Horoscop
Înapoi la

4 zodii care își vor atinge toate obiectivele propuse până la sfârșitul anului. Luptă din greu, dar meritele vor fi pe măsură

4 zodii care își vor atinge toate obiectivele propuse până la sfârșitul anului. Luptă din greu, dar meritele vor fi pe măsură

Lorena Pintilie

Fiecare persoană, la începutul unui nou an, își creează o listă de scopuri pe care își dorește să le atingă până la sfârșitul anului. Ne facem promisiuni și planuri bine puse la punct, care să ne ducă exact acolo unde ne dorim, nu-i așa? Dar, de cele mai multe ori, puțini oameni își îndeplinesc cu adevărat rezoluțiile. Există, totuși, printre noi și câțiva norocoși care s-ar putea să ajungă acolo unde și-au propus, mai repede decât au crezut. Cele patru zodii la care ne referim, vor descoperi pe parcursul anului că planurile pe care și le-au făcut le vor ajuta să își atingă țelurile. Află dacă te regăsești pe lista norocoșilor! 

Obiectivele sunt menite să te încurajeze să fii activ, îți dau sens vieții și te ridică atunci când crezi că nu mai are rost să continui. Cu toate astea, sunt puțini cei care ajung să își atingă cu adevărat, sau în totalitate, țelurile. Majoritatea persoanelor se pierd pe drum, uită care este obiectivul principal, sau pur și simplu nu găsesc o cale spre acesta. Totuși, astrologia ne spune că există nativi ai zodiacului care nu se dau bătuți, și cu puțin ajutor, vor ajunge ca până la sfârșitul anului să își atingă obiectivele pe care și le-au setat din prima zi a anului.

BERBEC

Obiectivul tău din acest an implică un regim de antrenament legat de rezultate specifice. Adică, trebuie să te pui pe treabă pentru a-ți atinge țelul. Astfel că, antrenamentele fizice, învățarea unei limbi noi sau a unui instrument, necesită dedicare, repetiție și o creștere treptată a dificultății pe o perioadă de timp îndelungată. Știm că ai pus ochii pe acest obiectiv de ceva vreme și e clar că ești hotărât/ă, nimic nu te poate opri! Ai noroc pentru că disponibilitatea, bugetul și mentalitatea ta se vor alinia în acest an pentru a-l transforma în realitate.

Horoscop mâine, 5 aprilie 2023: Gemenii sunt prinși la mijloc într-o încleștare a titanilor dintre un trecut tumultuos și un prezent vijelios

O parte din respectarea unui program strict este dedicarea, dar cealaltă jumătate este legată de timp, de care trebuie să nu duci lipsă. Dar, amintește-ți, nu fi prea aspru/aspră cu tine, nu te compara cu ceilalți și uită de falsa idee în care continui să îți spui că ai început prea târziu. Ia-ți timp pentru a te bucura de fiecare zi din proces și găsește o modalitate distractivă de a-ți urmări progresul.

Începe un jurnal, fă-ți poze sau înregistrează-ți toate încercările, astfel încât să poți vedea îmbunătățirile pe parcurs. Munca ta asiduă se va alinia cu intențiile tale și vei avea satisfacția de a atinge acel obiectiv înainte de sfârșitul anului.

RAC

Obiectivul tău implică extinderea zonei tale de confort. Fie că vrei să-ți învingi o teamă, sau să înveți să te îndoiești mai puțin de propriile forțe, atunci când vine vorba de a merge după oportunități, de a te apropia de oameni noi sau de a te „arunca” înspre noi experiențe și aventuri, anul acesta vei ajunge să atingi aceste obiective mărețe. Ceea ce pare o șansă nebună pe moment, va deveni încet-încet o a doua natură a ta și îți va servi drept precedent pentru a-ți asuma riscuri mai mari pe parcurs vieții tale.

La sfârșitul acestui an, vei privi înapoi la emoțiile și tracul pe care le simțeai odinioară și vei râde. Încrederea ta va crește, deoarece fiecare situație în care te vei afla, te va învăța ceva ce îți va fi de folos în viitor. Prin această eliberare a emoțiilor negative, vei începe să pui cap la cap lanțul de evenimente pe care îl vei numi progres. Acest obiectiv nu are neapărat o calitate tangibilă sau măsurabilă, iar asta este în regulă. Este vorba de a vedea unde te duce călătoria atunci când ești deschis/ă la ceea ce îți iese în cale.

Ce regrete are zodia Gemeni pe patul de moarte

SCORPION

Obiectivul de anul acesta este o extensie a unui scop anterior. Tinzi să fii într-o continuă căutare și de fiecare dată după ce ți-ai atins un obiectiv, îl cauți repede pe următorul. De ce? Pentru că vrei să rămâi activ. Uneori, după ce trecem de linia de sosire, rămânem pierduți, fără vreun drum concret. Și e normal, să știi! E normal să fim dezamăgiți și dezorientați, fără un scop, după ce ajungem acolo unde ne-am dorit.

Anul acesta este despre a trece la nivelul următor. Vei descoperi că e important să țintești și mai sus și vei învăța să te menții la un standard mai înalt. Astfel, îți vei da seama exact ce pași trebuie să faci pentru a ajunge acolo, sus de tot. Vei începe în forță și cei face tot ce-ți stă în putință pentru a-ți atinge scopul suprem.

Poate va trebui să te readaptezi și să o iei de la capăt, dar amintește-ți de toate momentele în care te-ai aflat în această poziție și de lucrurile uimitoare care au rezultat din munca ta asiduă. Practic, obiectivul suprem pe care îl ai în acest an este de a te bucura de procesul prin care treci în drumul spre visele tale.

PEȘTI

Obiectivul tău din acest an este unul emoțional, sentimental, am putea spune. Anul acesta vrei să-ți sporești încrederea, răbdarea și bunătatea față de tine însuți/însăți. Sau poate, vrei să îți petreci mai mult timp cu tine și cu sentimentele tale, să le adâncești și să le înțelegi, astfel că îți vei face timp pentru a le procesa pe deplin. Permite-ți să sărbătorești momentele în care câștigi și în același timp să fii recunoscător/pare pentru momentele în care pierzi, căci mereu vei avea ceva de învățat din ele.

Ce regrete are un Taur pe patul de moarte

În loc să te lupți cu sentimentele tale și să încerci să nivelezi totul, se pare că anul acesta vei învăța să le ascuți. Vei înțelege ce anume declanșează aceste sentimente și care sunt stimulii pe care îi poți controla. De pildă, dacă exercițiile fizice te fac fericit/ă, vei găsi o modalitate de a le face să devină o parte mai consistentă a vieții tale cotidiene. Dacă anumite locuri, persoane sau activități te deprimă, vei găsi o modalitate de a reduce sau de a înlocui prezența lor în viața ta. Astfel, la sfârșitul anului vei trage o linie și îți vei da seama că ai țintit spre un obiectiv intrinsec și ai ajuns să îl atingi.

Despre obiective, țeluri și vise ar mai fi multe de spus, dar de data aceasta ne rezumăm la cele patru zodii care vor învăța pe parcursul acestui an că toate acestea depind de perspectiva din care văd ele lucrurile și de dorința de a ajunge acolo unde își doresc.

Nimic nu e imposibil! Tu ce obiective ai în 2023?

Surse foto: Pixabay

Surse articol: Collective World

Articolul urmator
Cele mai intuitive zodii. Niciodată nu dau greș
Cele mai intuitive zodii. Niciodată nu dau greș
Ce vor barbatii de la tine?
Incepe quiz
Ce vor barbatii de la tine?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.2 (5)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.