Horoscop
Înapoi la

Horoscopul dragostei 2021: ce te așteaptă pe plan amoros, în funcție de zodie

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Anul 2021 aduce, din punct de vedere sentimental, nativilor au multe provocări, surprize, dar și încercări ce le vor testa limitele. 

La începutul lui 2021, Saturn va fi în zodia Capricorn, iar Jupiter va oferi roadele sale fiecărei zodii în parte. Tranzitul lui Jupiter va avea loc în zodia Vărsătorului, în luna aprilie -  septembrie. În plus, tranzitul lunar al Soarelui, precum și cel al lui Marte, Mercur și Venus în diferite semne astrologice vor oferi o nouă perspectivă asupra calității vieții amoroase.

Surprize pe plan amoros, în 2021, pentru toate zodiile!

Berbec. Vei avea parte de momente neprețuite alături de partenerul tău și veți reuși să stabiliți o legătură mai profundă. La începutul lunii ianuarie 2021, este posibil să te confrunți cu ceva probleme în relație, cauzate de lipsa de comunucare. Cu toate acestea, între aprilie și iunie și după aceea, în august și septembrie, relația voastră va fi minunată, iar viața amoroasă va fi în expansiune, chiar cu planuri mari, de căsătorie și întemeierea unei familii. În acest timp, vei câștiga forță în relația ta și încrederea reciprocă dintre tine și partenerul tău va fi la apogeu.

Taur. Anul care vine se va dovedi a fi un avantaj pentru viața ta amoroasă, deoarece îți va întări relația. Vă veți adora, pur și simplu, unul pe celălalt, și veți planifica multe călătorii împreună, pentru a vă consolida și mai mult legătura. Înțeleptul sistemului solar, planeta Jupiter va fi poziționat în a noua casă a horoscopului tău, adică cea a tradițiilor și a familiei. Dezvoltarea laturii amoroase va fi una dintre prioritățile tale în anul viitor. Vei avea parte, de asemenea, de abundență financiară, care te va ajuta să îți surprinzi partenerul cu multe daruri scumpe.

Gemeni. Vei obține rezultate mixte în viața în anul 2021. Vei avea o perioadă dificilă de testare și vei aborda viața intimă într-o manieră pragmatică, ce nu va fi apreciată de partenerul tău, care se va aștepta la mai multe emoții din partea ta. Relațiile cer întotdeauna mai multe sentimente decât tehnici practice. Este important să ai compasiune față de partenerul tău, prin urmare, dacă iubești pe cineva cu toată inima ta, atunci afectivitatea ta va fi un avantaj în acest timp și legătura cu dragostea vieții tale va înflori.

Citește și: Zodii care își găsesc sufletul pereche în octombrie

Rac. Ești unul dintre cele mai emotive semne zodiacale din horoscop, empatic, dar și grijuliu. Ești făcut să primești iubire, iar în aceea ce privește viața a amoroasă, aceasta se va simți ca într-un adevărat carusel emoțional, cu multe urcușuri și coborâșuri. Luna februarie va fi deosebit de favorabilă. De asemenea, vei avea parte de momente frumoase în relația ta între mijlocul lunii martie până la mijlocul lunii aprilie. Povestea voastră de iubire va fi la cote maxime și vei avea grijă intens de partenerul tău și, în schimb, va apela mereu la candoarea și gingășia ta.

Leu. Poziția planetelor indică faptul că, dacă te afli într-o relație de dragoste de lungă durată, există șansa să te căsătorești cu partenerul între lunile aprilie și septembrie. Dacă ești singur, vei avea șansa de a cunoaște o persoană specială în luna noiembrie 2021. Ar trebui să eviți orice fel de confruntări care să-l facă pe partenerul tău nefericit sau supărat pe tine. Vei câștiga cu inima persoana iubită, dar și cu înțelepciune și sfaturi sincere. Acest lucru te va ajuta, de asemenea, să îți îmbunătățești relația, prin prisma faptului că veți trece împreună prin câteva situații dificile. 

Fecioară. Dacă încă ești singur, cineva va bate la ușa inimii tale în 2021. Vei intra într-o legătură intimă cu persoana respectivă și îți va fi foarte dragă. Saturn va fi și el prezent vă va testa iubirea și, dacă sunteți sinceri unul cu celălalt, atunci relația are șansă de reușită. În caz contrar, o posibilă separare poate apărea între voi. Este mai bine să stai departe de orice discuție în contradictoriu, mai ales în lunile iunie, iulie și decembrie. În lunile mai și octombrie, legătura voastră se va suda cu încredere reciprocă și comunicare, ceea ce te va ajuta să îți rezervi un loc special în inima partenerului.

Balanță. Anul 2021 va aduce dinamism în viața ta și vei fi mai fericit când vei realiza cât de împlinit ești în relație, iar partenerul va aduce cu sine o mulțime de noroc și prosperitate. Predicțiile astrale amoroase pentru 2021 arată că între aprilie și septembrie va fi o perioadă vitală pentru relația ta, deoarece legătura voastră va deveni mai puternică și mai benefică. Dacă partenerul tău vrea să lucreze undeva, atunci va primi locul de muncă dorit în luna decembrie, ceea ce vă va face pe amândoi să fiți foarte bucuroși. Anul acesta îți va oferi adevărate binecuvântări în viața ta amoroasă, deoarece tranzitele planetare se pot dovedi favorabile pentru tine.

Scorpion. În ciuda naturii tale romantice, partenerul tău se va confrunta cu provocări de înțelegere, schimbările tale de dispoziție și reacțiile fluctuante. Aceste circumstanțe vor duce la lipsa comunicării, ceea ce vă va îndepărta unul de celălalt. Pe de altă parte, planeta Saturn va fi poziționată în a treia casă, cea a comunicării tranșante și va avea un aspect asupra celei de-a cincea case, cea a relației sentimentale, pentru tot anul. Acest lucru va adânci dragostea pe care vi-o purtați unul pentru celălalt și va construi încredere reciprocă.

Citește și: Delicată și creativă, zodia asta e tot ce își dorește un bărbat de la partenera lui de viață

Săgetător. Poate că vei fi pus în situația în care va trebui să alegi între familie și iubire, așa că va trebui să iei decizii dure. Marte se va poziționa în a cincea casă, cea a atașamentului sentimental, la începutul anului, ceea ce va aduce energie și pasiune fără margini în voi. Acest lucru te va determina să faci mai multe eforturi în relația ta. Vei fi destul de romantic, pe tot parcursul anului, și vei avea ocazii ample de a-ți exprima sentimentele față de partenerul tău. 

Capricorn. Jupiter, împreună cu Saturn, se vor poziționa în prima ta casă, care este o poziție ideală pentru viața ta amoroasă. În timp ce al cincilea aspect al lui Jupiter prezentat în prima ta casă te va face iubitor și generos, Saturn va lucra și la dezvoltarea veridicității, disciplinei și onestității în relație. În ianuarie, februarie și apoi aprilie, vor exista momente perfecte pentru tine, când vei plonja în oceanul iubirii, iar relația ta va progresa foarte repede. Între timp, în martie și între iulie și august, va trebui să fii puțin atent, deoarece ar putea exista dispute între voi doi. 

Vărsător. La începutul anului, dacă ești deja implicat într-o relație, amândoi veți avea un sentiment de atracție puternică unul față de celălalt și veți avea conversații lungi, ce pot dura chiar toată noaptea. În primele luni ale anului, adică ianuarie, februarie, este posibil ca partenerul tău să plece din țară, prin prisma locului de muncă, ceea ce poate aduce o oarecare distanță în relația ta, totuși, aceasta nu va fi o problemă dacă vorbiți frecvent și vă împărtășiți reciproc toate trăirile.

Pești. Pe de o parte, de la începutul anului, planeta Saturn va fi poziționată în casa a cincea, cea a relațiilor amoroase, și va fi aduce urcușuri și coborâșuri în viața ta. Pe de altă parte, aspectul pozitiv al lui Jupiter va întări relația cu persoana iubită. Ceea ce înseamnă că vei experimenta momente bune și rele în relația ta, așa că va trebui să depui eforturi pentru a rezolva toate posibilele probleme. Dacă eviți conflictele, atunci relația va merge bine. Fericirea se va întoarce din nou în viața ta amoroasă din decembrie și vei putea petrece timp de calitate cu partenerul tău.

Surse articol: Astrosage / Wisehoroscope / Ganeshaspeaks

Surse foto: ISTOCK

Articolul urmator Cea mai toxică trăsătură a caracterului tău, în funcție de zodie

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.2 (14)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.