Horoscop
Înapoi la

Cuplul iernii: zodiile care se îndrăgostesc pe viață

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de...

În această iarnă, dragostea va fi la loc de cinste în sufletul a doi nativi. Se vor îndrăgosti iremediabil și vor găsi acea persoană care le va sta alături o viață întreagă. Doi dintre nativii din horoscop vor găsi iubirea adevărată și vor avea parte de cea mai bună perioadă din viața lor!

Cele două zodii vor forma un duo dinamic și împreună nu vor avea vulnerabilități. Partenerul le va da putere și se vor susține unul pe celălalt, cu multă încredere și iubire.  Cuplarea favorabilă nu trebuie întotdeauna să aibă loc între două persoane necunoscute. Iubirea poate veni când nu te aștepți și poate înflori din partea unei persoane pe care o vedeai doar ca pe un prieten sau una pe care nu ai fi crezut niciodată că o vei plăcea și în alt mod. 

Cuplul acestei ierni este capabil să mute munții din loc împreună și este un exemplu atunci când vine vorba despre sprijin reciproc. 

Leul și Scorpionul, cuplul puternic al acestei ierni! Rămân împreună pe viață

Femeia Leu trăiește viața la intensitate maximă pentru că vrea să se bucure de fiecare secundă a existenței sale. Fie că asta înseamnă să se certe, să iubească, să fie fericită, face totul cu pasiune sau deloc! Are o personalitate foarte puternică și nu este ușor să-i fi prin preajmă, dar atunci când își găsește partenerul potrivit, cel care trăiește cu același entuziasm și pasiune, va simți într-adevăr că a atins echilibrul în viață. Pe de altă parte, bărbatul Scorpion este definiția pasiunii, ceea îl face candidatul perfect către inima focoasei Leoaice. Ea înțelege că uneori trebuie să exprimi totul dintr-o dată și să fie sinceră atunci când are o discuție cu partenerul, ceea ce înseamnă că niciodată aceste două semne zodiacale nu se vor judeca reciproc. 

Citește și: Horoscopul dragostei 2021: ce te așteaptă pe plan amoros, în funcție de zodie

Femeia Leu și bărbatul Scorpion pare că s-ar fi izbit unul de celălalt, fără niciun plan sau scop. Iubirea îi "lovește" pe amândoi, mânați, în primul rând, de pasiune și dorință. Dacă sunt atrași unul de celălalt, acest lucru i-ar putea înnebuni, deoarece niciunul dintre ei nu va putea să își exprime, din prima sentimentele. 

Este extrem de dificil pentru o femeie Leu și un bărbat Scorpion să ajungă la intimitate, deoarece au o viziune diferită asupra emoțiilor. Ceea ce Leul vede ca iubire, bărbatul Scorpionul găsește superficial și enervant, iar ceea ce femeia Leu vede ca iubire, Leul găsește deprimant și iritant. Amândoi trebuie să renunțe la control, în totalitate, dacă vor să găsească satisfacție sexuală unul cu celălalt. Și o fac, cu brio! Așa cum spune vechea vorbă din popor, opusele se atrag întotdeauna și, lăsând la o parte atracția incontestabilă de la început, ambii vor realiza că sunt perfecți unul pentru celălalt. Profunzimea, care este tipică pentru bărbatul Scorpion, este ceva pe care femeia Leu ia în considerare atât de mult. Conversațiile lor pot fi foarte tensionate pentru amândoi, dar pe parcurs vor realiza că își oferă reciproc exact ceea ce au nevoie amândoi. Iar asta îi face să fie un cuplu solid, ce rezistă împreună testului timpului. 

Acestea fiind spuse, a avea un cuplu format din două pietre tari poate crea o dramă, dar nu există niciodată o zi în care acești doi nativi să nu se distreze împreună.

Surse articol: Astrology / Cosmopolitan / Yourtango

Surse foto: IStock

Articolul urmator Zodiile care nu te vor trăda niciodată! Ele sunt cele mai loiale semne zodiacale

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.8 (5)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.