Horoscop
Înapoi la
Nu Skin
Optezi sa Impresionezi

Cuplul din zodiac care va trăi cea mai fierbinte poveste de dragoste vara asta

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

Anotimpul pasiunilor s-a deschis cu cuadratura de pe 3 iunie dintre Venus și Marte, care a adus împreună sufletele pereche, a dat frâu liber iubirilor interzise și a creat atracții incontrolabile între semnele zodiacale. Între numeroasele iubiri care vor lua naștere în vara lui 2021 una va fi mai puternică decât toate celelalte, surclasându-le prin intensitatea emoțiilor și prin profunzimea sentimentelor. 

Protagoniștii acestei povești romantice sunt considerați cele mai sensibile semne din întregul zodiac. Compatibilitatea lor este maximă, pentru că ambele sunt semne fluide, care pun preț pe intuiție și pe exprimarea neîngrădită a emoțiilor. Dacă ți-am trezit curiozitatea, este vremea să-ți dezvăluim care este cuplul de aur al verii. Câștigătorii acestui titlu mult râvnit sunt Racul și Peștii, două zodii a căror întâlnire este binecuvântată de stele. 

romantic

Cel mai frumos cuplu al verii: Peștii și Racul

Aceste două zodii sunt făcute să fie împreună, pentru că se aseamănă în toate, dar mai ales în ceea ce privește iubirea. Elementul lor comun, apa, aduce aceste semne  împreună și le face să-și elibereze torentul sentimentelor. Pești și Racul au o legătură de suflet și se ocrotesc reciproc, fiind atenți unul la nevoile celuilalt. Ambele zodii sunt predispuse să se atașeze profund de parteneri, uneori până la dependență. Familist convins, Racul caută un partener care să-i ofere acel cămin mult visat, unde să-și împlinească potențialul. Pe de altă parte, romanticii Pești beneficiază din plin de protecția și devotamentul Racului, pe care aproape că-l idealizează. 

Astrele prevestesc această dragoste fierbinte, mai ales că din 20 iunie, Soarele va intra în Rac, făcând ca pasiunea să se aprindă în sufletul și trupul său. Racul și Peștii sunt eccelenți parteneri sexuali, care se vor bucura de plăceri intense în dormitor. Eclipsa solară de pe 21 iunie din Rac va deschide calea experimentelor erotice, care îi vor apropia și mai tare pe cei doi nativi. Același lucru în va provoca eclipsa lunară de pe 5 iulie, ținând cont că Luna este astrul călăuzitor al Racului și, în eclipsă, îl conectează cu cele mai ascunse dorințe ale sale. 

cuplu apa

În luna iulie, Soarele este în trigon cu Neptun, protectorul Peștilor, în vreme ce pe 27 iulie planeta dragostei se află în cuadratură cu același astru, stăpân al romantismului și al proiecțiilor amoroase. Iată de ce Peștii vor căuta o persoană care să le satisfacă pe deplin nevoia de dragoste și să li se asemene în modul de a iubi. Și ce alt semn este mai potrivit decât emoționalul Rac? În luna iulie, Peștii și Racul vor duce la apogeu o relație care a înflorit încă de la începutul verii. 

Pe 7 august, Venus intră în Rac și pe 27 august este în trigon cu Neptun. Pentru cuplul Rac-Pești, această configurație astrală echivalează cu găsirea stabilității, după o lungă căutare. Este momentul în care ar putea apărea cereri în căsătorie sau s-ar putea lua decizii de trecere la un nou nivel al relației. 

Surse foto: Istock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.2 (9)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta