Horoscop
Înapoi la

Cum sunt influențate zodiile de arborele vieții

Cum sunt influențate zodiile de arborele vieții

Redactor Divahair.ro

Arborele vieții formează, cu ajutorul crengilor acestuia, căi pentru a-ți urma propriul destin. Acestea te duc de la o sferă la cealaltă, pentru a uni armonios cele mai dominante forțe ale vieții tale. Douăsprezece dintre aceste căi reprezintă drumurile zodiilor.

Tehnica citirii arborelui vieții te ajută nu doar să te înțelegi pe tine însăți, ci și să înțelegi procesele prin care treci. Fiecare aspect al creației, indiferent că este vorba despre o plantă, un proiect sau un om, are un moment în care ia naștere. Acel moment situat în timp poate fi urmărit cu ajutorul arborelui vieții și poate fi descris în planul zodiilor.

Principalele sfere ale arborelui vieții

Coroana (Crown): reprezintă cuvântul și voința lui Dumnezeu.

Înțelegerea (Understanding): reprezintă propria identitate, misiunea ta în această viață.

Înțelepciunea (Wisdom): simbolizează reflectarea, meditația și intuiția.

Severitatea (Severity): putere, energie pură și forță.

Mila (Mercy): compasiune, dragoste necondiționată, bunătate.

Frumusețea (Beauty): expansiune, feminitate și masculinitate, echilibru.

Splendoarea (Splendor): comunicare, caracteristici umane.

Victoria/Eternitatea (Victory/Eternity): reproducere, relații, Mama Natură.

Fundația (Foundation): sex, moarte și transformare.

Regatul (Kingdom): experiență, viață.

zodii

Iată ce spune arborele vieții despre calea destinului, în funcție de zodie

Berbec – a patra cale

Calea Justițiarului și a Eliberatorului

Calități: război, masculinitate, putere, victorie, strategie, independență, inițiativă, aventură, determinare, activitate.

Descriere: această cale conectează înțelepciunea cu frumusețea. Este calea civilizației, a asigurării ordinii. Eliberatorii aleg această cale, redându-le libertatea celor din jurul lor și structurând o viață care să aibă în plan principal echilibrul sufletului. Este calea liderilor și a reformatorilor, a soldaților și a războinicilor luminii.

Carte de tarot: Împăratul, tatăl care este căsătorit cu iubita sa împărăteasă, reprezintă eliberarea de opresiunea internă și externă. Acesta îi protejează pe cei aflați în suferință și nu va ezita să poarte un război pentru a-și atinge scopurile.

Taur – a cincea cale

Calea Liderului Spiritual și Oceanul Înțelepciunii

Calități: învățătură spirituală, sfat, bogăție, talent, intuiție, sociabilitate, memorie bună, voce interioară.

Descriere: această cale leagă înțelepciunea de milă, trăsătură care include iertarea și compasiunea. Aceasta marchează drumul unui maestru spiritual care facilitează conexiunea noastră cu divinul, cu spiritualul. Cunoscută și ca Oceanul Înțelepciunii, această cale inovatoare este pentru cei dornici să adune piesele împrăștiate și să vindece rănile. Bunătatea și compasiunea sunt cele două trăsături dominante ale acestui drum. Cu toate aceste calități, unificatorul va primi mereu mai mult decât cere sau decât are nevoie.

Carte de tarot: Marele Preot este liderul spiritual intern, care comunică cu tine prin intuiție. Acesta încearcă să se conecteze eului tău interior prin conștiință, pentru a te face conștient de propriul potențial.

Gemeni – a șasea cale

Calea Logicii în serviciul Inimii și a Îndrăgostiților

Calități: iubire, statornicie, calități de orator, de scriitor și de afacerist.

Descriere: îndrăgostiții guvernează calea dintre înțelegere și frumusețe. Ca în cazul tuturor aventurilor, această cale poate crea o legătură de durată, dacă conexiunea se face din dragoste. Atunci când critica și neînțelegerile domină, acest drum va duce la separare și la divorț. Oricine călătorește pe acest drum trebuie să folosească capacitatea de înțelegere, logica și puterea rațiunii în serviciul frumuseții, a dragostei și a spiritualității.

Carte de tarot: Îndrăgostiții reprezintă pe cele două persoane care sunt de fapt una, uniunea ideală a tuturor dualităților. Aceștia folosesc dragostea ca pe o unealtă în a construi unitatea.

Rac – a șaptea cale

Calea Servitorului lui Dumnezeu și a Copilului Apelor

Calități: înțelepciune, familie, succes, focusare, sănătate, victorie, optimism.

Descriere: această cale îmbină înțelegerea cu severitatea și este o cale legată de familie, casă, securitate și ospitalitate. Acest drum a protejării căminului este și drumul meditației. Meditația cere statornicie, răbdare, liniște și disciplină. Scopul acestuia este să te ajute să îți găsești casa și liniștea.

Carte de tarot: Faetonul (Carul), ce simbolizează vehiculul pe care omenirea îl poate folosi pentru a ajunge la Dumnezeu. Carul este codul pentru meditație. Atunci când meditezi, îl întâlnești pe Dumnezeu călătorind fără a te mișca.

Leu – a opta cale

Calea Sabiei în Flăcări și a Creativității

Calități: vitalitate, dragoste, romantism, copii, creativitate, distracție, putere și spiritualitate.

Descriere: acest drum îmbină mila și severitatea. Calea evocă creativitatea și romantismul, uniunea dintre energiile masculine și feminine la nivelul sufletului. Puterea, autoritatea și voința ghidează această cale ce necesită generozitate și loialitate. Este unul dintre cele mai spirituale drumuri, ce are în centrul atenției un călător. Este condus de fericire, joacă, copii și romantism.

Carte de tarot: Cartea Puterii simbolizează forța care vine atunci când lași la o parte mândria și devii un canalizator al energiei lui Dumnezeu. Cartea reprezintă o femeie care deschide gura unui leu. Forța sa nu vine din puterea fizică, ci din voința spirituală.

Fecioară – a noua cale

Calea Purificării și a Păstrătorilor Luminii

Calități: puritate, muncă, atenție, introspecție, spiritualitate, voință, independență, ajutorare.

Descriere: această cale leagă mila de frumusețe și este un drum pentru cei care trăiesc pentru a fi de folos celorlalți și pentru a-i ajuta. Păstrează Lumina lui Dumnezeu, care trebuie să fie îngrijită până când toată lumea începe să o urmeze. Este un drum care necesită dedicație și curățenie. Te îndeamnă să îți găsești echilibrul, să eviți excesele și să fii un ghid înțelept.

Carte de tarot: Eremitul simbolizează omul pur. Acesta s-a eliberat de toate bunurile fizice și dorește să le arate și celor care sunt legați de lucruri pământești calea de eliberare.

zodii

Balanță – a unsprezecea cale

Calea Echilibrului și a Dreptății

Calități: echilibru, diplomație, design și artă, simetrie, avocat, relații, contracte, mariaj, echilibru între extreme.

Descriere: acest drum îmbină severitatea cu frumusețea. Se bazează pe echilibru, dreptate, lege, pace și relații. De obicei, este calea urmată de avocați, judecători și negociatori. Trebuie să acorzi o atenție deosebită partenerilor de afaceri, dar și persoanelor importante din viața ta, inclusiv perechii tale. Judecă înțelept, echilibrat și evită schimbările de la o extremă la alta. Acest drum implică și frumusețea. Astfel, poți urma căile artistice și creative.

Carte de tarot: Dreptatea simbolizează deciziile echilibrate care trebuie luate pe această cale. Nu te lăsa fermecat de frumusețea exterioară. Nu lăsa ochii să decidă în locul rațiunii.

Scorpion – a douăsprezecea cale

Calea Intimității și a Transformării

Calități: transformare, intensitate, imunitate, moștenire, sexualitate, vindecare, comportament criminal, moarte, pericole externe, schimbări influențate de factori externi.

Descriere: drumul leagă frumusețea de eternitate în scopul transformării. Totuși orice tip de transformare implică moarte și distrugere atunci când curățăm terenul pentru o nouă cultură. După moarte urmează nașterea sau regenerarea. Această cale implică secrete, investigații, cercetări, intimitate și sexualitate. Vei învăța că nimic nu este veșnic, nici măcar frumusețea.

Carte de tarot: Moartea nu denotă neapărat o moarte fizică. Această carte simbolizează nevoia de transformare și de schimbare. Reprezintă sfârșitul unei situații sau al unei atitudini, nu al unui om.

Săgetător – a paisprezecea cale

Calea Alchimiei și a Curcubeului

Calități: călătorie, culturi străine, educație aleasă, adevăr, filosofie, alchimie, versatilitate, optimism, noroc, sincronie.

Descriere: această cale este cea a frumuseții și a fundației, a Soarelui și a Lunii. Persoana care va merge pe acest drum va ști secretul vieții și al lucrurilor din jur, și de aceea nu este un drum ușor. Necesită optimism și încredere, deoarece doar așa poți trece ușor peste obstacole.

Carte de tarot: Echilibrul simbolizează efortul de a obține un echilibru între feminin și masculin în ceea ce privește arhetipurile universului și întreaga ordine a acestuia.

Capricorn – a cincisprezecea cale

Calea Gravității și a Practicii

Calități: practică, ordine, conservatorism, tradiție, statut, carieră, ambiție, disciplină, succes, umor, frică, tentație.

Descriere: calea conectează frumusețea cu splendoarea. Necesită implementarea practică a talentelor unei persoane. Acest drum oferă succes, însă doar plătind prețul răbdării, al perseverenței și al încrederii. Evită minciunile și tendința de a te adânci în gânduri. Folosește-ți talentele în folosul celor din jur și privește înainte.

Carte de tarot: Diavolul simbolizează lumea ta personală, a subconștientului și a problemelor pe care vrem să le eviți. Diavolul este cel care te împinge să acționezi, să te întreci pe tine însuți.

Vărsător – a șaptesprezecea cale

Calea Justiției și a Lumii de Apoi

Calități: paradigmă nouă, viitor, speranță, prietenie, libertate, egalitate, tehnologie, informație, adevăr cosmic, muncă umanitară.

Descriere: drumul conectează eternitatea cu fundamentul. Aceasta este calea oamenilor care îi ajută pe alții, a celor darnici și altruiști. Oamenii care urmează acest drum par ciudați, dar nu trebuie să fie înlăturați de la misiunea lor unică.

Carte de tarot: Steaua reprezintă un gardian extraterestru care lucrează în folosul omenirii.

Pești – a optsprezecea cale

Calea Misticului și a Scarabeului

Calități: iluzie, puteri psihice, mister feminin, subconștient, frici înfruntate, droguri, dependență și vicii, nebunie, vise, schimbări biologice.

Descriere: calea conectează regatul (lumea materială) de eternitate și de divin. Este drumul scarabeului, o cale care îmbină spiritualul cu existența umană. Folosește-te de lumea materială pentru a atinge desăvârșirea spirituală. Calea mistică poate fi dificilă, dar numai cei care îndrăznesc vor fi capabili să descopere noi căi pentru ei și pentru cei din jurul lor.

Carte de tarot: Luna conectează visele, meditația și abilitatea de a vedea în întunericul nopții. Luna funcționează ca o ușă spre puteri feminine și spre mistere.

Ține cont de sferele arborelui vieții corespunzătoare zodiei tale, deoarece acestea sunt menite să îți arate calea spre desăvârșire și punctele tale slabe!

Surse foto: iStock, Pixabay, Pinterest

Articolul urmator
Tipul greșit de persoană pe care o atragi, în funcție de zodie
Tipul greșit de persoană pe care o atragi, în funcție de zodie
Ți-ai întâlnit iubirea vieții până acum?
Incepe quiz
Ți-ai întâlnit iubirea vieții până acum?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (4)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.