Horoscop
Înapoi la

Cum îți dai seama că nu stă cu tine din iubire, ci din alte motive, în funcție de zodie

Cum îți dai seama că nu stă cu tine din iubire, ci din alte motive, în funcție de zodie

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

Oamenii pot sta împreună dintr-o varietate de motive, care nu au de-a face cu iubirea. Cu toate că vorbim mereu despre dragostea în relație, multe cupluri au la bază obișnuința, dependențele sau incapacitatea de a lua decizia separării, anumite interese și beneficii ori, pur și simplu, pasivitatea. 

Dacă un bărbat stă cu tine, deși nu te iubește, vei simți, cu siguranță, că ceva nu este în regulă. Dar capacitatea de autoamăgire a unei femei este foarte mare, așa că s-ar putea să rămâi alături de el, sperând că te-ai înșelat în bănuielile tale. 

În cazul în care, totuși, ești confuză și vrei să te lămurești dacă partenerul tău stă lângă tine din alte motive decât dragostea, poți întreba astrele. Atunci când nu iubește cu adevărat o femeie, fiecare nativ se poartă într-un anumit fel, în funcție de pornirile zodiei sale. 

nefericit

Iată câteva indicii că cel lângă care stai nu este bărbatul potrivit pentru că, pur și simplu, nu ține la tine. 

Berbecul

Bărbatul Berbec care îți impune mereu părerile sale și vrea să faci numai cum spune el, nu te iubește cu adevărat. Dacă nu te implică atunci când ia decizii și nu te ia cu el la evenimentele importante, cu siguranță că stă lângă tine din cu totul alte motive decât dragostea. Poate fi vorba de o dependență financiară sau de faptul că încă nu s-a hotărât să te părăsească, dar nu te aștepta la o relație pe termen lung cu el.

Taurul

Dacă nu-ți dezvăluie nimic din ceea ce simte, este posibil ca bărbatul Taur să nu țină prea mult la tine și la relația voastră. În general, este o persoană devotată, așa că ar putea sta lângă tine pentru că nu vrea să te rănească și are încredere în tine, ca într-o prietenă, dar nu mai are sentimente romantice față de tine. Atunci când iubește cu adevărat, bărbatul Taur este ca o carte deschisă și ai acces la toate sentimentele sale. 

Gemenii

Ai un iubit Gemeni și ai constatat că pare cu mintea în altă parte atunci când este cu tine? Dacă nu se poate concentra la prezentul relației voastre, cel mai probabil iubirea nu mai este printre motivele pentru care îți stă alături. Atunci când este îndrăgostit, un bărbat Gemeni nu-și poate lua ochii și mintea de la persoana iubită. Dacă nu se întâmplă acest lucru în cazul tău, este posibil ca el să stea lângă tine numai până ce găsește iubirea adevărată. 

Racul

Pentru Rac, familia sa este sacră și, atunci când iubește o persoană, tot ce își dorește este să o includă printre ceilalți oameni dragi din preajma sa. Dacă nu a făcut niciodată acest lucru cu tine, nu te-a prezentat părinților și prietenilor săi și nu te-a întrebat prea multe despre trecutul tău, trebuie să ai grijă. El menține distanța față de tine, pentru că știe că relația voastră nu o să dureze prea mult.

Leul

Dacă l-ai văzut pe iubitul tău Leu în alte contexte, cu alte anturaje, știi că face tot posibilul să-i impresioneze pe cei din jurul său, în special pe femeile prezente. Dacă nu îi pasă prea tare cum îl vezi tu și ce părere ai despre el, înseamnă că sentimentele sale față de tine nu au nimic de a face cu iubirea. Atunci când iubește cu adevărat, un nativ Leu va face tot ce poate să se prezinte în cea mai favorabilă lumină. Nu o face cu tine? Este semn că ar trebui să te pregătești de plecare. 

Fecioara

Spre deosebire de bărbatul Taur care nu-și exprimă emoțiile în preajma unei femei pe care nu o iubește, un bărbat Fecioară este tocmai invers. Devine foarte stângaci și timid cu femeia de care este îndrăgostit, în schimb poate fi cât se poate de expansiv, exprimându-și fără grijă- și, uneori, fără tact- sentimentele față de o femeie pe care o consideră doar o amică sau o confidentă. Dacă se comportă astfel, probabil că în cuplul vostru sunt alte motive pentru care stați împreună, nu dragostea.

femeie poza

Balanța

Cel mai sigur semn că partenerul tău Balanță nu te iubește cu adevărat este că nu îți sare în ajutor și nu este prezent când ai nevoie de el. Bărbatul Balanță este foarte sociabil și dornic să-i spijine pe ceilalți, iar dacă nu o face tocmai cu tine, este un mare semn de întrebare. Când se îndrăgostește, un nativ Balanță face orice efort pentru persoana iubită. Dacă nu ești centrul interesului său, vei vedea imediat acest lucru prin lipsa sa de implicare. 

Scorpionul

Un bărbat Scorpion este incredibil de gelos când nu iubește cu adevărat o femeie, ci vrea doar să o controleze.  Poate că te-a vrut alături de el ca să-i facă invidioși pe alți bărbați care te doreau sau pentru că îi place să seducă orice femeie. Dar numai atunci când este gata să renunțe la gelozie și să lase garda jos în fața ta înseamnă că te iubește cu adevărat. În schimb, dacă îți impune să fii numai cu el și să renunți la orice altceva îți dorești, nu este vorba de dragoste. 

Săgetătorul

Faptul că iubitul tău Săgetător refuză să vorbească cu tine despre planurile sale de viitor sau evită să facă proiecte care să te includă este cel mai sigur semn că nu te vede pe termen lung în viața sa. Numai atunci când vrea să-și ia un angajament real, față de o persoană la care ține, nativul Săgetător se obosește să facă planuri împreună cu ea. Însă dacă are alte motive să stea cu o femeie, el își păstrează un spațiu personal foarte bine delimitat de aceasta. 

Capricornul

Atunci când nu apare la întâlniri, găsește scuze că nu poate sta cu tine sau te rănește și nu își cere iertare, este greu de crezut că bărbatul Capricorn te iubește. Dacă ține la o femeie, Capricornul face tot posibilul s-o ferească de orice suferință, iar purtarea sa față de ea este exemplară. Însă dacă nu dă prea mult pe relația cu o persoană nu îi pasă nici că o dezamăgește. În cazul în care un nativ Capricorn te-a decepționat de mai multe ori, probabil că nu este pentru tine.  

Vărsătorul

Vărsătorul capătă greu încredere în oameni și numai iubirea reală îl poate face să-și dea jos măștile și să se arate în fața unei femei așa cum este, de fapt, cu toate slăbiciunile și defectele sale. Dacă nu ești o astfel de femeie, vei vedea doar partea sa superficială, imaginea pe care vrea să  ți-o faci despre el, dar nu vei pătrunde în profunzimea sufletului său. Așa că, dacă stai de ceva vreme lângă un nativ Vărsător și ai sentimentul că nu prea știi nimic despre el, înseamnă că nu ai reușit să-i câștigi inima. 

in pat

Peștii

Bărbatul Pești este cel mai sentimental din zodiac, iar dacă încearcă să păstreze o distanță emoțională față de tine, ar fi cazul să te îngrijorezi. Când este cu adevărat îndrăgostit, un nativ Pești vrea să soarbă sufletul femeii pe care o iubește, să se conecteze cu ea la cel mai profund nivel. Dacă simți că pune o barieră emoțională între tine și el, probabil că o face cu un scop, iar explicația cea mai pertinentă este că nu te iubește suficient. 

Surse foto: IStock

Articolul urmator
Dușmanii de moarte ai Racului! Cu cine nu se poate înțelege niciodată
Dușmanii de moarte ai Racului! Cu cine nu se poate înțelege niciodată
Stii sa iti dai seama cand un barbat NU e potrivit pentru tine?
Incepe quiz
Stii sa iti dai seama cand un barbat NU e potrivit pentru tine?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.9 (21)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.