcursul întregii luni, mai ales că iubitul tău îți iese în întâmpinare și vă completați reciproc. În ceea ce privește profesia, vei avea de ales între mai multe oferte, dar îți va fi greu să te decizi. Amână să iei o hotărâre radicală, până ce nu ai mai multe date despre fiecare oportunitate în parte. Ferește-te de persoanele toxice și de energiile negative, pentru că îți influențează major bunăstarea psihică.

numerologie

Peștii- numărul 12 (echivalent cu numărul 3)

Energia magică a numărului 3 îți va da poftă de viață și entuziasm în luna iunie, așa că trebuie să profiți din plin de darurile astrelor. Vei cunoaște persoane noi, te vei îndrăgosti, dar nu vei fi prinsă în relații prea serioase, pentru că vrei să te simți liberă ca pasărea cerului. Vei pune accent pe latura ta creativă și vei iniția acțiuni interesante cu prietenii, fie de natură artistică, fie educațională sau spirituală. Îți vei investi energia în propria dezvoltare personală și vei simți că armonia din exterior se reflectă și în sufletul tău. Continuă să-ți exersezi empatia caracteristică zodiei tale, fiind tolerantă și înțelegătoare cu cei din jurul tău.

Surse foto: IStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.6 (5)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!