Horoscop
Înapoi la

Cum te va părăsi, în funcție de zodie

Cum te va părăsi, în funcție de zodie

Mihaela Onofrei, redactor Divahair.ro

Există multe lucruri la care renunțăm în viață: job, mașină, casa părintească, orașul în care trăim... însă nimic nu poate fi mai dureros decât încheierea unei relații și momentul în care suntem părăsite. Totuși, sfârșitul unei povești de amor nu trebuie privit neapărat ca pe un lucru negativ. Uneori, este mai bine ca o legătură nefericită să se termine, deoarece doar așa putem să ne ridicăm standardele și să devenim mai puternice și încrezătoare în forțele proprii.

Fiecare persoană are propriul stil de a părăsi pe cineva. Dacă unii bărbați devin prea geloși și au frecvent izbucniri care duc în cele din urmă la despărțire, alții sunt prea sensibili, iar decizia va fi luată de comun acord. În funcție de zodia lui, vei vedea că partenerul tău te va părăsi într-un anumit mod, deoarece anumite trăsături îl vor împinge pe o anumită cale.

cuplu care se desparte

Iată cum te va părăsi, în funcție de zodie!

Berbec

Berbecii sunt impulsivi, iar acest lucru îi face ca, oricât de mult ar greși, să nu recunoască niciodată. Mândria este extrem de importantă pentru nativ și acesta este și unul dintre motivele pentru care te va părăsi. Cel mai probabil, despărțirea va avea loc după o ceartă serioasă sau o discuție în contradictoriu. Berbecii vor continua să își susțină părerea, chiar dacă e greșită, iar faptul că nu vei fi de acord cu ei îi va răni profund.

Taur

Taurul este un partener fantastic. Este senzual, extraordinar în pat și gătește foarte bine. Totuși, atunci când devine gelos, e în stare de orice. Nu te poți înțelege cu el în această situație și nu te va asculta, deoarece furia îl va orbi și îi va astupa urechile. Va deveni din ce în ce mai nervos, iar acest lucru va duce în cele din urmă la despărțire.

Gemeni

Pentru zodia Gemeni, nu este nimic mai înspăimântător decât a fi într-o relație cu persoana visurilor sale. Le este foarte frică să nu o dea în bară, și de aceea vor prefera să își ignore sentimentele și să plece înainte ca lucrurile să se înrăutățească. Bărbatul Gemeni are toate calitățile pentru a fi iubitul ideal într-o relație, însă este prea orb ca să își dea seama de ele.

Rac

Racul nu te va părăsi, ci tu îl vei părăsi pe el. Acest partener este însetat după afecțiune și atenție, ceea ce te va face să îți pierzi mințile. Pentru ca un Rac să fie fericit, trebuie să îi oferi mereu dovezi de dragoste și să îi arăți cât de mult contează pentru tine. Când nu se întâmplă acest lucru, devine trist și depresiv, ceea ce te determina să iei decizia de a pune capăt relației, pentru a nu-l răni și mai tare.

cuplu care se desparte

Leu

Leul nu va fi satisfăcut niciodată complet într-o relație. Deși va fi cu tine, își va păstra opțiunile deschise și portițe de scăpare. Acest lucru provine din instinctul lui de prădător, care îi transmite că merită mult mai mult de atât și că există loc de îmbunătățiri. Atunci când o altă domnișoară îi va stârni interesul, va porni la vânătoare fără a da doi bani pe tine și pe sentimentele tale.

Fecioară

Fecioara are standarde extrem de ridicate, chiar și atunci când vorbim de bărbatul născut în această zodie. Acest partener este destul de rigid în anumite privințe și tinde mereu spre perfecțiune. Îi place să aibă o casă curată, toate lucrurile puse în ordine, iar din această cauză viața în doi i se va părea destul de haotică. Certurile vor apărea din cele mai mici motive, și dacă nu te ridici la standardele lui, te va părăsi.

Balanță

Atunci când este îndrăgostit, bărbatul Balanță poate ignora multe aspecte. Acest nativ se dedică 100% relației în care se află și mereu se va oferi să te ajute, până la un moment dat. Deși motivele pentru care îi ceri ajutorul sunt perfect inocente, bărbatul Balanță ca începe să creadă că îl folosești și că sentimentele tale nu sunt adevărate. Te va părăsi fără niciun fel de explicații și va dispărea in viața ta la fel de repede cum a apărut.

Scorpion

Scorpionul este un semn sexual, dar nu, nu te va părăsi pentru că te va înșela, așa cum probabil te gândeai! Acest bărbat este pasional și loial și de cele mai multe ori nu el este cel care calcă strâmb. Bărbatul Scorpion te va părăsi fără regrete doar dacă va afla că l-ai înșelat.

cuplu care se cearta

Săgetător

Cu greu vei putea îmblânzi bărbatul din această zodie! Poate că va încerca să se așeze la casa lui și să fie loial într-o relație, însă acest lucru nu va dura prea mult timp. Săgetătorul este însetat de schimbare și tocmai acest fapt îl va face să te părăsească, atunci când te vei aștepta mai puțin, chiar și în cele mai importante momente ale vieții voastre de cuplu.

Capricorn

Este un lucru destul de comun ca un bărbat Capricorn să îi ofere iubitei sale sugestii și sfaturi pentru a se îmbunătăți. Atunci când se întâmplă invers, egoul acestui nativ îl va face să se simtă rănit. Capricornul crede că este o persoană puternică, independentă și capabilă, și nu îi place deloc atunci când perechea sa vorbește despre slăbiciunile sale. Acest semn zodiacal te va părăsi fără să stea pe gânduri atunci când nu va avea parte de complimente și laude.

Vărsător

Vărsătorul se atașează de fiecare parteneră pe care o are și nu poate renunța complet la fosta, mai ales atunci când este la început de relație cu tine. Dacă ea se va întoarce la el și îi va spune că îl vrea înapoi, nativul se va despărți de tine imediat. Pentru un Vărsător, este mai simplu să continue ce a început deja decât să o ia de la zero cu o altă persoană.

Pești

Bărbatul Pești are o imaginație extrem de bogată, îi place arta și este o persoană iubitoare. Dacă tu ești ceva mai conservatoare și nu ești dispusă să te schimbi, atunci te va părăsi într-un mod politicos, asigurându-se că el va fi vinovatul și că tu nu vei suferi prea mult.

Fiecare persoană are propriul mod de a pune capăt unei relații, iar acest lucru se datorează și trăsăturilor zodiei în care se află.

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Cine este sufletul tău pereche de care te leagă o lecție karmică, în funcție de semnul zodiacal
Cine este sufletul tău pereche de care te leagă o lecție karmică, în funcție de semnul zodiacal
Cum ar trebui să arate machiajul tău zilnic, în funcție de personalitate
Incepe quiz
Cum ar trebui să arate machiajul tău zilnic, în funcție de personalitate

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.3 (18)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.