Horoscop
Înapoi la

Cum să știi dacă un bărbat Taur te respinge (6 semne)

Cum să știi dacă un bărbat Taur te respinge (6 semne)

Alida Enache

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Oh, te-ai îndrăgostit tocmai de încăpățânatul zodiacului! Ce noroc pe tine! Pragmatic, deosebit de dificil și uneori chiar impulsiv, nativul zodiei Taur ți-ar putea îngreuna viața în adevăratul sens al cuvântului. Da, are o personalitate puternică și este fidel, este foarte chibzuit și extrem de manierat. Cu siguranță că ți-a fost greu să îi reziști farmecului său de neegalat. Acum, haide să vedem dacă și el te place pe tine sau dacă dimpotrivă, încearcă să te respingă. Descoperă în rândurile de mai jos cele șase semne care îți arată că vrea să fiți doar prieteni!

 Imagine cu un bărbat care vorbește la telefon

Cum să știi dacă un bărbat Taur te respinge (6 semne)

  1. Este distant. Nativii zodiei Taur sunt cu adevărat afectuoși și adoră să creeze legături profunde cu alții, bazate pe iubire, bineînțeles. Pur și simplu asta este firea lor! Prin urmare, dacă observi că Taurul din viața ta este distant, cel mai probabil că nu se visează la brațul tău și încearcă să te respingă. Atunci când sunt îndrăgostiți, nativii născuți în zodia Taur găsesc constant metode de a o atinge tandru pe persoana pe care o plac. Acest gest, mai mult sau mai puțin intenționat, dovedește clar că este îndrăgostit de tine. În schimb, dacă până acum nu a încercat să te atingă în vreun fel, ar putea însemna că nu reprezinți interes pentru el. Vezi partea bună! Mai există și alți Tauri în lume, poate chiar mai puțin pretențioși ca acesta!
  2. Nu-ți cere părerea. Dacă un bărbat în zodia Taur nu-ți cere niciodată părerea înseamnă că nu este îndrăgostit de tine. Atunci când place cu adevărat o femeie, nativul născut sub acest semn are nevoia constantă de a știi ce crede partenera sa actuală sau potențială în legătură cu absolut orice. Chiar orice. Dacă nu e interesat de opinia ta, ei bine, este clar că nu te dorește.
  3. Nu te include în planurile sale. Da, vă înțelegeți bine și ieșiți în calitate de prieteni de foarte multe ori, dar, din păcate, asta nu înseamnă nimic. Dacă nu ți-a făcut cunoștință până acum cu amicii lui, dacă nu te-a invitat niciodată la întâlnirile lor, Taurul, în mod evident, nu este interesat de tine. Atunci când se îndrăgostește, nativul acestei zodii devine dependent de prezența persoanei pe care o place. Vrea să-și petreacă fiecare secundă în prezența ei și face tot posibilul pentru a o include în planurile sale.
  4. Nu te caută niciodată. Vorbiți doar atunci când îl cauți tu? Nu ți-a trimis niciun mesaj niciodată din propria inițiativă? Acesta este un semn evident că a venit momentul să renunți la acest Taur. Nativii zodiei respective sunt cu adevărat lipicioși atunci când consideră că o femeie este atrăgătoare. Mai mult, ei sunt mult prea preocupați de sine și de propriile probleme existențiale pentru a-și pierde timpul cu persoane pe care nu le plac. Dacă Taurul tău îți oferă multă-multă liniște, chiar mai mult spațiu personal și zero interes, ei bine, dă-mi voie să  te anunț că nu mai are niciun rost să îți pierzi vremea cu el!
  5. Este evaziv. Taurul nu-și va oferi niciodată atenția unei persoane de care nu se simte atras, iar asta îl determină să devină și evaziv. Dacă nu se grăbește niciodată să-ți dea un răspuns atunci când îl inviți undeva sau încerci să-ți faci planuri cu el ar putea însemna ca... nu vrea să petreacă timp cu tine. E chiar simplu! Nu este că nu ar avea curajul să-ți zică în față că nu își dorește nimic cu tine, ci nici măcar nu își dă seama că tu îl placi. Cum nu faci parte din aria sa de interes, ești complet invizibilă pentru el.
  6. Limbajul corpului. Dintre toate semnele astrologice, Taurul este cel mai predispus la a comunica cu ajutorul limbajului corpului. Urmărește-i chiar și cele mai mici gesturi pentru a-ți putea da seama dacă este cu adevărat interesat de tine. De exemplu, are tendința de a te atinge deseori “din greșeală”? Sau își îndreaptă picioarele spre tine în timpul unei conversații de grup? Dacă nu, ei bine, Taurul încearcă să-ți spună că vrea să fiți doar prieteni.

Dacă până acum nu ai primit niciun “semnal” pozitiv din partea Taurului din viața ta, ci doar ai fost tratată cu indiferență și răceală, sunt șanse ca tipul pe care îl placi să-și dorească doar o relație platonică cu tine. Atunci când este cu adevărat interesat de o femeie, nativul acestei zodii va depune mult efort pentru a o cuceri. Dar, chiar și așa, vezi partea bună a lucrurilor! Vrei, nu vrei, viața merge înainte și, cine știe, poate va apărea un alt Taur pe drum.

Tu ce crezi? Este complicată această zodie?

Citește și: Ce să nu-i spui niciodată unui Taur

Surse articol: Hernorm, Lovesyllabus, Thinkaloud

Surse foto: iStock

Articolul urmator
De ce își doresc oamenii în secret să fie ca tine, în funcție de zodie
De ce își doresc oamenii în secret să fie ca tine, în funcție de zodie
De care semne zodiacale ar trebui sa te feresti?
Incepe quiz
De care semne zodiacale ar trebui sa te feresti?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.6 (11)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.