Horoscop
Înapoi la

De ce să nu te îndrăgostești niciodată de un Leu

De ce să nu te îndrăgostești niciodată de un Leu

Alida Enache

Astrolog Vlad Daia

Articol revizuit de Astrolog Vlad Daia

Despre
Am ca pasiune astrologia de mai bine de 20 de ani, cand am si inceput studiul în acest domeniu fascinant. Am absolvit primul curs de astrologie la ‘Școala de Astrologie Fidelia’, cea mai veche școală de astrologie din...

Să nu te îndrăgostești niciodată de un Leu pentru că el va observa fiecare detaliu, fiecare lucru mărunt despre tine. El va observa până și lucrurile pe care încerci să le ascunzi. Te va privi îndeaproape, te va citi ca pe o carte deschisă și, într-un final, va știi mai mult despre tine decât știi chiar tu.

Să nu te îndrăgostești niciodată de un Leu pentru că el este încăpățânatul zodiacului. Întotdeauna va găsi o cale prin care să obțină ceea ce își dorește, întotdeauna va face tot posibilul că lucrurile să se întâmple exact cum vrea el. Nici nu ar trebui să te obosești să încerci să îl oprești. Nu vei putea…

Imagine cu un cuplu care se sărută

Să nu te îndrăgostești de un Leu deoarece el ia totul foarte personal. Este foarte sensibil, deși nu va recunoaște. Leul va reuși să te învețe că este foarte important să-ți calculezi vorbele, faptele.

Să nu te îndrăgostești de un Leu pentru că el nu știe să își ascundă sentimentele și nu știe să își stăpânească emoțiile, fie ele pozitive sau negative. Partea bună este că atunci când ai cucerit un Leu, vei știi foarte clar acest lucru. El te va iubi până la cer și înapoi și nu va ascunde niciodată acest lucru. Partea proastă este că odată ce ai rănit un leu vei suferi și tu în același timp cu el. Vei suferi de suferința lui… Acesta este efectul pe care îl are Leul asupra apropiaților săi.

Să nu te îndrăgostești de un Leu dacă nu ești pregătită să-ți pui sufletul pe tavă. El își dorește foarte mult o parteneră care să i se dedice în totalitate, deși el nu ar face niciodată acest lucru. Leul folosește rațiunea atunci când ia decizii, ci nu inima. Dragostea i-ar putea frânge inima, iar Leul nu își dorește să ajungă într-o astfel de situație. Știe că nimeni și nimic nu ar trebui să îl oprească din drumul lui către succes, așa că nici nu va lăsa pe nimeni să facă asta.

Află și Cum să cucerești bărbatul Leu. Cele mai bune sfaturi de seducție

Să nu te îndrăgostești cu un Leu pentru că nu te va pune niciodată pe primul loc. Leul nu consideră iubirea o prioritate și îți va frânge inima atunci când îți va fi lumea mai dragă. Leul are nevoie de o parteneră care să înțeleagă felul lui de a fi și care să nu aibă vreo așteptare de la el.

Să nu te îndrăgostești de un Leu dacă nu ești pregătită să înveți ce înseamnă, cu adevărat, să fii puternică. Ei știu să depășească orice obstacol care le va ieși în cale și va trebui să înveți și tu acest lucru dacă te visezi la brațul lui. Atunci când lucrurile vor merge prost, el îți va aminti că putea merge și mai prost și te va motiva să mergi mai departe.

Să nu te îndrăgostești de un Leu pentru că el are nevoie de o personalitate foarte complexă. El are nevoie de o persoană care să-l asculte chiar și atunci când nu îl înțelege. Leul are nevoie de o persoană care sa-l ajute să-ți găsească echilibrul atunci când simt ca l-a pierdut, de o persoană care să îi ofere claritate atunci când gândurile sale sunt învolburate.

Să nu te îndrăgostești de un Leu dacă îți dorești ca tu să fii în centrul atenției. Să nu te îndrăgostești de un Leu dacă nu ești pregătită să renunți la tine în favoarea lui. El își dorește atenția tuturor, adoră să fie centrul universului.

Să nu te îndrăgostești de un Leu pentru că nu este ușor să-l iubești, dar, cu siguranță, merită să o faci…

Citește și: Cum recunoști un Leu îndrăgostit

Surse articol: Thoughtcatalog, Powerfulmind, Relrules

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Tipul greșit de persoană pe care o atragi, în funcție de zodie
Tipul greșit de persoană pe care o atragi, în funcție de zodie
Ce sanse sunt sa te indragostesti vara aceasta?
Incepe quiz
Ce sanse sunt sa te indragostesti vara aceasta?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.2 (29)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.