Horoscop
Înapoi la

De ce să nu te îndrăgostești niciodată de un Capricorn

De ce să nu te îndrăgostești niciodată de un Capricorn

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Dragostea nu este ceva ce poți să planifici. Cu siguranță nu poți să-i ordoni inimii pe cine să iubească, însă noi ne-am gândit că nu strică un avertisment. Când te îndrăgostești, simți fluturași în stomac și ai impresia că poți cuceri lumea alături de cel ales. 

Totuși, pe un nativ din zodiac ar fi bine să îl eviți. Nu pentru că este o persoană oribilă sau rea, ci pentru că are anumite defecte ce nu îl fac un partener de viață prea grozav. Pentru Capricorn, căci la el ne referim, majoritatea lucrurilor din viața lui sunt atent gândite. Acest nativ este organizat și punctual și fiecare aspect al vieții sale este aproape de perfecțiune. 

Are o forță interioară inimaginabilă, te vei întreba de unde vine, cum oare reușește. El va alege mereu să fie puternic și să aibă o viață prosperă, cu absolut orice cost. Nu te îndrăgosti de un Capricorn pentru că urăște eșecul, iar asta se aplică și în relație. Nu va înceta niciodată să lupte pentru tine sau să încerce să rezolve problemele care pot apărea. Când se implică într-o relație, o face cu toată ființa sa. Capricornul este, de obicei, sortit dezamăgirilor în dragoste, însă nu încetează niciodată să spere că într-o zi va avea relația la care visează. 

Citește și: 7 motive pentru care viața ta este mai bună cu o Fecioară în ea

Oamenii l-au rănit, dar el continuă să creadă în iubirea adevărată. Știe că este cel mai pur sentiment pe care o persoană îl poate experimenta în această viață. Capricornul nu se îndrăgostește prea des, dar dacă o face, va considera că partenerul este cumva proprieratea lui. Este foarte selectiv și face alegerea cu multă grijă. 

Nu te îndrăgosti de un Capricorn pentru că îți va schimba viziunea despre iubire și îți va crea un nou standard în privința așteptărilor proprii. Iubirea unui Capricorn este precum un pansament pentru suflet. Dacă ajungi să iubești un Capricorn, nu îți vei mai face griji în privința rănilor din trecut, pentru că vei fi prea ocupat de prezent. Nu te îndrăgosti de un Capricorn pentru că nu este o persoană pe care poți să o descoperi ușor. Este rece, distant și te va îndepărta chiar atunci când va avea cea mai mare nevoie de tine. Vei avea nevoie de mult timp pentru a-l descoperi așa cum este. Obișnuiește să ascundă lucruri și comunică doar dacă își dorește cu adevărat să o facă. 

Te sfătuim să nu te îndrăgostești de un Capricorn pentru că este un munte de gelozie. Va pune la îndoială absolut tot ce faci sau cu cine vorbești și nu va avea încredere prea ușor în tine. Pe de altă parte, Capricornul preferă să facă decât să spună, iar acțiunile vorbesc întotdeauna pentru acest semn zodiacal. Este loial și dacă spune că merge undeva, nu trebuie să te gândești nici o secundă că nu este acolo. Câteodată, poți avea mai multă încredere într-un Capricorn decât ai în tine însuți. 

Nu te îndrăgosti de un Capricorn dacă nu ești complet convins că poți să te dăruiești cu totul unei persoane și să fii devotat. Este o iubire profundă, care ori va dura pentru totdeauna, ori te va bântui pe vecie. 

Surse articol: Thought Catalog / Astrology-Zodiac-Signs / Horoscope

Surse foto: IStock

Articolul urmator
Cine este sufletul tău pereche de care te leagă o lecție karmică, în funcție de semnul zodiacal
Cine este sufletul tău pereche de care te leagă o lecție karmică, în funcție de semnul zodiacal
Ce sanse sunt sa te indragostesti vara aceasta?
Incepe quiz
Ce sanse sunt sa te indragostesti vara aceasta?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.0 (127)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.