Horoscop
Înapoi la

De ce nu ai primit ce ți-ai dorit în 2022, în funcție de luna în care te-ai născut

De ce nu ai primit ce ți-ai dorit în 2022, în funcție de luna în care te-ai născut

Ramona Jurubita

Este adevărat că nu obținem întotdeauna ceea ce ne dorim, dar asta nu înseamnă că trebuie să fim dezamăgiți și să ne pierdem speranța. În cele din urmă, vom avea tot ce ne-am propus, iar secretul este perseverența. Totuși, ne mai trebuie ceva în plus – e nevoie să știm unde am greșit înainte și ce ne-a ținut pe loc.

În acest articol vei descoperi care au fost piedicile tale în 2022 și din ce motiv nu ai avut ocazia să îți atingi obiectivele. Trebuie să știi însă că totul are legătură și cu luna în care te-ai născut, fiindcă ea îți definește personalitatea. Poate ești prea ambițios/oasă, poate renunți prea ușor, sau poate nu știi cum să profiți de șansele care ți se oferă. Dar hai să descoperim împreună ce ai de schimbat în viitor, astfel încât să poți ajunge mai ușor la visul tău.

Iată motivele eșecului din 2022, în funcție de luna în care ai venit pe lume:

Ianuarie
Ai fost într-o continuă mișcare și ai muncit din greu, dar te-ai îndepărtat de obiectivele tale. De ce? Fiindcă nu ți-ai luat timp să analizezi punctul în care ai ajuns și pentru că nu ai avut nici măcar o pauză. Ultima parte din an te-a găsit epuizat/ă și aproape că nu mai ai șanse de reușită.

Februarie
Ești ambițios/oasă și motivat/ă, dar nu ți-ai folosit aceste calități în direcția bună. În loc să lupți pentru ceea ce îți doreai, te-ai străduit să le dovedești altora de ce ești în stare. Trufia nu are nicio legătură cu succesul, iar în 2022 te-ai convins de acest aspect.

Martie
Ai fost prea ocupat/ă cu problemele altora și au uitat să ai grijă de tine. Nu te-ai mai focusat pe toate planurile pe care le aveai, așa că totul în jur s-a năruit. Bine că măcar te-ai ales cu satisfacția că le-ai fost de folos celor dragi. Poate mai tragi un loz anul viitor, dar trebuie să acorzi mai multă atenție drumului pe care mergi.

Aprilie
Ai făcut greșeala de a crede că tuturor le pasă de idealurile tale și ai lăsat multe dintre ele să aștepte. De ce? Ai sperat că oamenii din jur te vor ajuta să îți îndeplinești visul, dar nu a fost așa. Data viitoare, poate în 2023, o să înveți să crezi mai mult în tine și mai puțin în ceilalți.

Ilustrație fată blondă care stă întinsă pe pat și plânge

Mai
Nu ți-a mers prea bine în 2022, iar asta pentru că ai lăsat furia și alte emoții trecătoare să te cuprindă. Nu te-ai putut concentra asupra obiectivelor, fiindcă te-ai enervat din cauza problemelor minore. De acum înainte, încearcă să ai mai mult autocontrol.

Iunie
Ți-a păsat prea mult de părerea altor persoane și ai făcut ce ți-au spus ele că e bine. Ai dorit să câștigi validare în ochii lor, dar te-ai îndepărtat de planul pe care l-ai pus la punct încă de la începutul anului. Cum să reușești dacă nu ai ignorat sfaturile necerute? Știai deja ce ai de făcut și nu ai urmat pașii...

Iulie
Nu a fost tocmai bine ce ai făcut. Ai preferat să păstrezi toate problemele și grijile doar pentru tine. Era clar că nu aveai cum să depășești obstacolele fără consilierea primită de la cei dragi. Dacă le-ai fi cerut ajutorul, ai fi căpătat mai multă încredere în tine și ți-ar fi mers mai bine.

August
Încăpățânarea și mândria ți-au pus piedici în 2022, căci nu ai vrut să lucrezi în echipă și să împarți reușitele cu apropiații. Universul ți-a dat o lecție și ai pierdut totul într-o clipită, fiindcă ai lăsat egoismul să te conducă. Dacă ai lăsat puțin de la tine, situația ar fi arătat altfel acum.

Septembrie
Ai petrecut prea mult timp criticându-te și judecând greșelile altora. În loc să te axezi pe lucrurile bune, ai văzut doar partea goală a paharului și ai atras mai multă negativitate în viața ta. Atitudinea greșită este de vină pentru toate nereușitele.

Octombrie
Ai pierdut multe în 2022, fiindcă i-ai lăsat pe alții să ia decizii în locul tău. Doar tu știi ce simți cu adevărat, dar nu te-ai lăsat ghidat/ă de intuiție, iar asta a fost o greșeală uriașă. Cum ai crezut că oamenii din exterior vor alege mai bine pentru tine?

Noiembrie
În loc să te concentrezi pe ce era mai important, ai încercat să faci o mulțime de lucruri în același timp. Evident, nu ai cum să împuști mai mulți iepuri deodată, așa că ai pierdut toate șansele care ți-au ieșit în cale. Data viitoare poate faci o listă cu priorități. Cum ți se pare ideea?

Decembrie
Nu ți-a ieșit nimic din ce ți-ai propus, pentru că ai fost încăpățânat/ă și nu ai ascultat părerile celor din familie. Pentru că ei te cunosc bine, știau să te ghideze pe drumul corect. Dar dacă nu ai vrut să iei în calcul opiniile lor, totul s-a sfârșit contrar așteptărilor tale.

Acum știi de ce nu ai primit ce ți-ai dorit în 2022, iar asta înseamnă că poți implementa schimbările de care ai nevoie în 2023. Dacă încerci să nu repeți greșelile, totul va fi așa cum vrei.

Descoperă și: Luna norocoasă în funcție de zodia ta, în anul 2023

Surse foto: PixabayPixabay

Surse articol: Collective

Articolul urmator
Cine este sufletul tău pereche de care te leagă o lecție karmică, în funcție de semnul zodiacal
Cine este sufletul tău pereche de care te leagă o lecție karmică, în funcție de semnul zodiacal
Ce luna a anului te reprezinta?
Incepe quiz
Ce luna a anului te reprezinta?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.