Horoscop
Înapoi la
Adevarata Stare de Bine
Nu Skin
YOUNG&BEAUTIFUL

Cum îți dai seama că dragostea dintre voi este adevărată în funcție de zodie

Marţi, 05.05.2020

Cu toții avem nevoie de dragoste, dar credințele noastre legate de acest sentiment minunat sunt atât de diferite! Unii consideră că iubirea adevărată apare doar în povești, alții sunt convinși că există suflete pereche și legături karmice care fac ca dragostea să fie eternă.  În realitate, iubirea este o extensie a propriei ființe și fiecare persoană atrage acel tip de sentimente care corespund Sinelui său profund. 

femeie inimi

La un nivel mai practic, ne întrebăm totuși cum recunoaștem dragostea adevărată, nu numai la partenerul nostru, dar și la noi, pentru că înflăcărarea inițială și atracția față de o persoană nu sunt totdeauna echivalente cu iubirea. Există însă anumite semne prin care fiecare zodie simte că iubirea reciprocă este confirmată. Iată care sunt acestea, în funcție de zodie.

Berbecul

Atunci când ești cu adevărat îndrăgostită, totul în jurul tău îți vorbește despre iubire. Nu ai nevoie de ceva special ca să faci lucrurile mai atrăgătoare, simplul fapt de a sta împreună cu iubitul tău vorbind nimicuri și ținându-vă de mână este încărcat de dragoste. Această lipsă totală de efort și sentimentul de legătură eternă sunt cele care îți confirmă fără dubiu iubirea dintre voi.

Taurul

Știi că dragostea voastră este adevărată atunci când vă acceptați unul altuia micile greșeli, defectele, lucurile negative. Confirmarea iubirii stă în faptul că sunteți împreună ”la bine și la rău”, nu doar atunci când vă simțiți perfect, ci și când apar probleme în relație. Comunicarea reală vă face să vă armonizați sufletele, așa că veți trece mai ușor peste momentele de cumpănă, pentru că vă bazați unul pe altul.

Gemenii 

Pe măsură ce îți iei un angajament mai ferm într-o relație, respectul și aprecierea ta față de persoana cu care ești cresc. Realizezi că dragostea voastră este adevărată pentru că, pe lângă atracție, apar admirația și dorința de a sta împreună. de a împărtăși lucruri, de a evoula și a a scoate la iveală ce este mai bun la celălalt. 

Racul

Dobândești convingerea că iubirea dintre voi este adevărată când simți că poți pune binele partenerului tău mai presus de propriile tale interese. Atunci când dragostea dintre voi devine obiectivul suprem pentru care poți sacrifica anumite dorințe egoiste, știi precis că este un sentiment real și durabil. 

Leul

Atunci când simți că relația cu o anumită persoană îți vindecă răni vechi și te face să ai încredere în lume, este semn că ai găsit iubirea adevărată. În fața acestei persoane poți lăsa la o parte masca ta de putere și te poți arăta vulnerabilă, pentru că știi că te va proteja și îți va alina suferințele.  În cuplul vostru domnește pacea, pentru că fiecare are grijă de celălalt, iar tendințele egoiste sunt eliminate.

Fecioara

Semnul cel mai clar al dragostei dintre voi este faptul că nu simți bariere de comunicare față de partenerul tău, că îți poți exprima sentimentele și te simți înțeleasă. În ciuda tendințelor tale critice față de alte persoane, ai nevoie de cineva care să te accepte în totalitate și să nu te judece niciodată. Abia atnunci când simți că poți comunica liber și din toată inima cu o persoană, știi că ți-ai găsit sufletul pereche.

silueta lumina

Balanța

Atunci când simți că prezența unei pesoane ți-a devenit indispensabilă, că te ajută să crești și să te dezvolți, nu mai ai nici o îndoială că, între voi, este dragoste adevărată. Iubirea favorizează descoperirea potențialului și evoluția spirituală, care stau, de fapt, la temelia fericirii unui cuplu. Alături de jumătatea ta, poți experimenta o creștere pe toate planurile, atât ca ființă umană, cât și în profesia și în pasiunile tale.

Scorpionul

Încrederea în partenerul tău este principala confirmare a dragostei voastre adevărate. Atunci când ai doar o relație pasageă, nu simți nevoia să te dezvălui, să-l lași pe celălalt să pătrundă în intimitatea ființei tale. Pentru o zodie atât de circumspectă ca tine, a-ți dezvălui punctele slabe și fricile este cea mai importantă dovadă a sentimentelor profunde ce te leagă de partener. 

Săgetătorul

Dragostea adevărată este o ”muncă” de echipă și tu știi asta mai bine ca oricine. A-i permite parteneruliui tău să preia controlul în relație din când în când, a nu încerca mereu să fugi de responsabilități și angajamente, a vrea să faci lucuri importante cu cel de lângă tine, toate acestea sunt dovada iubirii dintre voi. Când știi că poți renunța la independența ta individuală pentru o libertate în doi, ai confirmarea clară a iubirii. 

Capricornul

Acolo unde este dragoste, nu mai încape loc pentru frică, de aceea vei ști că ai găsit iubirea adevărată când teama va dispărea din inima ta. Fie că este vorba de teama de a fi abandonată, de a răni persoana de lângă tine, de a face greșeli, toate aceste frici dispari când ești lângă iubirea vieții tale. Teama face ca dragostea să fie complicată și lipsită de speranță; abia atunci cânt te eliberezi de frică, știi că iubirea ta va fi de durată.

Vărsătorul

Ai căutat întotdeauna un tovarăș de drum lung, pe care să te bazezi și față de care să-ți deschizi sufletul. Acest sentiment de încredere este mult mai important pentru tine decât simpla atracție sau îndrăgostirea pasageră. Când găsești acea persoană care, pe lângă iubire, îți oferă prietenie, încredere și siguranță, vei ști că îi poți dezvălui toate secretele tale și că poți trăi lângă ea toate minunile vieții. 

cuplu

Peștii

Adevărata dragoste este sacră pentru tine, este un sentiment care învinge egoismul și te face să te bucuri de experiența desăvârșită a unei vieți împreună. Atunci când iubești, nu te temi de angajamente, te simți liberă și împlinită alături de persoana aleasă, te simți mai bună și mai iertătoare, mai aproape de divinitate. Atunci când experimentezi aceste sentimente profunde, nu te mai îndoiești de trăinicia iubirii tale. 

Surse foto: Istock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

2.3 (3)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!