Horoscop
Înapoi la
Nu Skin
Adevarata Stare de Bine
Optezi sa Impresionezi

Cum recunoști un Rac îndrăgostit

Sorina Corneanu

Racul este prin excelență un semn zodiacal profund, romantic și atent. Deosebit de sensibil, mai ales atunci când se îndrăgostește, Racul își copleșește partenerul cu sentimente profunde și mici cadouri, iar fidelitatea sa nu poate fi pusă la încercare!

Cum știi când se îndrăgostește un Rac

Dacă vrei să cucerești un Rac, asigură-te că ești dispusă să ai o relație de lungă durată, că poți purta discuții profunde, că ești pregătită pentru fidelitate și, mai ales, că ești în căutarea unui partener care își dorește stabilitate și romantism.

cuplu indragostit

Deși sensibil, de încredere și gata să te ajute oricând, Racul este o fire destul de pesimistă, care deznădăjduiește ușor și face cu greu față deziluziilor. Dacă vei răni un Rac, fie și inconștient, e posibil ca acesta să cadă într-o depresie profundă.

Într-o relație serioasă, dezamăgirea sa va fi și mai mare. Așadar, dacă nu ești pregătită să te porți cu mănuși, gândește-te de două ori înainte să cucerești sau să te lași cucerită de un Rac. Toate intențiile sale bune vor trebui răsplătite cu aceeași monedă. Nu pentru că Racul ar aștepta ceva în schimb, nu pentru că ți-ar cere-o, ci pentru că instinctul îi spune că binele ar trebui să atragă bine, iar căutarea explicației pentru care ceilalți nu se comportă asemenea lui l-ar putea răni profund.

Familia este extrem de importantă pentru un Rac, așa că o discuție despre căsătorie, câți copii veți avea și alte detalii familiale nu ar trebui să te sperie atunci când are loc la prima întâlnire, însă ideal ar fi să nu te avânți într-o aventură dacă nu îți dorești aceleași lucruri. 

Nu spera că vei schimba un Rac. Chiar și atunci când acesta se îndrăgostește, capacitatea sa de analiză rămâne clară. Nu va renunța la nimic din ceea ce este, nici la ceea ce își dorește în viață. Nu este un aventurier, nici nu îl interesează relațiile scurte, experimentale. Mai mult decât atât, când se îndrăgostește un Rac, planurile îi devin și mai clare, iar motivația și mai puternică.

Un Rac îndrăgostit este deopotrivă profund și sufocant. Va considera că aveți exact aceleași dorințe, aceleași planuri și îi va fi greu să înțeleagă dacă vei avea nevoie de timpul tău. Racul este o fire calmă, nu-ți va cere să renunți la întâlnirile cu prietenele tale, însă va suferi în tăcere și va începe să se întrebe ce nu face suficient de bine. 

Vezi semnele care îți spun că un Rac este îndrăgostit de tine!

Pentru că are o viziune extrem de subiectivă asupra vieții și relațiilor, Racul se va simți ușor trădat, va fi deranjat de orice vorbă care i se va părea dură, iar rănile și le va vindeca singur.

Nu vei vedea un Rac îndrăgostit să vină să discute cu tine. Va „rumega” totul în tăcere, se va consuma pe interior și se va gândi încontinuu ce nu face bine. Bineînțeles, tu poți face totul bine, poți fi deschisă, îi poți oferi încredere și îi poți spune că ești acolo pentru el, însă Racul tot va alege să își rezolve problemele singur, să nu se deschidă și, practic, să își ascundă slăbiciunile.

Dacă nu ești dispusă să îți petreci timpul alături de un om care te dace să te simți ca o străină și fuge atunci când apar probleme, nu te angaja într-o relație cu un Rac. 

Relația cu un Rac poate fi încântătoare, romantică, plină de emoție, dar atunci când lucrurile scapă puțin de sub control, nativul nu se va lupta să echilibreze situația, ci se va închide în sine și va aștepta ca altcineva din exterior să intervină.

Înainte sa te implici într-o relație cu Rac, asigură-te că ai aceleași valori și dorințe! În caz contrar, fie unul, fie amândoi veți avea de suferit, iar romantismul se va transforma într-o depresie profundă!

Surse foto: iStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.9 (31)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Alege-ti zodia pentru horoscopul de azi Duminică, 17 octombrie 2021

  Cauta un furnizor in zona ta

  top 5 divahair.ro

  • vizionate
  • votate
  • discutate
  1. Horoscopul săptămânii 11-17 octombrie: astrele aduc la lumină egoul încrâncenat al zodiilor (46812 vizite)
  2. Horoscopul săptămânii 27 septembrie - 3 octombrie: plouă cu împlinire, recunoștință și oportunități în viața zodiilor (45173 vizite)
  3. Horoscopul dragostei, toamna 2021: ce te așteaptă, în funcție de zodie (41181 vizite)
  4. Horoscopul săptămânii 6-12 septembrie: de la iubire la manipulare, zodiile trăiesc întreaga pleiadă a sentimentelor (41139 vizite)
  5. Horoscopul dragostei, săptămâna 27 septembrie – 3 octombrie: la granița dintre dorință și obsesie, zodiile iubesc cu pasiune clocotitoare (38173 vizite)
  1. Luna Plină a Vânătorului în Berbec: conexiunea cu divinitatea este tot mai puternică, relațiile dintre oameni vor cunoaște schimbări majore (nota 5)
  2. Horoscopul dragostei, săptămâna 18-24 octombrie: multă iubire, răsturnări de situație și noi oportunități în sfera sentimentală (nota 5)
  3. DIVA a încercat: Am descoperit magia iridologiei la Clinica Eliade și întreg corpul meu îmi mulțumește pentru asta (nota 5)
  4. Primește toamna cu brațele deschise și cu multă energie! Ajutorul tău de nădejde în noul sezon (nota 5)
  5. Unde îți vei întâlni dragostea vieții, în funcție de limbajul iubirii pe care îl folosești (nota 4.9)
  1. Luna Plină a Vânătorului în Berbec: conexiunea cu divinitatea este tot mai puternică, relațiile dintre oameni vor cunoaște schimbări majore (0 comentarii)
  2. Aliații tăi împotriva răcelii, gripei și sinuzitei (0 comentarii)
  3. Abia așteaptă să își țină bebelușul la piept! Celia va deveni mămică pentru a doua oară, după o pierdere dureroasă de sarcină (0 comentarii)
  4. Zi de naștere inedită. Ce a făcut Mihai Morar, pentru prima oară-n viață, în ziua în care a împlinit 40 de ani (0 comentarii)
  5. Poți fugi de ele, dar nu la infinit! 10 legi nemiloase ale iubirii pe care nu le poți evita (0 comentarii)

  LIKE si intra in universul divelor!