Horoscop
Înapoi la

Cum să îl faci pe bărbatul Capricorn să îți ducă dorul nebunește

Cum să îl faci pe bărbatul Capricorn să îți ducă dorul nebunește

Ramona Jurubita

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Bărbatul Capricorn pare greu de cucerit și, de multe ori, face pe inabordabilul, lasându-se învăluit de un aer sobru. Ați avut câteva întâlniri și ai observat acest comportament la el? Probabil acum vrei să îi arăți că nu este așa puternic și că inima lui se poate înmuia de dorul tău.

Fiind guvernat de Saturn, îi place să se asigure că are parte de stabilitate pe toate planurile, așa că trebuie să fii o femeie hotărâtă ca să îl cucerești. Nu se va îndrăgosti de tine dacă vede că nu ai intenții serioase, iar acest lucru ar fi în dezavantajul tău. Cum să îți ducă dorul nebunește dacă nu este extrem de atras de tine? Iată prin ce trucuri simple îl faci pe nativul Capricorn să se gândească obsesiv la tine:

Portret al unui bărbat inabordabil, cu privire pătrunzătoare, îmbrăcat în negru, cu șapcă pe cap.

Sursa foto: Unsplash

1. Arată-i că poate avea încredere în tine și că ești ambițioasă

Așa cum deja ai aflat, stabilitatea este foarte importantă pentru el și nu va continua interacțiunea cu tine dacă nu îi arăți că relația voastră va fi una de durată. Odată ce i-ai dovedit că poate avea încredere în tine, va fi numai și numai al tău și va face tot posibilul pentru a petrece din ce în ce mai mult timp în compania ta. Îți va duce dorul în fiecare secundă în care nu sunteți împreună, mai ales dacă vede că îi semeni și că ești la fel de ambițioasă ca el. Nu prea renunță până nu își vede toate dorințele îndeplinite, dar poate renunța imediat la o parteneră care nu luptă pentru atingerea obiectivelor comune.

Dacă vrei să îi fie dor de tine, trebuie să îi arăți că lupți alături de el și că îți dorești să treceți împreună peste toate obstacolele vieții. Ca să fie sigur pe tine și pe viitorul în doi, va fi nevoie să îi pui întrebări despre idealurile pe care le are și să îi povestești și tu cum te vezi peste câțiva ani. Acest lucru îl va ajuta să își facă proiecții cu voi doi și să se gândească foarte mult la felul în care va arăta următoarea etapă a existenței lui din care vei face și tu parte.

2. Cere-i sfatul când ai nevoie

Dacă îl lași să își exercite rolul protector, îi va fi dor de tine în fiecare secundă în care sunteți departe. Fă-l să se simtă util, cere-i ajutorul în anumite siutații și bazează-te pe părerea lui. Este un tip extrem de obiectiv și va ști întotdeauna să te îndrepte spre cea mai bună cale, fiindcă vede lucrurile clar și nu are cum să greșească.

Când nu veți fi aproape unul de celălalt, o să tânjească după momentele în care îl faci să se simtă special și va aștepta cu nerăbdare clipa revederii. Tutuși, ai grijă să nu îi ceri sprijinul în situații în care ai putea să te descurci singură, fiindcă nu ar aprecia să profiți de disponibilitatea lui. Trebuie să îi arăți că te descurci să duci la bun sfârșit anumite sarcini, ca să vadă că nu vei depinde toată viața de el.

Cerându-i părerea, îl vei face să observe cât de special este în ochii tăi și să fie relaxat în timpul întâlnirilor. Cu cât se va simți mai bine lângă tine, cu atât va dori să repete experiența și să te revadă. Fii atentă la exprimarea pe care o folosești și nu dramatiza în preajma lui. Nu îi plac femeile care se plâng prea mult sau care fac drame din orice.

3. Oferă-i spațiu și nu te arăta mereu disponibilă

Este în regulă să fii lângă el când are nevoie, la fel cum și el este lângă tine în momentele dificile. Dar ar fi total greșit să te transformi într-o femeie dependentă, care nu își vede viața fără bărbatul de care s-a îndrăgostit. Ca să îi fie dor de tine, trebuie să aibă timp în care să simtă asta - fă și tu din când în când pe inabordabila, ia exemplu de la el și stai departe câteva zile. Păstrează misterul asupra activităților pe care le ai de făcut în perioada respectivă și scurtează conversațiile telefonice pe care le aveți în mod obișnuit. Îi va fierbe sângele în vene când se va gândi la tine și se va întreba ce faci, unde ești și când va avea ocazia să te revadă.

Dacă nu îi oferi spațiu personal, se va simți presat sau chiar sufocat și va încerca să scape de această legătură bolnăvicioasă. Arată-i că ești bine și fără el, că ești conștientă de nevoia lui de a petrece timp în singurătate și că poți fi independentă.

Această mică distanțare și acest spațiu pe care i-l oferi îl vor face să fie curios cu privire la viața ta de dincolo de el. Va dori să afle ce se întâmplă cu tine când nu sunteți împreună și îi va fi dor să te audă, așteptând cu sufletu la gură apelul tău în care îi povestești cum ți-a fost ziua.

4. Adaugă puțină culoare în viața lui

Bărbatul Capricorn duce o viață destul de așezată și nu prea se aventurează pe culmile necunoscutului. Are nevoie de o parteneră veselă și jovială, care să îl scape de monotonie și de înfățișarea sobră pe care o afișează, așa că poți fi tu aleasa, femeia care îl scoate din stare. Dacă ești deschisă, dar încrezătoare, îi vei intra imediat în suflet și îl vei face să se înmoaie în fața ta.

Îi place să vadă nebunie în cei din jur, iar un impuls din partea persoanei iubite ar putea să îl transforme într-un alt om. Va renunța la rigiditatea care îl caracterizează și se va lăsa dus de val în preajma ta, profitând de toate oportunitățile pe care viața i le scoate în cale.

Odată ce va prinde gustul distracției și al micilor nebunii făcute împreună cu sufletul pereche, nu va dori să se întoarcă la vechea versiune. Va începe chiar să se plictisească singur și să vrea să împărțiți astfel de momente cât mai des.

Devine anxios dacă observă că și-a ales o parteneră statică și fără poftă de viața, iar prima reacție ar fi respingerea. Dacă nu vrei să ai parte de un eșec, fii cât mai naturală și cât mai spontală în preajma bărbatului visurilor tale. O să îți ducă dorul nebunește dacă îi arăți cum să trăiască în culori și cum să se bucure din plin de tot ce îl înconjoară.

5. Fii încrezătoare și feminină

Acest bărbat care emană putere prin toți porii se lasă cucerit de aspectul fizic. Este normal să își îndrepte atenția spre o femeie care arată bine și apoi să vrea să o cunoască, iar dacă neglijezi felul în care arăți, nu-și va îndrepta nici măcar privirea asupra ta.

Fă tot ce poți pentru a-i capta atenția prin intermediul ținutelor pe care le porți și al look-ului pe care îl adopți. Fiind zodie de pământ, îi plac nuanțele de maro și asociază feminitatea cu tonurile pământii. Gândește-te la un stil care te reprezintă și care se potrivește de minune cu toate culorile sale preferate, fiindcă va aprecia efortul tău de a-i face pe plac. Hainele elegante și în nuanțe cuminți îl duc imediat cu gândul la tradiționalism, la căldura căminului și la o stabilitate pe care nu o găsește oriunde. Asigurăte însă că ținutele pentru care optezi te ajută să te simți bine, încrezătoare și atrăgătoare.

Atitudinea este foarte importantă în interacțiunea cu un bărbat Capricorn și trebuie să vină întotdeauna în completarea felului în care arăți. Dacă reușești să îmbini perfect cele două elemente (stil vestimentar și atitudine), îi vei dovedi că meriți aprecierea lui și se va întreba cum poate să te răsplătească. Astfel, se va gândi mult la tine și îi va fi dor de prezența ta încântătoare.

Ce spui? Crezi că vei reuși să îl faci să îți simtă lipsa chiar și dacă pleci doar un minut de lângă el? Este imposibil să nu cadă în plasa iubirii dacă îi arăți că ești tot ce are nevoie și tot ce și-ar putea dori vreodată.

Vezi și cum îl faci pe bărbatul Rac să îți ducă dorul nebunește

Surse articol: PopularastrologyHernormYourtango

Surse foto: Unsplash

Articolul urmator
Cine este sufletul tău pereche de care te leagă o lecție karmică, în funcție de semnul zodiacal
Cine este sufletul tău pereche de care te leagă o lecție karmică, în funcție de semnul zodiacal
Ce trebuie sa faci ca sa te vrea barbatul dorit?
Incepe quiz
Ce trebuie sa faci ca sa te vrea barbatul dorit?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.8 (8)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Alte subiecte care te-ar putea interesa

    Zodiile care nu dau doi bani pe părerile celor din jur