Cum să manifești ceea ce îți dorești în 2023: Nu face aceste greșeli!

Cum să manifești ceea ce îți dorești în 2023: Nu face aceste greșeli!

Alida Enache

Când a fost ultima oară când ai simțit că trăiești, cu adevărat, viața pe care ți-ai dorit-o dintotdeauna? Mulți dintre noi avem tendința de a visa la un viitor minunat, fără a încerca, totuși, să facem ceva pentru ca visele să devină realitate. Ei bine, îți poate veni greu să crezi asta, dar cele mai frumoase zile ale existenței tale sunt mai aproape decât sperai. Ai toate șansele să te bucuri de un 2023 sublim dacă începi să manifești!

Cu siguranță că și tu ai o viziune foarte clară asupra felului în care ar arăta o viață perfectă pentru tine. Chiar dacă, uneori, ți se poate părea dificil să-ți îndeplinești visele, adevărul este că nimic, dar absolut nimic nu-ți este intangibil. Atât timp cât manifești și ai încredere că meriți cele mai bune lucruri din Univers, te vei putea bucura de reușite incredibile cât de curând.

Anul 2023 poate fi unul mai bun ca oricare altul, dacă încerci să-ți schimbi încă de pe acum abordarea pe care o ai asupra vieții. Atât timp cât manifești doar lucruri bune, vei avea parte, bineînțeles, doar de bucurii, iar dacă vei adopta încă de pe acum o gândire pozitivă, vei elimina, treptat, tot negativul din viața ta.

Fie că îți dorești un alt job, mai mulți bani pentru a merge în vacanțe sau un an mai puțin stresant, poți obține toate aceste lucruri manifestând. Sigur, nu este vorba de magie la mijloc, dar muncind cu încredere și pozitivitate pentru scopul tău, vei reuși să atragi, în mod natural, doar lucruri minunate în viața ta.

Vezi și ce este manifestarea și care sunt pașii pentru a manifesta!

Lucrul amuzant este că toți am putea să ne împlinim visele mai repede decât credem, dacă nu am face clasicele greșeli care ne limitează și nu ne permit să manifestăm ceea ce ne dorim. Aceste obiceiuri ale noastre par banale, dar, în esență, nu fac decât să ne îndepărteze de mărețul nostru scop. Ți le prezentăm pe toate în rândurile de mai jos!

Ce să nu faci atunci când manifești ceea ce îți dorești în 2023

1. Nu crezi ceea ce manifești.

Îți dorești cu adevărat un lucru, însă criticul tău interior îți spune deseori că nu îl meriți sau că nu îl vei avea niciodată. Și oricum de mult ți-ai dori să obții acel ceva, în adâncul sufletului tău, crezi, pur și simplu, că nu îl poți avea. Ei bine, aceasta este o primă greșeală pe care o faci și tocmai de aceea nu primești ceea ce îți dorești.

Odată ce ai început să manifești, trebuie să renunți la astfel de credințe limitative. Poate că traumele din trecutul tău te-au făcut să-ți pierzi încrederea în tine sau să ai o stimă de sine scăzută, dar aceste aspecte se pot rezolva atunci când înțelegi că nu ai nimic de dovedit nimănui... nimănui în afară de tine.

Prinde încredere în tine și în dorințele tale, permite-ți să visezi fără limite, dincolo de cele mai nebunești vise ale tale, iar Universul îți va oferi, treptat, exact aceeași energie pe care o pui și tu în el. Ai încredere în tine, în puterile tale și în ceea ce manifești, pentru a primi exact acele lucruri pe care ți le dorești.

Imagine cu o mână îndreptată către cer

2. Ți-ai stabilit obiective și un plan bine detaliat.

Cu siguranță că stabilirea obiectivelor te va ajuta să manifești ceea ce îți dorești în anul 2023, însă un plan detaliat nu are niciun rol în acest scenariu. Logica noastră funcționează pe baza a ceea ce am experimentat deja până acum și tocmai de aceea tindem să ne planificăm succesul după experiențe vechi de viață.

Însă, dincolo de asta, posibilitățile sunt infinite, iar experiențele necunoscute încă trebuie luate în calcul. Nu le poți adăuga în planul tău, asta e clar, motiv pentru care nu-ți poți planifica, detaliat, felul în care vei obține ceea ce îți dorești.

Totuși, poți face ceva în acest sens. Pregătește-ți o anume practică de stabilire a intențiilor și de eliberare a acestora către Univers pentru a-ți "organiza" manifestarea, dacă simți nevoia.

3. Vrei ca totul să se întâmple acum.

Toate persoanele motivate și ambițioase își doresc ca absolut totul să se fi întâmplat... ieri, dar realitatea-i alta. Știi doar că lucrurile minunate au nevoie de timp pentru a fi săvârșite și că ele nu se întâmplă, pur și simplu, peste noapte.

Până la urmă, totul se petrece la momentul potrivit, căci Universul are grijă ca fiecare în parte să primească ceea ce a manifestat exact atunci când are nevoie de asta. Nu te va ajuta cu nimic să stai și să aștepți, nerăbdător/nerăbdătoare, ca lucruri minunate să aibă loc. Doar ai încredere că totul va fi bine.

Atunci când ne dorim atât de mult un lucru, putem experimenta tensiune, frustrare și îngrijorare, iar aceste sentimente, fiind negative, nu ne vor duce niciodată mai aproape de scopul nostru suprem. Manifestarea are loc atunci când suntem calmi, liniștiți, optimiști și încrezători.

4. Te compari cu alții.

Comparația este un factor de stres major și este adesea motivul pentru care ne împingem și ne dorim ceva ce nu avem. Amintește-ți că ești perfect/ă așa cum ești și că primești doar ceea ce ești pregătit să primești. Fiecare persoană în parte are propriul său drum în viață și tocmai de aceea nu ne putem compara unii cu alții, din niciun punct de vedere.

Adevărul este că ești unic/ă, cu talente și daruri unice, iar scopul existenței tale este, de asemenea, unic. Nu te ajută cu nimic să te uiți la ceea ce au alții și să începi să-ți dorești și tu pentru că asta nu va face decât să te îndepărteze de scopul tău suprem.

Ai încredere în tine, iubește-te și acceptă-te exact așa cum ești, pentru că Universul nu a uitat de tine. Chiar și atunci când treci printr-o perioadă neagră a vieții, trebui să încerci să vezi și partea plină a paharului. Ai câte ceva de învățat din fiecare experiență de care ai parte, fie ea bună sau rea. Toate aceste trăiri nu fac decât să te transforme în cea mai bună versiune a ta.

Deci, acum că știi ce trebuie să faci pentru a avea un 2023 minunat, cum îți poți manifesta visul? Primul pas în acest sens este să începi să faci asta astăzi, chiar acum. Nu, nu e cazul să lași pe mâine, pentru că Universul este pregătit să primească energia ta pozitivă chiar în acest moment. Nu uita că tu și doar tu îți poți pune limite. Chiar vrei să faci asta?

Ce urmează mai departe? Ei bine, scrie pe o foaie, în următoarele 90 de zile, un lucru pe care dorești să-l primești sau să-l obții. Stabilește-ți intenția de a primi acest lucru în viața ta astăzi. Acum nu-ți mai rămâne decât să crezi, cu adevărat, că meriți acel lucru. Curând, visul tău se va îndeplini!

Citește și: De ce este important să împărtășești cu alții atunci când treci printr-o perioadă dificilă

Surse foto: iStock

Surse articol: Ulrikasullivan, Graduan, Glamourmagazine

Articolul urmator
Glanda pineală: ce este și cum îți ajută organismul
Glanda pineală: ce este și cum îți ajută organismul
Ce greseli faci in pat?
Incepe quiz
Ce greseli faci in pat?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.5 (2)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.