Horoscop
Înapoi la

De ce are nevoie fiecare zodie la începutul unei relații amoroase

De ce are nevoie fiecare zodie la începutul unei relații amoroase

Lorena Pintilie

Atunci când intrăm într-o nouă relație, iar povestea noastră de dragoste începe să se scrie, ne dorim să avem parte de o iubire ca în basme. Viața este extraordinar de imprevizibilă, așa că, de multe ori ne regăsim în punctul în care nici măcar nu ne putem imagina cum vor decurge lucrurile. Singurul lucru de care putem fi siguri este de ceea ce simțim noi și de ceea ce ne dorim cu adevărat de la persoana de lângă. Tu știi de ce ai nevoie la începutul unei noi relații?

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Ca să fii sigur/ă că vei porni cu dreptul într-o relație amoroasă nouă, îți sare în ajutor astrologia, care îți spune că e important să te cunoști pe tine ca să poți cunoaște pe altcineva. În funcție de semnul zodiacal sub care te-ai născut, dar și de caracteristicele generale ale acestuia, poți să ai o direcție atunci când dorești să începi o relație nouă. După cum spuneam, e nevoie să te cunoști pe tine și nevoile tale, să știi foarte bine ce îți dorești ca povestea ta de dragoste să fie lipsită de drame.

BERBEC

Ai nevoie de un fel de „vânătoare”

Zeul războiului trebuie să aibă ceva de cucerit, iar tu, Berbecule, trebuie să simți că talentele tale de seducător sunt expuse, mereu la vedere. Îți place să faci primul pas și adrenalina care vine din a-ți asuma riscuri este ceva magnific pentru tine. Tu crezi cu tărie că o poveste bună de dragoste trebuie să înceapă cu suspans și intrigă, altfel nu are niciun haz. Orice intrigă are nevoie de un conflict, iar rezolvarea acestui conflict este lucrul pe care construiești fundația relațiilor tale.

Depășirea împreună a unor bariere îți oferă sentimentul de siguranță de care ai nevoie pentru a vedea un viitor alături de cineva, iar entuziasmul unui nou început devine sursa nostalgiei tale. Vrei ca începutul să fie o călătorie sălbatică cu care să te poți lăuda ani la rând, în timp ce relația în sine va deveni o călătorie fără probleme.

Horoscopul dragostei, săptămâna 10 – 16 aprilie: unele zodii se vor simți copleșite de responsabilitățile din cuplu și vor dori să fugă unde văd cu ochii

TAUR

Ai nevoie de o cină cu fast

Este deja o regulă cu primele întâlniri pentru tine și înseamnă mai mult decât a face o primă impresie bună. Atunci când circumstanțele sunt aliniate, o întâlnire bună este o modalitate de a demonstra cât de mult îți place deja de cineva. Tocmai de aceea simți nevoia să plusezi mai mult decât ar fi cazul uneori și mergi pe ideea de "efortul corespunde nivelului de interes".

Tu nu cauți o simplă ieșire la o cafea cu cineva pe care l-ai cunoscut pe internet. Tu ai nevoie de o întâlnire cu fast, cu vin, artificii, culori, muzică bună, agitație, altfel nu are haz. Vrei ca toate simțurile tale să fie „gâdilate”, indiferent dacă scânteia dintre tine și persoana din fața ta se aprinde sau nu. Vrei ca cel/cea cu care te-ai întâlnit să vadă că te-ai dat peste cap, căci la tine este despre opulență, cel puțin la începutul relației.

Cuplu de tineri sărutându-se pe un ponton

GEMENI

Ai nevoie de răbdare și statornicie

Începutul unei noi relații este o perioadă de probă pentru cei care se întâlnesc cu tine. Partenerul/a tău/ta trebuie să își demonstreze capacitatea de a se integra în viața ta, deja plină de activități. Trebuie să câștige dreptul de a deveni prioritatea ta principală. Așadar, trebuie să fie capabil/ă să aștepte la coadă până își demonstrează abilitățile.

Indiferent cât de mare este succesul primei întâlniri, nu ești automat disponibil a doua zi pentru a menține un nivel ridicat al comunicării. Cauți pe cineva care va rămâne în preajmă în ciuda lipsei de satisfacție instantanee, care nu este descurajat de faptul că ai alte interese pe care să te concentrezi. Persoana care nu se așteaptă să lași totul baltă odată ce intră în viața ta, este persoana căreia îi vei oferi acces prioritar, VIP, la programul tău, și nici măcar nu va avea nevoie de un card de credit specific pentru a-l obține, ci pur și simplu trebuie să își arate devotamentul față de tine.

RAC

Ai nevoie de o persoană care să știe să spargă gheața

Tu ai nevoie de cineva care poate vorbi despre mai mult decât despre sport, mâncare sau animalul de companie la prima întâlnire. Ai nevoie de cineva care are o personalitate debordantă, ieșită din comun care să fie dispus/a să vină cu tot ce are mai bun la el/ea. Imaginează-ți că ești o biluță de ciocolată care are la interior un lichid delicios. Ei bine, persoana din fața ta trebuie să știe cum să ajungă la lichiorul din interior, iar asta o poate face dacă și ea se lasă cunoscută ușor.

Trebuie să existe finețe, farmec, delicatețe, interes, să fie acea cremă fierbinte care să te topească ușor, căci dacă te taie stângaci cu o linguriță, atunci te va îndepărta din prima. O încredere constantă, atrăgătoare și un interes sincer față de tine vor fi de ajuns pentru a trece de acea „coajă” inițială a discuțiilor mărunte.

LEU

Ai nevoie de spontaneitate

La începutul unei relații ai nevoie de cineva care să poată pivota de la cină la un pahar de vorbă, de la aburii alcoolului la o petrecere, de la o petrecere la karaoke și oriunde altundeva unde te-ar putea duce noaptea. Cineva care nu este preocupat să fie îmbrăcat pentru ocazie, care are suficientă încredere în sine pentru a se merge acolo unde îl aruncă posibilitățile fără să fie preocupat/ă de ceea ce poartă sau felul în care arată.

Ai nevoie de o persoană care să se bucure de ceea ce viața are de oferit, iar partea cea mai importantă este că o poate face cu tine. Cel mai important pentru tine este să găsești o persoană care ă poată ține pasul cu tine și felul tău de a fi, căruia să îi placă interacțiunea cu alți oameni și care are deschidere spre aventură și explorare. Tu ești o persoană care se mișcă și care se bucură de orice fel de interacțiune, iar asta te face mai fericit/ă decât orice. Singurul lucru care ar putea să-ți facă viața mai bună este cineva cu care să împarți toată această nebunie.

FECIOARĂ

Ai nevoie de cineva excentric

Cu cât mai ciudat, cu atât mai bine pentru tine pentru că te plictisești până peste de lucrurile banale. Nu vrei să mergi la o cafea cu cineva și să auzi despre cât de în serios își ia jobul de la 9:00 la 17:00, cât de mult îi place cursul de IT, sau despre echipa lor preferată. Vrei să descoperi secretele cele mai întunecate, totul despre despre experiențele bizare și, în general, despre lucrurile pe care nu i le-ar spune oricui.

Vrei să auzi despre ceea ce a reușit în cele din urmă după ce a încercat și a eșuat de mai multe ori, cum ar fi să facă maioneză de casă sau o construcție Lego foarte complicată pentru adulți. Ai nevoie de satisfacția de a ști că te conectezi cu acel cineva, nu că te întâlnești cu el/ea pentru un interviu în interes de serviciu. Te-ai chinuit atât de mult să ajungi cine ești și nu poți să fii asociat cu o persoană care nu a realizat nimic extravagant în toți anii de viață, nu?

4 zodii care își vor atinge toate obiectivele propuse până la sfârșitul anului. Luptă din greu, dar meritele vor fi pe măsură

BALANȚĂ

Ai nevoie de diversitate

Ai nevoie de cineva care să îți arate și alte lucruri pe lângă cele pe care le cunoști deja. Dacă ești o persoană căreia îi place să stea acasă și să se uite la filme pe canapea, ai nevoie de cineva care știe să danseze sau căruia îi place să facă drumeții. Dacă ești un mare amator de restaurante, ai nevoie de cineva care iubește să gătească acasă. Să știi că opusurile nu numai că se atrag, ci se și ajută reciproc să vadă lumea dintr-o perspectivă diferită. Tare, așa-i?

Tu trebuie să îți găsești pe cineva care să te scoată din zona ta de confort, căci prea mult dintr-un singur lucru, chiar și un lucru bun, poate stagna creșterea. Așa că, da, cu siguranță ai nevoie de un partener care să îți arate că lumea are mult mai multe de oferit față de ceea ce cunoști deja.

SCORPION

Ai nevoie de intimitate emoțională

Știm că poți crea chimie cu aproape oricine, așa că, la începutul unei relații, cauți cu adevărat acea conexiune emoțională mai profundă pentru a simți că există un viitor adevărat cu acea persoană. Ai nevoie de încredere și confort, de conversații ușoare, de atingeri tandre și de prezență, chiar dacă asta înseamnă să stai în liniște alături de posibilul tău partener.

Atunci când intuiția ta îți spune că acel cineva nu e intrigat doar de alura ta, de misterul tău, de atracția ta sexuală, ci că poate deja să deslușească conturul a ceea ce ești tu cu adevărat, sub tot acest strat senzual, că au perseverența de a rămâne și de a completa restul spațiilor goale, abia atunci îi vei acorda „acces” total la tine.

SĂGETĂTOR

Ai nevoie de provocări

Îți place să fii pus la încercare, Săgetătorule. Să fii tachinat și să te joci. Îți place să muncești pentru asta la început, să-i arăți cuiva că poți face mai mult decât să ți-l/ți-o dorești. Gratificarea întârziată, timpul petrecut rumegând la sentimentele tale în curs de dezvoltare, o construcție lentă a unei conexiuni mai profunde îți va da certitudinea de care ai nevoie pentru a ști că asta este ceea ce vrei și că poți investi pe deplin în acea relație. Atunci când oamenii se mișcă prea repede, începi să te îndoiești de tine însuți și nu vrei niciodată să te simți ca purtat de val. Ești mai cerebral de atât! Mai degrabă ai prefera să te lupți în amonte, știind că destinația este una pe care ți-ai ales-o singur/ă.

Cuplu de tineri înconjurați de lumânări în timp ce admiră orașul pe înserate

CAPRICORN

Ai nevoie de o persoană devotată

Vrei să fii răsfățat, iubit ca un copil mic. Vrei să știi că nu există nimeni altcineva care să te fi dorit atât de tare precum o face persoana din fața ta. Cineva care este dispus să te aștepte, dacă este nevoie, să facă tot îi stă în putință ca să îți intre în grații, va deveni într-un punct alesul/aleasa inimii tale. Ai nevoie de cineva care să își dorească să treacă peste munți și râuri ca să fie lângă tine.

Adori să știi că cineva e de-a dreptul leșinat pentru tine. Toată această fugă te face să realizezi că merită să intri într-o relație cu acea persoană și astfel îți dai voie să iubești și tu la fel. Și crede-ne, persoana potrivită te va înțelege și va crea un spațiu sigur în care tu să devii vulnerabil/ă.

VĂRSĂTOR

Ai nevoie de parteneriat

Ai nevoie de cineva care să se murdărească pe mâini în locul tău, sau alături de tine. Cineva care să nu se piardă prea mult în adrenalina primei întâlniri, cineva care poate începe lucrurile pe un picior practic și realist. Așa că, poți din start să renunți la cocktailuri în localuri slab luminate și să treci direct la ceea ce te face fericit/ă: practicalitatea. Grădina de legume are nevoie de atenție, trebuie să mergi la anticariat pentru a cumpăra mobilă cu un buget limitat sau ai câteva lucruri pe care vrei să le iei de la piața locală de fermieri, și toate acestea le poți face alături de persoana potrivită pentru tine. â

Cauți pe cineva care să fie acel companion persistent în viața de zi cu zi, și nu doar o poveste cu Cenușăreasa care se termină înainte de a începe o relație adevărată. Pentru tine, începutul relației ar trebui să dea tonul pentru ceea ce va urma. Așa că, trebuie să îi prevenim pe cei care caută o relație cu tine, Vărsătorule, și să le spunem să își pregătească mânușile, căci va avea de lucru.

Horoscopul dragostei pentru luna aprilie 2023: cele mai profunde sentimente vor străpunge sufletele zodiilor

PEȘTI

Ai nevoie de stimulare intelectuală

Începutul unei relații trebuie să te pună pe gânduri, altfel e în zadar. Vrei să găsești o persoană care să îți lase o impresie profundă, ca un film care te emoționează, dar care îți rămâne în minte zile întregi după vizionare. Îți trebuie alături o persoană complexă pe care să o demontezi bucată cu bucată pentru a-i înțelege complexitatea și felul în care funcționează. Îți place la nebunie să analizezi orice, tocmai de aceea ai nevoie de o persoană care să stimuleze această parte din tine.

Îți dorești un partener diferit și inteligent. Cineva ale cărui multe părți au creat o structură solidă. Familiaritatea va veni cu timpul, dar acea etapă de început este despre uimire și mirare, despre „wow, cum poți să...”, sau „de unde ști că..”. Simți nevoia să ai alături o persoană care să te facă să te simți ca într-o călătorie într-un loc pe care nu l-ai mai văzut. Îți dorești toate acestea pe bună dreptate, căci și tu ești un om al naibii de complex!

Suntem atât de diferiți și ne plac lucruri uneori total opuse, ba chiar, de cele mai multe ori nevoile noastre diferă de la cer la pământ, dar cu toate acestea, indiferent de zodia pe care o avem, e clar că fiecare dintre noi are persoana potrivită pusă de o parte.

Surse foto: Freepik, Unsplash 

Surse articol: Collective World

Articolul urmator
Cele mai insuportabile 15 defecte ale zodiei Săgetător
Cele mai insuportabile 15 defecte ale zodiei Săgetător
Ce zodie îți va marca viața?
Incepe quiz
Ce zodie îți va marca viața?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.