Horoscop
Înapoi la
Nu Skin
YOUNG&BEAUTIFUL
Adevarata Stare de Bine

Cum te schimbă iubirea, în funcție de zodie

Otilia Geavlete

Iubirea este foarte importantă, indiferent de zodia în care ne-am născut. Ea ne transformă adesea în cea mai bună variantă a noastră, scoțând la iveală trăsături ale feminității de care nici măcar nu eram conștiente. 

Dar nu toate zodiile își exprimă dragostea la fel, iar schimbările aduse de iubire diferă de la o nativă la alta. Nu este întâmplător că ne naștem sub semnul focului, apei, pământului sau aerului; aceste elemente influențează comportamentul nostru atunci când iubim, făcându-ne mai pasionale sau mai cerebrale, mai pragmatice sau mai romantice. 

iubire

Iată ce schimbări aduce iubirea pentru fiecare zodie în parte. 

Berbecul

Atunci când iubești, devii extrem de romantică și idealistă, pierzându-te în efuziuni sentimentale și declarații fără sfârșit. Crezi în toate miturile legate de dragoste, de la sufletele pereche la întâlniri karmice și ești gata să sacrifici orice pentru persoana iubită. Ești, în același timp, geloasă și posesivă, dar și foarte generoasă cu alesul tău. 

Taurul

Ești o demnă fiică a lui Venus, iar dragostea scoate la iveală femeia din tine, făcându-te senzuală și dornică de plăceri interzise. În dragoste îți place luxul, adori cinele romantice și experimentele erotice. Iubirea te transformă total, subjugându-ți rațiunea și făcându-te să iei decizii dictate numai de instinctul plăcerii. 

Gemenii

Nu te lași ușor transformată de iubire pentru că ții foarte mult la libertatea și la opiniile tale. Atunci când îți iei un angajament serios, încerci să-l înțelegi în profunzime pe bărbatul iubit, să găsești la el lucruri care să te stimuleze și să-ți hrănească spiritul de căutătoare. Pentru tine dragostea este o creștere împreună, scoțând la iveală ce este mai bun la tine și la partenerul tău. 

Racul

iubirea aduce la suprafață partea ta maternă și protectivă, te îmbogățește din punct de vedere emoțional și spiritual. Pentru tine, dragostea este punctul de plecare în cea mai frumoasă aventură a vieții și modalitatea prin care înțelegi cel mai bine lumea și pe cei din jur. Devotamentul tău față de persoana iubită este infinit, iar încrederea ta în dragoste nu dispare, nici măcar dacă ești trădată. 

Leul

Iubirea te face să strălucești, scoate la iveală firea ta aprigă și calitățile tale regale. Pentru o personalitate solară ca a ta, iubirea este cel mai bun combustibil pentru creștere și transformare. Când iubești, devii generoasă și pui în prim plan persoana adorată, renunțând chiar și la nevoia ta de a fi în centrul atenției. Dar ești, în același timp, foarte posesivă și ceri atenția deplină a partenerului tău. 

Fecioara

Iubirea te transformă total, făcându-te femeie în adevăratul sens al cuvântului, senzuală și plină de pasiune. Pe cât de pragmatică și calculată ești în viața de zi cu zi, pe atât de mult te abandonezi în dragoste. Când iubești vrei să te eliberezi de orice restricții și visezi orizonturi nesfârșite unde să evadezi cu alesul inimii tale. În cazul tău, dragostea se po0ate transforma ușor în obsesie, pentru că iubești fără să îți protejezi în nici un  fel inima. 

feminina

Balanța

Numai iubirea te poate face să renunți la lucrurile bine stabilite din viața ta, cum ar fi întâlnirile cu prietenii sau tabieturile tale săptămânale. Atunci când te îndrăgostești, pui binele persoanei iubite mai presus de propriile tale interese, astfel încât poți fi adesea rănită. Pentru că te afli sub semnul lui Venus, nu poți trăi fără dragoste, care scoate la iveală tot ce este mai frumos în sufletul tău. 

Scorpionul

Faci o distincție destul de clară între erotism și iubire;  atunci când ai doar o relație sexuală cu un bărbat, este ca și cum ai bea o cafea, nu se schimă nimic în sentimentele tale profunde. Dar iubirea adevărată te transformă completă, făcându-te să-ți deschizi inima și să dai la iveală temeri și slăbiciuni pe care nu le-ai încredințat nimănui înainte. Ca și Racul, ești total devodată partenerului tău, iar dacă întemeiați o familie, va deveni cel mai important lucru pentru tine. 

Săgetătorul

Pentru o persoană independentă ca tine, dragostea poate părea uneori o adevărată amenințare, pentru că te obligă să faci compromisuri și să renunți la unele dintre visele tale de aventurieră. Dar, atunci când iubești cu adevărat, ești dispusă să accepți aceste compromisuri, pentru că sufletul tău pereche devine centrul gândurilor și acțiunilor tale. De obicei, însă, cauți persoane care au o dorință de libertate la fel de mare ca și tine, de aceea nu trebuie să-ți sacrifici spiritul explorator. 

Capricornul 

Dacă este ceva care să te desprindă de munca și ambițiile tale, aceasta este iubirea, pentru că ești una dintre cele mai devotate persoane când îți dăruiești inima cuiva. Dragostea dezvăluie cea mai sinceră și ocrotitoare parte din tine, mai ales că atunci când iubești nu accepți jumătățile de măsură. Deși se spune despre zodia ta că este realistă și ancorată în material, când te îndrăgostești ești cât se poate de idealistă și romantică. 

Vărsătorul

Ca și celelalte zodii de aer, nu te lași ușor prinsă în mrejele dragostei, mai ales că ai o fire destul de rece și controlată. Totuși, când iubești, ești dispusă să faci orice sacrificiu pentru pesoana dragă. O faci atât din dragoste, cât și dintr-un simț moral caracteristic zodiei tale. Dăruiești totul în iubire fără a aștepta ceva în schimb, dar îți este foarte greu să lași garda jos și să-ți mărturisești sentimentele, chiar și în fața persoanei iubite. 

Peștii

fericita

Dintre toate zodiile, tu ești persoana care se schimbă în totalitate când iubește, reflectând dorințele și așteptările partenerului. Sensibilitatea ta proverbială te facă să rezonezi în profunzime cu persoana iubită, să-i citești gândurile și să te adaptezi tuturor nevoilor sale. Riscul cel mai mare este că ai putea deveni dependentă de iubitul tău și ai putea fi rănită, dacă acesta nu este omul pe care îl meriți.

Surse foto: Istock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!