Horoscop
Înapoi la

Cum să-l faci pe bărbatul Fecioară să-i fie dor de tine când ești plecată

Laura Voica

Ești îndrăgostită de un bărbat Fecioară? Simți că relația ta pierde scânteia care v-a apropiat? Ești interesată să afli cum să faci un bărbat Fecioară să-i fie dor de tine? Lipseste ceva in viata ta amoroasă? Știi care ar trebui să fie următorii tăi pași în relația ta?

Acestea sunt doar câteva dintre întrebările la care vom încerca să răspundem în acest articol. La urma urmei, știința nu va avea întotdeauna răspunsul la orice întrebare. Uneori, pentru unele dintre cele mai mari mistere ale vieții, poate că ar fi mai bine să căutăm răspunsul în astre.

Astrologia poate fi un instrument foarte puternic care să te ghideze în interacțiunea cu alte persoane. Nu vei reuși întotdeauna să-ți dai seama cum sunt oamenii imediat, oricât de mari ar fi abilitățile tale sociale. Acesta este motivul pentru care nu trebuie să ignori niciodată lecturile astrologice. Pot fi un excelent punct de reper în relațiile cu ceilalți.

Studierea semnelor

Atunci când tragi linie, toate semnele zodiacale vor avea un cumul de puncte forte și puncte slabe. O zodie ar putea fi deosebit de puternică pe partea de relații, dar în același timp ar putea avea o slăbiciune în alt domeniu. Nimeni nu se naște perfect până la urmă. Ar trebui să știi deja acest lucru, deoarece îți cunoști propriile slăbiciuni și imperfecțiuni.  În același timp, îți cunoști foarte bine atuurile și calitățile.

Înainte de a fi capabilă să-l faci pe bărbatul Fecioară să-i fie dor de tine, trebuie să încerci să studiezi și să-i evaluezi personalitatea. Vrei să te asiguri că înțelegi cu adevărat cum sunt personalitatea și caracterul său. În acest fel, vei ști cum să-l faci să se îndrăgostească de tine.

Desigur, acest lucru este mult mai ușor de spus decât de făcut atunci când nu știi cum să studiezi atitudinea altei persoane. Acesta este rolul astrologilor. Să te ghideze și să te ajute să înțelegi alte persoane. Toate informațiile sunt acolo și tot ce trebuie să faci este să le accesezi.

Fecioara, este persoana care caută întotdeauna perfecțiunea. Poate fi adesea văzut ca fiind snob din cauza așteptărilor sale mari. Desigur, acest tip de atitudine este motivul pentru care excelează în carieră și în obiectivele sale. Are o atenție deosebită la detalii. Puțini oameni sunt dispuși să se supună nivelului său de judecată și control. Este mult prea critic față de alte persoane.


Sursa: Unsplash

Cum este o Fecioară în relație?

Ai primit deja informații generale legate de personalitatea bărbatului Fecioară. Hai să aflăm cum este el când se îndrăgostește sau când intră într-o relație? Ce îl face să simte fluturi în stomac? Ei bine, ar trebui să știi că bărbatul Fecioară în relație nu are un comportament pe care l-ai defini ca fiind normal atunci când vine vorba de a arăta dragoste și pasiune. Nu își va arăta sentimentele în mod convențional. El este pur și simplu firesc în mod natural și de aceea metoda sa de comunicare ar putea fi diferită de cea a celorlalți bărbați pe care i-ai întâlnit până acum.

El poate deveni extrem de energic și mai apoi, anxios. Acest lucru se datorează faptului că pune multă presiune pe el, pentru a face întotdeauna lucrurile perfect. Când face ceva, vrea întotdeauna să se asigure că face corect. Asta îl poate face destul de rigid și inflexibil. El poate aduce aceste caracteristici în relație. Uneori, poate deveni atât de agitat sau anxios, încât se poate detașa chiar și de relația cu tine. Din acest motiv e nevoie să lucrezi din greu pentru a-l apropia de tine și a-l face să înțeleagă că trebuie să îți acorde prioritate.

Bineînțeles că este mult mai ușor de spus decât de făcut. Să nu uităm că are o personalitate foarte rigidă și că s-ar putea să nu răspundă întotdeauna așa cum îți dorești. Cu toate acestea, există câteva modalități încercate și testate de a-l determina să te prețuiască în felul pe care îl meriți. Important este să urmezi sfaturile enumerate mai jos. În acest fel, poți atinge esența personalității sale.

Sursa: Unsplash

Cum să faci un bărbat Fecioară să-i fie dor de tine

Acum, înainte de a enumera cum poți face un bărbat Fecioară să-i fie dor de tine, este important să reții că nu trebuie să fii super strictă în modul în care urmezi sfaturile astrologilor. Cel mai important este că faci ceea ce ți se pare cel mai natural. Dacă simți că o tactică este prea forțată sau nefirească, s-ar putea să nu funcționeze pentru tine. Și asta este ok. Alege doar ceea ce ți se potrivește. Acestea fiind spuse, iată cum poți face un bărbat Fecioară să-i fie dor de tine.

Fă-l un pic gelos
Trebuie să simtă amenințarea că te poate pierde. Asta îl va face mai atent la tine și va dori și mai mult să te cucerească. Desigur, nu ar trebui să mergi atât de departe până la punctul în care să ai o aventură cu un alt tip. Mai degrabă, fă-l să simtă că încă nu te-a câștigat 100%. Fii foarte subtilă cu tactica aceasta. Dacă depășești limita, îl poți pierde pentru că va pleca.

Fii puțin indisponibilă
Fă-l să simtă că timpul tău este valoros. El trebuie să înțeleagă că nu te poate avea ori de câte ori îi este lui convenabil. Fă-l să învețe să respecte faptul că viața ta nu s-a oprit la el. Ai și alte lucruri de făcut și alte persoane extrem de importante în jurul tău. Asta îl va face să prețuiască și mai mult timpul petrecut împreună.

Arată-ți inteligența
Inteligența câștigă respectul bărbatului Fecioară. De asemenea, ei respectă umorul. Bărbatul Fecioară caută aceste două lucruri ori de câte ori interacționează cu alte persoane. Așadar, data viitoare când petreceți timp împreună, nu îți fie teamă să îți arăți umorul și inteligența. Va vedea că ești o forță când vine vorba de puterea minții tale.

Scapă de griji și de anxietate
Încearcă să fii o prezență calmă în viața lui. Acest lucru îl va face, fără îndoială, să vrea să te caute ori de câte ori simte că viața devine puțin copleșitoare. De asemenea, cu cât comportamentul său este mai calm, cu atât mai mult își va concentra atenția asupra ta.

Fii o provocare
Cel mai bun mod de a interacționa cu cineva care are nivelul de energie foarte scăzut, este să-i distragi atenția. Acest lucru poate fi făcut cu bărbatul Fecioară: provoacă-l. Fă-l să simtă că trebuie să facă mai mult pentru a-ți câștiga dragostea. Odată ce realizează că ești greu de obținut, își va dubla eforturile pentru a încerca să te câștige.

 
Sursa: Pexels

Concluzie

Există o mulțime de moduri diferite în care ai putea să încerci să faci pe cineva să se îndrăgostească de tine. În cele din urmă, trebuie doar să înveți să mizezi pe instinctele tale. Ai incredere în instinctul tău. Sigur, există câteva practici generale foarte bune pe care le poți urma pentru a te pune în cea mai bună poziție și pentru a reuși. Cu toate acestea, intuiția ta ar trebui să fie întotdeauna în prim-plan.

Desigur, zodiacele pot fi acolo pentru îndrumare sau ghidare. Cu toate acestea, trebuie totuși să faci lucrurile așa cum simți. Când vine vorba de dragoste, va fi întotdeauna nevoie de o atenție deosebită la detalii. Acesta este motivul pentru care iubirea se întâmplă să fie unul dintre cele mai prețioase lucruri din lume. Este incredibil de greu de câștigat și este și mai dificil de susținut. Asta face dragostea atât de valoroasă. Drumul spre a te îndrăgosti de cineva nu va fi ușor. Dar odată ce vă aflați pe el, vei realiza că merită.

Nu ar trebui să fii niciodată timidă în dorința de a fi iubită. Este ceva normal pentru toate ființele umane. Uneori, e nevoie să faci lucruri pentru a te asigura că bărbatului tău îi este dor de tine când nu ești în preajmă. Arată că ești dispusă să înveți mai multe pentru a lupta pentru dragoste în viața ta.

Vrem să aflăm, ai mai fost cu un bărbat Fecioară? Povestește-ne!

Surse foto: Unsplash Pexels

Articolul urmator Cum să-i scrii unui bărbat Fecioară ca să-l ții mereu interesat de tine

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.4 (22)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.